نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,201 به 3,208 از 4804
  1. #3201
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    دوستان مرغ گشنیزی با پلو سرو میشه ؟ (چون داخلش سس مایونز داره میشه با پلو خوردش؟)
    .............
     

  2. بانک بند ناف
  3. #3202
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    234
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    342
    پسند کرده
    156
    دوستان من اشپزیم خوب نیست هرجیم درست میکنم بلاخره یه جای کار میلنگه .میشه بگید چرا لازانیای من خشک میشه؟و چرا ورقه های لازانیام بعد بخت بهم نمیچسبن و جدا جدا میشن و مواد هم جدا .
    خدایا منو وهمسرمو تنها نذار

  4. #3203
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    $$blue rose$$ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۱۱
    نوشته ها
    1,060
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    7254
    پسند کرده
    1061
    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    دوستان من اشپزیم خوب نیست هرجیم درست میکنم بلاخره یه جای کار میلنگه .میشه بگید چرا لازانیای من خشک میشه؟و چرا ورقه های لازانیام بعد بخت بهم نمیچسبن و جدا جدا میشن و مواد هم جدا .
    عزیزم هر لایه لازانیا که میزاری و مواد روش میدی با دست فشارشون بده
    من کف ظرف بجای روغن از سس سفید میریزم روش لازانیا یکم پنیر میریزم بعد مواد گوشتی بازم پنیر لای بد لازانیا حسابی فشار میدم به هم بچسبن بازم لای بعد
    لایه اخر لازانیا سس سفید و پنیر چون حس میکنم سس سنگینش میکنه فقط کفش و روش میریزم به اندازه دوسه قاشقم اب دورش میریزم چون حس میکنم باعث میشه پنیر کش دارتر بشه

    دوستان بدون درپوش تو فر میزارن تا جای که من خوندم ولی من روی ظرفم فویل میکشم میزارم تو فر وقتی حس کردم پخته فویل بر میدارم گریل روشن میکنم پنیرش برشته بشه
    امیدوارم بدردت بخوره نظرم برای من اصلا خشک نمیشه حتی لبه های لازانیام حدودا به همم میچسبه هم برای پنیر هم فشار دادنش
    موفق باشی
    مامان پریا نازی, رستگار و خانوم گلی این نوشته را پسندیده.


  5. #3204
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    480
    پسند شده
    22322
    پسند کرده
    14687
    نقل قول نوشته اصلی توسط مگنولیا نمایش پست ها
    دوستان من اشپزیم خوب نیست هرجیم درست میکنم بلاخره یه جای کار میلنگه .میشه بگید چرا لازانیای من خشک میشه؟و چرا ورقه های لازانیام بعد بخت بهم نمیچسبن و جدا جدا میشن و مواد هم جدا .
    اول از همه که برای خودت انرژی منفی نفرست
    با تمرین و*تحربه همه چی درست میشه
    لازانیای شما اکه روش خشک میشه طبیعیه چون باید روش رو*کامل یا با سس سفید بپوشونی یا پنیر پیتزا و یا اینکه حسابی چرب کنی
    برای لایه هایی که بهم نمیچسبن هم باز مشکلی نیست
    هرچقدر هم پنیر زیاد باشه باز ممنکنه انسجانشون رو از دست بدن
    چون موادمون داغه و باعث میشه که مواد موقع برش لیز بخورنا
    گه شما بگذارید چند دقیقه بعد از پخت لازانیارو*برش برنید پنیرها یکم خنک شدن و*انسجامشون بیشتر شده
    zohre.a, aydaa و خانوم گلی این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  6. #3205
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    romina joon آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    محل سکونت
    همدان
    نوشته ها
    1,015
    میزان امتیاز
    82
    پسند شده
    6311
    پسند کرده
    6050
    سلام دوستان این ناگت های آماده رو باید سرخ کرد با روغن یا اینکه فقط بذاریم گرم بشه؟


  7. #3206
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    13216
    پسند کرده
    8985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط romina joon نمایش پست ها
    سلام دوستان این ناگت های آماده رو باید سرخ کرد با روغن یا اینکه فقط بذاریم گرم بشه؟
    رومینا جون
    باید سرخ بشه؛اما چون موادش نیم پخته است نیاز به زمان زیاد و روغن فراوون نداره
    در ضمن دورش هم زود سوخاری میشه
    من کف ماهیتابه رو یه کم چرب می کنم و با شعله متوسط رو به کم میزارم سرخ بشه ؛حواست باشه که وقتی رنگش کمی برگشت طرف دیگه اش رو سرخ می کنی و ...نوش جان
    romina joon این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  8. #3207
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    دوستان مرغ گشنیزی با پلو سرو میشه ؟ (چون داخلش سس مایونز داره میشه با پلو خوردش؟)
    مانا جون مرغ گشنیزی رو من هنوز درست نکردم اما مرغ ذغالی که اونم مایونز داره رو با پلو خوردیم..خوشمزه بود...
    mami mahdis, (ziba) و fahim68 این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  9. #3208
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    من اجیل عیدم زیاد اومده...
    البته توی بسته هست..یعنی بسته بندی خریده بودم
    چیکار کنم بوی کهنگی نگیره؟

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما