نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,257 به 3,264 از 4806
  1. #3257
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *nasim* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۲
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    84
    پسند کرده
    112
    سلام
    یه سوالی داشتم
    توی دستورات آشپزی وقتی مینویسن تمبر هندی منظورشون میوه اش هستش که جعبه ای میفروشن یا این تمبر هندی ترشا که بسته بندیه؟

  2. #3258
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    578
    پسند شده
    36146
    پسند کرده
    55044
    نقل قول نوشته اصلی توسط mahnooshin نمایش پست ها
    میخوام برای بار اول با پودر هانیکو خمیر پیتزا درست کنم .باید خمیر که درست شد استراحتش بدم؟باید خمیر توی سینی پهن بشه اول توی فر یه کم بپزه بعدش مواد پیتزا را روش بریزم و دوباره بگذارم توی فر؟
    ممنون میشم کمکم کنید
    نرگس جون روش دستورشو نوشته فکر کنم نیم یا یک ساعت باید استراحت بدهید بعد تو سینی پهنش کنید بله یک ده دقیقه اول تو فر بپزید بعد مواد بریزید و مجددا تو فر قرار دهید
    نوش جان
    * منصوره * و mahnooshin این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  3. #3259
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ... رضوان ... آواتار ها
    industry1387
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    930
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    7040
    پسند کرده
    6866
    سلام خانمهای گل گلاب
    من مقداری آلوی خورشتی دارم که فعلا استفاده نمیشه و فکر کنم یکم دیگه بمونه غیر قابل استفاده میشه،میشه ازشون لواشک درست کنم؟و اگه میشه چجوری؟
    شوید پلو تبریزی
     
    ما چله نشین شب یلدای حسینیم
    ماتم زدگان غم عظمای حسینیم

  4. #3260
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13822
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط industry1387 نمایش پست ها
    سلام خانمهای گل گلاب
    من مقداری آلوی خورشتی دارم که فعلا استفاده نمیشه و فکر کنم یکم دیگه بمونه غیر قابل استفاده میشه،میشه ازشون لواشک درست کنم؟و اگه میشه چجوری؟
    عزیزم می تونی فریزش بکنی و هر زمان نیاز داشتی استفاده کنی
    ماناسهیل, ... رضوان ... و atoosa92 این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  5. #3261
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    نسیم جون هم از میوه اش میشه استفاده کرد و هم از بسته بندیش به ذائقه خودتون بستگی داره چون میوه اش به نسبت تمبر هندیهای بسته بندی شیرین تره ولی در کل استفاده کردن از بسته بندیاش راحت تره چون میوه اش یه لایه نازک تمبرهندی داره و بیشتر هسته است که بزرگه قیمتش هم از بسته بندیهاش گرون تره
    .............
     
    *nasim* این نوشته را پسندیده.

  6. #3262
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1568
    پسند کرده
    1362
    دوست جونیا یه سوال
    من چند وقته تو سرم افتاده پودر پیاز درست کنم.امروز تصمیم گرفتم تصمیمو عملی کنم. یکم سرچ کردم و بنظرم رسید با توجه به اینکه پیاز سریع میکروب جذب می کنه بهتره هر چه سریعتر خشک بشه و بهترین راه حلی که به ذهنم رسید خشک کردن توی فر (مثل دستور خشک کردن گوجه فرنگی توی فر شف طیبه) بود. برای امتحان دو تا پیاز را با دستگاه خردکن خرد ریز کردم و ریختم توی سینی گالوانیزه و گذاشتم توی فر با دمای تقریبی 110 درجه. چند دفعه زیر و روش کردم.بعد از 2-3 ساعت بعضی هاش رنگش طلایی و حتی کمیش قهوه ای کمرنگ شده بود (تقریبا سرخ شده بود) و بقیه اش یعنی اکثریتش رنگ صورتی مایل به بنفش!
    حالا بنظرتون این پیازا با سینی واکنش دادن که این رنگی شدن؟! یا این تغییر رنگ طبیعیه؟
    من اگه بخوام پودر پیاز سفید تحویل بگیرم چیکار باید بکنم؟
    توی مایکروفر بهتره؟
    کسی نظری داره؟

  7. #3263
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    967
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3864
    پسند کرده
    3234

    ویترین مدال ها

    سلام.دوستان کسی میدونه پودر انبه مارک هلیا را از کجا بگیرم؟
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  8. #3264
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    می ما آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    59
    دوستان واسه تولد میخوام ناگت سرخ کنم به سیخ چوبی بزنم
    اگه قبل از ورود مهمونا سرخ کنم به سیخ بکشم اگه یخ کنه بد مزه میشه؟راه حل؟
    یه چیز دیگه اینکه خمیری که دور سوسیس میپیچن برش میزنن بعد سرخش میکنن بعد چطوری سیخ چوبی رو بهش میزنن یا با سیخ چوبی سرخش میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خدایا
    من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم تو در عرش کبریایی خود نداری
    من چون تویی داری
    وتو چون خودی نداری

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما