نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,329 به 3,336 از 4804
  1. #3329
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    اصلا!همونطر که یخ زده س،می ریزم تو مخلوط کن و با شیر و شکر مخلوط می کنم.خیلی خامه ای و خوشمزه میشه.امتحان کن آرزو جون!
    قبلا موزو با شیر و شکر و یخ مخلوط می کردم.که مزه آب می گرفت.ولی این خیلی باحاله!
    مخصوصا برای شما که هوای شهرتون خیلی گرمه.
    مامان غزل, Nicole68, تپل طلا و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  2. بانک بند ناف
  3. #3330
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1154
    پسند شده
    56366
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها

    عزیزم ممنون حتما امتحان میکنم
    فدات گلم که با حوصله جواب دادی
    zohre.a و فرگل 2 این نوشته را پسندیده.

  4. #3331
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3313
    پسند کرده
    4194
    سلام
    منم موز فریز می کنم اما به یه هفته نکشیده تمومه!!!!حتی بعضی وقتا همونطور یخ زده می خورم!!حالا یخ اصلا نمی تونم بخورما...ولی این خیلی باحاله...همونطور که زهره جونم گفتن شیر موز خامه ای می شه
    یه چیز دیگه هم انبه اس که پوست می گیرم له کرده و داخل فریزرعالیییییی می مونه
    آلبالو و گیلاسم فریز می کردم اما وقتی بعد 1 سال استفاده نشد در آوردم و مرباشون کردم...الان گیلاسام کمپوتن و اگه بشه می خوام شربتشون کنم چون استفاده نداریم...اگه کسی راهنمایی داره در این زمینه استقبال می کنم .
    مامان همسری هم آلوزرد فریز می کنه اما من خودم استفاده ای ندارم...
    این آلوهای برغانه چیه یکم مرطوبه اونا رو هم که درست می کنن فریز می کنن و هر وقت می خوان میارن بیرون و استفاده می کنن...
    از میوه ها فعلا همینا یادمه...
    راستی اگر کسی می دونه بهترین تایم برای فریز باقالی و نخود فرنگی و این جور ملزومات فصلی کیه اطلاع رسانی کنه لطفا
    پیتزا
     
    MaryamYas, zohre.a, مامان مرجان و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #3332
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    نقل قول نوشته اصلی توسط Nicole68 نمایش پست ها
    راستی اگر کسی می دونه بهترین تایم برای فریز باقالی و نخود فرنگی و این جور ملزومات فصلی کیه اطلاع رسانی کنه لطفا
    الانه دیگه نیکل جون ، الان هم باقالی هم نخود فرنگی تو بازار هست تا چند روز یا چند هفته دیگه هم تموم میشه
    Nicole68, fahim68, zohre.a و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  6. #3333
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    هایپر سمبوسه خریدم خیلی از نونش خوشم اومد من همیشه توی خونه با لواش درست میکنم اما نمیدونم نون اون چی بود که اینقدر نازک بود خمیر یوفکا هم گرفتم باز مثل اون نشد به نظرتون با چی درست کرده اینقدر نازکهنام: DSC_0004.jpg نمایش: 156 اندازه: 100.3 کیلو بایت
    ویرایش توسط مامان مرجان : ۱۳۹۳/۰۲/۲۵ در ساعت ۰۱:۰۰ بعد از ظهر
    mary524 این نوشته را پسندیده.
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  7. #3334
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    3294
    پسند کرده
    2661
    با یوفکای خارجی و مرغوب.

  8. #3335
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    13217
    پسند کرده
    8985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط zohre.a نمایش پست ها
    مامان غزل ،من موز فریز می کنم برای شیر موز عالی میشه. شیرموزم تگری و خامه ای میشه .
    .
    زهره جون باپوست فریز می کنی یا پوستشو می گیری؟
    zohre.a و فرگل 2 این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  9. #3336
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط atoosa92 نمایش پست ها
    زهره جون باپوست فریز می کنی یا پوستشو می گیری؟
    منم بپرم وسط بگم. آخه منم این کار رو می کنم.
    من خورد می کنم. تقریبا اسلایس شده، می ریزم توی کیسه فریزر اما تیکه هاش رو از هم باز می کنم. موقع استفاده هم نیم ساعتی زودتر می ذارم تو یخچال که یه ذره نرم شه پره های مخلوط کن رو نشکشنه. شیر موزش عالی می شه. انگار دو کیلو ثعلب داره. کشششش میاد و خامه ای می شه.
    fahim68, mary524, fereshteh88 و 10 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما