نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,217 به 3,224 از 4808
  1. #3217
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۲۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    167
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    3294
    پسند کرده
    2661
    نقل قول نوشته اصلی توسط mami2gool نمایش پست ها
    سلام دوستان بهبود دهنده چیه؟؟؟
    جی میشه جایگزینش کرد ؟؟؟
    واسه نون میخوام تو دستورش 1/2 ق م بهبود دهنده است؟؟؟؟/
    عزیزم بهبود دهنده رو میتونی خارجیشو تو بسته بندیهای شبیه بکینگ پودر پیدا کنی.یا از یه نونوایی نزدیک خونه یه کمی بگیر.من هر دو نوعش رو دارم.نونواییها دارن و میتونی بری کمی ازشون بخری.ولی اگه نریزی اتفاق خاصی نمی افته.اسمشم روشه دیگه.باعث بهبود کیفیت نون میشه .بعضیها جاش بکینگ پودر میریزن.
    mami2gool این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #3218
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    نقل قول نوشته اصلی توسط sohei59 نمایش پست ها
    خانوما آیا با سیر تازه میشه ترشی درست کرد؟
    مگه نمیشه؟ والا من الان چند ساله فقط با سیر تازه سیرترشی درست میکنم. خیلی هم عالی میشه. یکی دوسال بعد هم میارم برای خوردن. دو سه تا دونه خرما هم میندازم توش دیگه معرکه میشه
    خورش بادمجون
     
    hengamehh و مینا93 این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  4. #3219
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nicole68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    نوشته ها
    635
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    3322
    پسند کرده
    4197
    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    سلام نسترن نگارین منظورت از بسته ها ی رطوبت گیر کدومان؟
    بسته های رطوبت گیر که توش کوارتز داره ...که چون واکنش نمی ده راحت هم می تونی برای مواد غذایی استفاده کنی...اگه ندیدی تو کله پاچه های شهروندم داره از اینا
    پیتزا
     
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  5. #3220
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nishat آواتار ها
    نشاط
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۶
    نوشته ها
    62
    میزان امتیاز
    24
    پسند شده
    567
    پسند کرده
    646
    دوستان آیا میدونید طرز تهیه این غذا چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسمش هامسی پلاو هست که تو زبان ترکیه ماهی کیلکا با پلو میشه

    من به دستای خدا خیره شدم ...

  6. #3221
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    13222
    پسند کرده
    8985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط nishat نمایش پست ها
    دوستان آیا میدونید طرز تهیه این غذا چطوره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اسمش هامسی پلاو هست که تو زبان ترکیه ماهی کیلکا با پلو میشه
    دوست گلم
    اینجا رو ببین
    ته چین ماهی
    nishat و مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  7. #3222
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    سلام دوستان.یه سوال فوریانه
    من برای عصری سفارش قارچ سوخاری رفتم 50 تا دونه!!!
    حالا نمیدونم بزنم تو مایه بنیه یا تو ارد و تخم مرغ و پودر سوخاری؟؟!!
    میخوام خیلی خوب دربیاد و مجلسی
    * منصوره * این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  8. #3223
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    avin kiani آواتار ها
    آوین کیانی
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    jتهران
    نوشته ها
    35
    میزان امتیاز
    7
    پسند شده
    423
    پسند کرده
    118
    دوست عزيز اين نمك رطوبت گيري كه عكسش رو گذاشتين يك ماده شيميايي هست كه در صورت خورده شدن يا تركيب با مواد خوراكي باعث مسموميت ميشه و روي بسته هم در اين مورد هشدار داده. به همين علت داخل جعبه هاي كيف و كفش و... استفاده ميشه.ژل رطوبت گير مواد خوراكي يه چيز ديگه س كه دقيقا اسمش رو نميدونم ولي با اينا تفاوت داره و رنگش هم سفيده.
    MaryamYas این نوشته را پسندیده.
    اthere is so much to know
    there is so far to go

  9. #3224
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,365
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19121
    پسند کرده
    28856
    نقل قول نوشته اصلی توسط fafa2 نمایش پست ها
    سلام دوستان.یه سوال فوریانه
    من برای عصری سفارش قارچ سوخاری رفتم 50 تا دونه!!!
    حالا نمیدونم بزنم تو مایه بنیه یا تو ارد و تخم مرغ و پودر سوخاری؟؟!!
    میخوام خیلی خوب دربیاد و مجلسی
    عزیزم بنظر من با پودر سوخاری درشت مجلس تر و کرانچی میشه البته این نظر منه ببخشید
    fafa2 این نوشته را پسندیده.





  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما