نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,353 به 3,360 از 4808
  1. #3353
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $$blue rose$$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    1,063
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    7271
    پسند کرده
    1061
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    من تاحالا توی زودپز خورش درست نکردم
    مادرشوهرم توی زودپز درست میکنه عالی میشهههههه...انگار یه شب این خورش جا افتاده و حسابی روغن میندازه
    برای توی زودپز هم باید به صورت عادی درست کنم؟
    من پیاز داغ میگریم گوشتو تفت میدم لپه هم یه تفت کوچولو میدم بعدم ربو لیمو و میذارم بپزه....
    بعد ماکه دونفریم من یه مشت کوچیک میریزم لپه رو..چون دونفر کم غذاییم...حالا توی زودپز من که بزرگه این مقدار کم با چقدر اب باید باشه؟اب میتونه کمتر از مینیمم زودپز باشه؟نسوزه
    دوست عزیزم
    برای توی زود پز بهتر لپتو نریزی چون له میکنه البته من نمیریزم زن داداشم میریزه خیلیم راضی میگه له نمیشه ولی من حس میکنم له بشه نمیریزم جدا میپزم
    شما پیاز داغتو درست کن با گوشت و رب بزار بپزه لپتو تو قابلمه جدابپز وقتی در زودپز باز کردی لپه و لیموتو اضافه کن
    منم تو زود پز بزرگ میپزم برای دونفر مشکلی نیست ابش باید دستت بیاد بعضی زودپزا زیاد بخار میدن بعضیا کم
    من حدود 3-4 تا لیوان اب میریزم بعدشم باید بزارم بجوشه ابش بره
    زودپزت جوش امد زیرشو تا جای کم کن که زیاد صدا نده من قبلا کم میکردم ولی صداش زیاد بود الان که خیلی کم میکنم و صدای کمی داره حس میکنم بهتر گوشتم میپزه
    امیدوارم بپزس و راضی باشی
    راستی
    مدت زمانشم باید باز دستت بیاد ولی بین 45 تا یک ساعت و ربع بسه من یه ساعت میزارم خوب میپزه
    mami mahdis این نوشته را پسندیده.


  2. #3354
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    582
    پسند شده
    36156
    پسند کرده
    55080
    نقل قول نوشته اصلی توسط $$blue rose$$ نمایش پست ها
    دوست عزیزم
    برای توی زود پز بهتر لپتو نریزی چون له میکنه البته من نمیریزم زن داداشم میریزه خیلیم راضی میگه له نمیشه ولی من حس میکنم له بشه نمیریزم جدا میپزم
    شما پیاز داغتو درست کن با گوشت و رب بزار بپزه لپتو تو قابلمه جدابپز وقتی در زودپز باز کردی لپه و لیموتو اضافه کن
    منم تو زود پز بزرگ میپزم برای دونفر مشکلی نیست ابش باید دستت بیاد بعضی زودپزا زیاد بخار میدن بعضیا کم

    من حدود 3-4 تا لیوان اب میریزم بعدشم باید بزارم بجوشه ابش بره
    زودپزت جوش امد زیرشو تا جای کم کن که زیاد صدا نده من قبلا کم میکردم ولی صداش زیاد بود الان که خیلی کم میکنم و صدای کمی داره حس میکنم بهتر گوشتم میپزه
    امیدوارم بپزس و راضی باشی
    راستی
    مدت زمانشم باید باز دستت بیاد ولی بین 45 تا یک ساعت و ربع بسه من یه ساعت میزارم خوب میپزه
    با عرض پوزش فراوان اگر لپه را قبلش کمی تفت دهید تو زودپز هم له نمی شه

    البته اگر از روز قبل خیس کرده باشید بعد از پخت گوشت می توانید اضافه کنید
    nazgol joon, zardin, dokhtare ordibehesht و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  3. #3355
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ستاره * آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    312
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    2945
    پسند کرده
    1875
    من برای خورشت ها همیشه لپه رو جداگانه می پزم بعد به خورشت اضافه میکنم ، طوری که پخته بشه اما له نشه یکمی هم سفت باشه ، بعد از پختن گوشت خورشت لپه را اضافه میکنم و حدود یک ساعتی میذارم ریز ریز بجوشه تا جا بیفته
    هیچوقت هم لپه ها له نمیشه ،
    لپه داخل زودپز خیلی ریسکیه ، خیلی زود له میشه
    shahla-324 این نوشته را پسندیده.
    احتیاجی به تسبیح نیست !
    دستانت را که به من می دهی با انگشتانت ذکر دوست داشتن می گویم
    ...

  4. #3356
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ستاره * آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۰
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    312
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    2945
    پسند کرده
    1875
    نقل قول نوشته اصلی توسط fereshteh88 نمایش پست ها
    خانماي گل

    گوجه سبزو ميشه كنسرو كرد؟

    غير از خورش گوجه سبز واسه چه غذاهايي استفاده ميشه؟

    من هر سال گوجه سبز رو همینطوری نپخته فریز میکنم ، داخل پلاستیک همه رو هم اگه یکجا بریزی موقع در آوردن از فریزر ، دونه های گوجه سبز اصلا به هم نمی چسبن و راحت میتونی هرچند تا دونه که میخوای برداری ،
    من داخل قرمه سبزی و خورشت آلوچه و گاهی آبگوشت می ریزم . تمام طول سال هم گوجه سبز فریزری دارم
    shahla-324 و fereshteh88 این نوشته را پسندیده.
    احتیاجی به تسبیح نیست !
    دستانت را که به من می دهی با انگشتانت ذکر دوست داشتن می گویم
    ...

  5. #3357
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    مرسی از پاسخاتون دوستان
    حالا یه سوال دیگه
    من از ساعت 8.30 صبح قیمه گذاشتم..الان که یه ربع به دوازده هست لپه هنوز سفته....علت چیه؟
    میتونه جنس لپه باشه؟یعنی لپه دیرپز باشه؟ خوب لعاب داده..روغن انداخته..حتی گوشت پخته..ولی لپه سفته
    در ضمن من لپرو یه ذره تفت میدم...نه خیلی....

  6. #3358
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13937
    پسند کرده
    4737
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    من تاحالا توی زودپز خورش درست نکردم
    مادرشوهرم توی زودپز درست میکنه عالی میشهههههه...انگار یه شب این خورش جا افتاده و حسابی روغن میندازه
    برای توی زودپز هم باید به صورت عادی درست کنم؟
    من پیاز داغ میگریم گوشتو تفت میدم لپه هم یه تفت کوچولو میدم بعدم ربو لیمو و میذارم بپزه....
    بعد ماکه دونفریم من یه مشت کوچیک میریزم لپه رو..چون دونفر کم غذاییم...حالا توی زودپز من که بزرگه این مقدار کم با چقدر اب باید باشه؟اب میتونه کمتر از مینیمم زودپز باشه؟نسوزه
    خانمی من هم همه خورش ها رو به جز فسنجان و مرغ در زودپزمیپزم و عالی میشه .
    شما در زودپزهم قبل از بستن درب همون کارهایی رو انجام بده که در قابلمه انجام میدی " مثل تفت دادن و ...
    میزان آب هم بستگی به زودپزشما داره و یه چیزی نیست که در همه زودپزها یکسان باشه و این رو باید خودتون تجربه کنید .
    برخی از زودپزها همون مقدار آبی رو که ریختی تا آخر پخت حفظ میکنند و برخی دیگر تا پخت و جا افتادن کامل نیاز به ریختن آب در چندین نوبت دارند .
    با یکبار پخت و پز داخلش اندازه آب دستت میاد " اما باید حواست جمع باشه دیگه خانم .

    اما مطمئن باش میس عزیز که قلق زودپز خیلی زود دستت میاد و از آشپزی باهاش پشیمون نمیشی .
    shahla-324, تپل طلا و Negara این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  7. #3359
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    دریای عزیزم ممنون
    من تاز ه عروسمو ناوارد
    پس لپه له نمیشه؟
    میترسم خب....

  8. #3360
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13937
    پسند کرده
    4737
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    مرسی از پاسخاتون دوستان
    حالا یه سوال دیگه
    من از ساعت 8.30 صبح قیمه گذاشتم..الان که یه ربع به دوازده هست لپه هنوز سفته....علت چیه؟
    میتونه جنس لپه باشه؟یعنی لپه دیرپز باشه؟ خوب لعاب داده..روغن انداخته..حتی گوشت پخته..ولی لپه سفته
    در ضمن من لپرو یه ذره تفت میدم...نه خیلی....
    خانمی جنس لپه در این مورد خیلی موثره "
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما