نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 313 به 320 از 4808
صفحه 40 از 601 نخستنخست ... 303738394041424350 ... آخرینآخرین
  1. #313
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    چرا وقتی سس سفید درست میکنم گلوله میشه؟
    شیر زیاد سرد نیست
    خوب هم هم میزنم اما باز همونطوره؟

    پان اسپانیا هم همینجور. گلوله شده بود

    آیا چرا؟
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  2. بانک بند ناف
  3. #314
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    شیربایدکاملا سرد باشه وقبل ازاینکه بذارینش روی حرارت آرد را کاملا درشیر حل کنید وبعد تا قوام آمدن سس آن را به هم بزنید دیگه گلوله نمیشه
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

  4. #315
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    فرزانه جون کاملا مخلوط کردم
    اول یه کم شیر ریختم تو قابلمه با آرد مخلوط شه بعد بقیه شیر رو
    اما یهم گلوله میشه
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  5. #316
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anooshe آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
    نوشته ها
    379
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    255
    پسند کرده
    36

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط khale leila
    فرزانه جون کاملا مخلوط کردم
    اول یه کم شیر ریختم تو قابلمه با آرد مخلوط شه بعد بقیه شیر رو
    اما یهم گلوله میشه
    ليلا جون من هميشه واسه قاطي كردن مايعات با آرد اينطوري عمل ميكنم كه :
    اگه شير رو ذره ذره ذره اضافه كني بهتره...خيلي كم....هي هم ميزني باز اضهفه ميكني...يكم وقت ميبره اما بعدش خوب يه دسته.....جند بار كه انجام بدي دستت مياد....واسه پان واسه سس بشامل...واسه كرم پاتيسير....اين كار لازمه
    يادت نره ذره ذره( در حد 1 قاشق غذاخوري)
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  6. #317
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    زیر آسمان خدا
    نوشته ها
    77
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بانو
    من شنبه مهمون داشتم. کلی از مرغ اضافه اومد... من هم فریز کردم. این پنجشنبه هم مهمون دارم به نظرتون اگر مزغ ها رو دفراست کنم و توی آب مرغ بذارم گرم بشه بد میشه؟ معلوم میشه مرغ پخته فریزریه؟!!
    عزیزم صد در صد نشون میده باهاش یا سالاد الویه درست کن اگر رنگش قرمز و ربی نیست یا ساندویچ مرغ بخورید خودتون تو این چند روز یا اسنک و خوراکهای دیگه که طعم بقیه قالببشه به این بوی مرغ .
    Love Is Price... Freedom Is the Cost

  7. #318
    مدیر انجمن
    khale leila آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۱/۱۶
    محل سکونت
    تاپیک مجردا
    نوشته ها
    1,918
    میزان امتیاز
    63
    پسند شده
    2612
    پسند کرده
    5217

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من همین کارا رو میکنم
    همون یه ذره هم که میریزم گوله میشه
    بازش میکنم دوباره یه کم دیگه اضافه میکنم دوباره گوله میشه
    موقع پخت هم هم میزنم

    اصلا یه بار دیگه امتحان میکنم ببینم چی میشه

    ممنونم ازتون
    قوانین فعالیت در انجمن معرفی رستورانها
    http://mamisite.com/forum/t3895.html#post1050889

  8. #319
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    anooshe آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۹
    نوشته ها
    379
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    255
    پسند کرده
    36

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من هم شير رو به آرد در حال تفت اضافه ميكنم....ولي از رو گاز بر ميدارم ...اول خوب همون طور كه گفتم اضافه ميكنم...يه دست كه شد ميذارم دوباره رو گاز....اينطوري فرصت دارم خوب مخلوط كنم....آرد هم مرتب گرم نميشه كه سفت بشه..
    ليلا جون از رو گاز بردار جدا اضافه كن بعد بزار رو گاز...فكر ميكنم اشكالت همين جاست
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  9. #320
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط khale leila
    من همین کارا رو میکنم
    همون یه ذره هم که میریزم گوله میشه
    بازش میکنم دوباره یه کم دیگه اضافه میکنم دوباره گوله میشه
    موقع پخت هم هم میزنم

    اصلا یه بار دیگه امتحان میکنم ببینم چی میشه

    ممنونم ازتون
    من ارد رو الک میکنم و کم کم به شیر اضافه میکنم و با همزن دستی میزنم کاملا صافه شیر باید سرد باشه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


صفحه 40 از 601 نخستنخست ... 303738394041424350 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما