نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,225 به 3,232 از 4802
  1. #3225
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آهو مشکی پوش آواتار ها
    پــگاه آهو
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    1,486
    میزان امتیاز
    792
    پسند شده
    24420
    پسند کرده
    13954
    منم با نظر منصوره جون موافقم
    .
     
    * منصوره * و fafa2 این نوشته را پسندیده.
    اینستا: pegah.ahoo24

  2. بانک بند ناف
  3. #3226
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    634
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3311
    پسند کرده
    4190
    نقل قول نوشته اصلی توسط avin kiani نمایش پست ها
    دوست عزيز اين نمك رطوبت گيري كه عكسش رو گذاشتين يك ماده شيميايي هست كه در صورت خورده شدن يا تركيب با مواد خوراكي باعث مسموميت ميشه و روي بسته هم در اين مورد هشدار داده. به همين علت داخل جعبه هاي كيف و كفش و... استفاده ميشه.ژل رطوبت گير مواد خوراكي يه چيز ديگه س كه دقيقا اسمش رو نميدونم ولي با اينا تفاوت داره و رنگش هم سفيده.
    اگه منظورتون سیلیکاژل هست مطمئن باشید از خودش هیچ ماده ای خارج نمی کنه که بخواد آسیب بزنه!!درحقیقت جذب می کنه...اگه رنگ آبیش باشه که دی کرومات داره خوردنش خطرناکه اما بی رنگش رو چیزی نخوندم که خطرناک باشه حتی خوردنش...چون سیلیس خالصیه که واکنشی نداره ...بعدشم کسی اینا رو نمی خوره دوست عزیز!!و اینکه تو جعبه کفشه شما اینو دیدید...تو خیییییییلی از صنایع از ترانسفورماتور برق تاااااااااا موزه ها و همین در قرصای جوشانم استفاده می شه!!
    بعضی استفاده هاش ایناست:

    • بسته بندی ( کیف و کفش، غذا، پودر، صنایع دستی و چرمی، اشیاء و تجهیزات حساس و کوچک، اپتیک و . . . )
    • داروئی و آزمایشگاهی ( کیتهای تشخیص و پزشکی، دارو، ویتامین ها، قرص های جوشان و . . . )
    • انبارداری ( مواد غذائی، شیمیائی، داروئی و . . . )
    • آثار باستانی و موزه ها ( اسناد ارزشمند، کلکسیونهای تمبر و عکس، سکه، نقره جات، جواهرات و . . . )
    • حمل و نقل ( کانتینرهای حمل، کشتی ها و . . . )
    • تجهیزات و وسایل مخابراتی، الکترونیکی وکامپیوتری
    • نیروگاه ها و شبکه های توزیع نیروی برق ( ترانسفورماتورهای قدرت ، توربین ها و . . . )
    • تولید گازهای صنعتی ( اکسیژن ، دی اکسید کربن و . . . )
    • نفت ، گاز و پتروشیمی
    • شیشه های دو جداره
    • تجهیزات و تسلیحات نظامی
    • خشک کن های جذبی هوا و ...




    جدیدا هم توی جداسازی DNA ، تبسیط الکترون ، خالص سازی داروها ، کشت DNA ، پاکسازی پیشرفته خون ، خالص سازی آبجو ، ساخت داروهای نیروزای پیشرفته استفاده می شه...
    و نهایتا هم اگه در هوای آزاد گذاشته بشن دوباره آبشونو از دست می دن و می شه ازشون استفاده کرد...
    از زمان جنگ جهانی تا الان هم بعنوان موثرترین و قوی ترین رطوبت گیر داره ازش استفاده می شه!البته 100% نه برای خوردن!حتی استفاده ی اولیه برای نگهداری پنی سیلین بوده...
    و همیشه هم تو بسته بندیه مگه اینه برای خشک کردن گل و اینجور چیزا لازم باشه که چون رطوبت رو جذب می کنه بهتره دستکش استفاده بشه که پوست خشک نشه بر اثر مداومت استفادهیعنی با پوست هم واکنش نداره و جذبی انجام نمی شه...
    پیتزا
     
    Negara, بالدان و nazgol joon این نوشته را پسندیده.

  4. #3227
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    avin kiani آواتار ها
    آوین کیانی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    jتهران
    نوشته ها
    35
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    423
    پسند کرده
    118
    به عكس دقت كنيد و همينطور رنگش.من راجع به عكس صفحه 402 نوشتم.نه پست شما دوست عزيززز!!!!!

    چون دوستان نوشته بودن ميخوان جهت نگه داري آجيل و ... استفاده كنند.در ضمن همه ما و حتما همه ما چه باسواد چه بيسوادميدونيم كه مثلا نفت خوردني نيست ولي چقدر مسموميت ناشي از خوردن نفت يا وايتكس مخصوصا در مورد بچه
    ها اتفاق ميافته بيشتر به خاطر اينكه در جوار خوراكي هاي ديگه هستن.
    nazi15 و fafa2 این نوشته را پسندیده.
    اthere is so much to know
    there is so far to go

  5. #3228
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    415
    پسند کرده
    839
    سلام کدبانوهای عزیز

    من میخام پیراشکی تو فر درست کنم. میخاستم بدونم کسی میدونه دما وزمان فر چقدر باید باشه؟؟؟


    ممنون

  6. #3229
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    مینا جان من فرم رو روی 170 میزارم و تا زمانی که زیر پیراشکی ها طلاایی بشه...اگه تو این مدت روشون هم طلایی شده که چه بهتر اگه نه چند لحظه گریل رو روشن میکنم و خودم هم همونجا می مونم تا روشون طلاایی بشه
    مینا93, shalizar و (ziba) این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  7. #3230
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    دوستان من زنجبیل یعنی خود ریشه یا غده زنجبیل گرفتم چند ساعتی تو آب خیسوندم و بعد رنده زدم ولی به سختی رنده میشد و کاملا حالت ریشه ریشه داشت! آیا همینطوری هست؟ چطوری باید استفاده کنم؟
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  8. #3231
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    13213
    پسند کرده
    8985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان من زنجبیل یعنی خود ریشه یا غده زنجبیل گرفتم چند ساعتی تو آب خیسوندم و بعد رنده زدم ولی به سختی رنده میشد و کاملا حالت ریشه ریشه داشت! آیا همینطوری هست؟ چطوری باید استفاده کنم؟
    مریم یاس عزیز
    من یه جا خوندم که برای راحت تر رنده کردن زنجبیل ؛اونو می تونید توی فریزر بذارید(با پوست )بعد هر بار که لازم داشتید درش بیارید پوستشو بگیرید و همونطوری منجمد رنده اش کنیدو بقیه اش رو دوباره توی فریزر طولانی مدت میتونید نگه دارید
    راستش من خودم امتحان نکردم؛ولی همچین چیزی رو خوندم؛امیدوارم جواب بده
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA, MaryamYas و (ziba) این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  9. #3232
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    945
    پسند کرده
    2391
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان من زنجبیل یعنی خود ریشه یا غده زنجبیل گرفتم چند ساعتی تو آب خیسوندم و بعد رنده زدم ولی به سختی رنده میشد و کاملا حالت ریشه ریشه داشت! آیا همینطوری هست؟ چطوری باید استفاده کنم؟

    مریم عزیز من همیشه زنجبیل تازه میخرم و زمان رنده کردن همینطور ریشه ریشه هستش که من اون ریشه های درازش رو میگیرم و میریزم بیرون و بقیه اش رو استفاده میکنم و برای مرغ و بعضی غذاها هم تک تکه میکنم و پوستش رو میکنم و همون طوری میریزم توی غذا تا بپزه
    aydaa, MaryamYas, (ziba) و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما