نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 321 به 328 از 4804
صفحه 41 از 601 نخستنخست ... 313839404142434451 ... آخرینآخرین
  1. #321
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    لی لی جون کار من برعکسه
    اول آرد و کره رو تفت میدم بعد شیر میریزم تو قابلمه
    غلطه؟
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  2. #322
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    الهام بانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۰۴
    نوشته ها
    2,241
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    95
    پسند شده
    11012
    پسند کرده
    8804

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط khale leila
    چرا وقتی سس سفید درست میکنم گلوله میشه؟
    شیر زیاد سرد نیست
    خوب هم هم میزنم اما باز همونطوره؟

    پان اسپانیا هم همینجور. گلوله شده بود

    آیا چرا؟

    لیلا جون من خیلی کم سس سفید درست میکنم ...موقعی که آرد رو اضافه میکنی باید تند تند هم بزنی تا گوله نشه ..البته همونجور که دوستان گفتند کم کم اضافه کردن هم میتونه کمک کنه ...

    اما واسه پان : من به آردم آب یا شیر اضافه میکنم (توی همون لیوان ) و کاملا هم میزنم تا رقیق بشه بعد به موادم اضافه میکنم
    معـــجزه کن ....خــــــــــــــــــدایِ من .....

  3. #323
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط khale leila
    لی لی جون کار من برعکسه
    اول آرد و کره رو تفت میدم بعد شیر میریزم تو قابلمه
    غلطه؟
    بزار ارد و کره از داغی بیفته بعد شیرو اضافه کن نه فرقی نمیکنه فقط چیزی که مهمه شیر یا ارد و کره نباید داغ باشن
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  4. #324
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۱۸
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    عزیزان هیچکی سولاردوم 5309 نداره جواب سوال منو بده؟

  5. #325
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۸
    نوشته ها
    45
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    30
    پسند کرده
    63

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    توی دستورش گفته یا یه قاشق سوپخوری خمیر ترش یا یه قاشق مرباخوری بکینگ پودر . اول به بکینگ پودرم مشکوک بودم چون تاریخ انقضاشو زده بود 20 فروردین ولی توی آبجوش که ریختم حسابی جوشید و پف کرد و از لیوان زد بیرون( آخه جایی دیدم که این علامت سالم بودن بکینگ پودره)
    حالا من چیکار کنم؟

  6. #326
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط *سلما*
    دوستان سلام
    نیاز به کمک فوری دارم
    من صبح خمیر پیتزا با دستور خانم رزا منتظمی( 1 پیمانه شیر ، نصف پیمانه روغن، یه قاشق مرباخوری بکینگ پودر ، یه قاشق چایخوری نمک و 2.5 تا 3 پیمانه آرد) درست کردم و حدود یک ساعت و بیست دقیقه هم هست که توی ظرف سرشو گذاشتم داره استراحت می کنه اما اصلا پف نکرده و حجمش تغییری نکرده تو دستور گفته بود یک تا دوساعت بذارین تا ور بیاد اما این اصلا تکون نخورده.
    به نظرتون اشکال کار از کجاست؟؟ یعنی خمیرم خوب میشه؟؟
    سلما جان خمیرهایی که بجای خمیر مایه توش از بکیینگ پودر استفاده شده وقتی استراحت میدید مثل اون یکی خمیرها پف نمیکنه
    نگران نباش خانمی خمیرت ایراد نداره وقتی بره توی فر درست میشه و خوب پف میکنه


    اما یه توصیه برای همه خمیرا اینه که بعد اینکه توی سینی پهن کردید یه استراحت نیم ساعته دیگه هم بهش بدید
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  7. #327
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۵
    نوشته ها
    775
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    123

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    ببخشيد اگه شير داغ روي ملون (از طالبي)شيرينتر بريزيم باعث تلخي اش ميشه ؟اخه ديروز اين کارو کردم تلخ شد چرا؟

  8. #328
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    192
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    1

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    بچه ها من دیروز مرغ ها رو که فریز کرده بودم با پیاز داغ و ادویه و سبزی معطر و برنج مخلوط کردم و مواد دلمه فلفل و بادمجان درست کردم. مهمونا خیلی خوششون اومد. اصلن بوی زهم نمیداد. به نظرم حتا از گوشت لذیذتر شد.

    نکته بعدی اینکه خاله لیلا و اون دوستایی که مثل خودم برای سس سفید لازانیا مشکل گوله گوله شدن آرد رو داشتن، من دیروز از رو بی حوصلگی سس سفید رو توی مایکرو به شیوه حلوا درست کردم عااااااااااااااااالی شد، یه سس غلیظ و یکدست بهم داد.

    کره رو 1 دقیقه و نیم تو مایکرو ذوب کردم. 2 ق غ سرخالی آرد رو بیرون مایکرو با کره مخلوط کردم و بعد شیر سرد رو 2 فنجون کم کم اضافه کردم و هم زدم و به مدت 1 دقیقه دوباره مایکرو کردم و هم زدم و 1 دقیقه نهایی. عالی شد. حتا یکم هم آرد گوله نشد.

صفحه 41 از 601 نخستنخست ... 313839404142434451 ... آخرینآخرین
  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما