نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 25 به 32 از 4808
صفحه 4 از 601 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  1. #25
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۱۲/۰۶
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    من یه سوال داشتم . چرا وقتی میخوام سالادهای سرد مثل یونانی ماکارنی تن ماهی رو قالب بزنم و مثلا با قالب کیک به شکل گل و قلب در بیارم موفق نمیشم و قشنگ در نمیاد و می چسبه به قالب . چرب هم کردم قالبم رو نتیجه نگرفتم

    نقل قول نوشته اصلی توسط Maryam53
    این دفعه از کیسه فریزر استفاده کن ببین میشه؟!!!
    نقل قول نوشته اصلی توسط mami parastoo
    نقل قول نوشته اصلی توسط booseh
    من یه سوال داشتم . چرا وقتی میخوام سالادهای سرد مثل یونانی ماکارنی تن ماهی رو قالب بزنم و مثلا با قالب کیک به شکل گل و قلب در بیارم موفق نمیشم و قشنگ در نمیاد و می چسبه به قالب . چرب هم کردم قالبم رو نتیجه نگرفتم
    عزیزم من اول ته قالبم رو کیسه فریزر باز شده پهن می کنم و بعد سالاد رو می ریزم روش و بعد کمی فشار می دهم و بعد هم کمی داخل یخچال و در آخر هم به راحتی توی ظرف سرو بر می گرده.
    [quote=εїз Taraneh εїз]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "mehr_ir55":3i86ix33
    من می خوام سالاد الویه را تو قالب بریزم ولی بلد نیستم چه جوری باید برش گردوند که شکلش به هم نخورده خواهش می کنم راهنمایی کنید.
    میتونی یه لایه سلفون تو قالب بکشی بعد که سالاد الویه را داخلش ریختی خوب با قاشق روشو فشار بده تا بهم بچسبن!
    بعد قالب را برگردون روی بشقاب سرو و آرام سلفون را به بیرون بکش[/quote:3i86ix33]
    [HIGHLIGHT=#ffffff]من چه سرسبزم و زیبا امروز [/HIGHLIGHT]

  2. بانک بند ناف
  3. #26
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,000
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1803
    پسند کرده
    292

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط toti
    سلام
    لطفابگیدباجوانه ماش چی میشه درست کرد؟
    toti جان و آلبالوی عزیز من جوانه ماش رو بیشتر تو سالاد استفاده کردم چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه
    توی سوپ هم میتونی استفاده کنی ولی آخر پخت بریز که خاصیتش حفظ بشه اصولا" جوانه ها رو باید خام بخوری پخته بشه دیگه ارزش غذائی اولیه رو نداره.
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  4. #27
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,000
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1803
    پسند کرده
    292

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ایلار
    دوستان خوبم من پنیر بلوچیز خریدم حالا موندم که به غیر از خالی خوردن چی باهاش میتونم درست کنم . ممنون میشم راهنماییم کنید .

    آیلار جان پنیر بلوچیز بیشتر برای استفاده تو سالادهاست . البته شف طیبه عزیز یه بیسکوئیت شور با بلوچیز یاد داده بود من درستش کردم ... ولی طعم خاصی داره همه پسند نیست. اما خودم توی سالاد ریختم با پنیر های دیگه هم قاطی کردم برای طعم دهی استفاده کردم.( پیتزا لازانیایا ......هر غذائی که پنیر کش دار می خواد این پنیر بهش طعم میده)
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  5. #28
    مدیر انجمن

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,000
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    1803
    پسند کرده
    292

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط jijim54
    سلام عزیزان.نمیدونم جاش اینجاست یا نه.میشه لطف کنید اسم چیزایی که میشه با غذاساز درست کرد رو بگید.
    دوست عزیز سئوالت خیلی کلی مطرح شده !به طور کلی غذاهائی که نیاز به رنده کردن یا خرد کردن مواد اولیه داره ( به تجربه من کتلت و حتی سالاد الویه)میتونی با غذا سازت درست کنی.
    غذاهایی که نیاز یه ورز دادن داره انواع خمیر ها و بعضی از کیک های کوئیک میکس رو میتونی با غذاساز درست کنی .
    سبزی رو هم می تونی باهاش خرد کنی

    بذار بقیه هم بیان تجربیاتشون رو بگن
    خدای من ! گلهای آفتابگردان در روزهای ابری بلاتکلیفند مثل من و روزهای بی تو بودن

  6. #29
    مدیر انجمن
    سامره آواتار ها
    سامره صفری
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    اهل رشت-ساکن ساو
    نوشته ها
    2,213
    میزان امتیاز
    202
    پسند شده
    6750
    پسند کرده
    3867

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط sara24
    بچه ها من ي سوال دارم
    ما هميشه برنج را با سنگ نمك خيس مي كنيم ( براي پلو درست كرد و حالت آبكشي )
    حالا ي مدته آقاي همسر گير داده كه مامان جون من با نمك معمولي درست ميكنه و سنگ نمك از چرخه مواد غذايي حذف شده و وزارت بهداشت......
    و از اين داستانا
    حالا مي خوام بدونم :
    1- كساني كه با هردو درست كردن بهم بگن چه فرقي مي كنه و چه دليلي داشته كه از قديم با سنگ نمك درست مي كردن؟
    2-آيا كسي در مورد مضرات يا خواص سنگ نمك چيزي مي دونه؟( هرچند كه شايد همين نمك هاي كارخونه اي هم كه با مواد شيميايي اينطوري شدن بي ضرر نباشن )
    3-اونايي كه با نمك معمولي درست مي كنن بگن كه براي چه ميزان برنج و آب چقدر نمك ميزنن و آيا موقع آبكش كردن رو برنج آب مي گير يا نه.

    البته ناگفته نماند كه ديروز رفتم سنگ نمك خريدم !!!
    عزیزم منم با سنگ نمک خیس نمیکنم و با نمک خوب خیس میکنم به همون دلایلی که شوهرتون میگن :)))

    قدیم اگه این کارو میکردن به این دلیل بود که اونموقع خودشون باید سنگ نمک رو دستی پودر میکردن تا تبدیل به نمک بشه و خب وقتی میخواستن برنجو خیس کنن چه کاری بود از نمکایی که کلی زحمت کشیدنو پودر کردن بریزن توش ! میخواست حل بشه دیگه پس سنگشو میریختن :)))

    در مورد سوال دومتونم چون تا حالا استفاده نکردم نمیدونم، سوال سومتونم من چشمی میریزم و اندازه ندارم اما به طور تقریبی برای هر پیمونه برنج 1 2 ق غ پر نمک بریزید ، آره موقع آبکش کردن رو برنج آب میگیرم که هم داغی آب، توی آبکش برنجو بهم نچسبونه و هم شوری آب آبکش بره !

    نقل قول نوشته اصلی توسط aram_khp
    سارا جون من 1 دفعه سنگ نمک استفاده کردم و غذام فوق بد شد :(( چون تا حالا باهاش کار نکرده بودم حالا انگاری مرض داشتم 1 روز که مهمون داشتم امتحانش کردم نتیجه این شد که با هر قاشق برنج 3 تا لیوان آب باید میخوردی:دی

    برای نمک برنج ابکشی من کمی بیشتر از حد معمول میریزم ... یعنی آبش رو میچشم وقتی قشنگ شور بود دیگه بسم میشه:)
    نقل قول نوشته اصلی توسط chanel
    من شنیدم سنگ نمک باعث میشه برنج خورد نشه .
    نقل قول نوشته اصلی توسط sara24
    آره chanel جون فكر مي كنم باعث قد كشيدن بيشتر برنج هم مي شه
    نقل قول نوشته اصلی توسط سامره
    نه گلم این اتفاقای ناگواری رو که شما میگید :)) (قد نکشیدن و خورد شدن) تا حالا برای من اتفاق نیفتاده با اینکه از سنگ نمک هم تا حالا استفاده نکردم، گفتم که قدیم به اون علت از سنگ نمک استفاده میکردن
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرزانه1345
    من هم هنوز مامانم با سنگ نمک برنجشونو خیس میکنن برای ابکش کردن هیچوقت هم شور نشده داخل پارچه تمیزی میذارن ومیذارنش روی برنج.میگن هم برنج بهتر قد میکشه وهم برنج خوش طعم تر میشه ما که سالهاست با این روش بزرگ شدیم ولی خودم از نمک معمولی استفاده میکنم
    هرکه خود داند
    و
    خدای دلش،
    که چه دردی ست
    در کجای دلش ...


    #هواى_حوا

  7. #30
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۰۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    445
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    172
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط سعیده بانو
    سلام
    شما سویا سس رو بیشتر تو چه نوع غذاهایی استفاده می کنین؟
    سعيده جون من توي مايه گوشتي به جاي نمك ميريزم . بيشتر به جاي نمك ازش استفاده ميكنم البته بيشتر جاهايي كه رب هم هست چون نوع غليظش يكم غذا رو تيره ميكنه ولي خوب شورتره ، الان يه مدل گرفتم رقيقه كم نمكه اصلاٌ به صرفه نيست چون من جاي نمك استفاده ميكنم

    آرام جون و شيدا جون ممنون بابت راهنماييتون ، همشو امتحان ميكنم



    [quote=* ستاره *]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "سعیده بانو":17fwdluj
    سلام
    شما سویا سس رو بیشتر تو چه نوع غذاهایی استفاده می کنین؟

    یکی از کرابردهای خوب و اساسیش برای مزه دار کردن ماهی و میگو و مرغه...من برای مزه دار کردن ماهی میگو بهش میزنم..ولی وقتی اینو زدم..نمک نمیزنم دیگه..مرغم همینطور..بریا سوخاری..توی فر یا...میتونی از سویا سس توی مواد بریزی تا طعم خوبی به مرغت بده...[/quote:17fwdluj]

    نقل قول نوشته اصلی توسط najma
    و در ادامه برای درست کردن استیک...نمک گوشت گوساله رو دیرپز می کنه اما سویا سس باعث طعم دهی و تردیش می شه
    برای درست کردن سس سالاد رژیمی ترکیب ماست با سویاسس و سس فلفل و کمی ابلیمو یا سرکه

    [quote=maman somi]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "* آيسان *":17fwdluj
    ميتونيد منو راهنمايي كنيد كه از سس سويا دقيقا چه استفاده اي ميشه ؟
    البته ديدم تو بعضي دستورات دوستان گوشت يا مرغشون رو توي سس سويا ميخوابونن اما نميدونم براي چي براي مزه دار كردن يا ترد شدن گوشت ؟ آيا سس سويا انواع مختلف داره ؟
    سویا سس در واقع دونوع روشن و تیره داره اما در ایران یک نوعش خیلی زیاد هست و اونم نوع تیره است.. این سس طعم دهنده است و درضمن داشتن شوری باعث سفت شدن گوشت هم نمیشه
    معمولا مزه اصلی سویا سس با حرارت دیدن و پخت تغییر میکنه.. حتی شوریش هم کم میشه

    رنگ تیره ای به غذاها میده و در مصرفش باید به این نکته دقت کرد. مثلا در غذاهای قرمز رنگ ازش استفاده کرد.

    برای خواباندن گوشت خیلی کاربرد داره چون گوشت رو ترد میکنه اما من در بعضی از سس های گوشتی و حتی اسپاگتی هام ازش استفاده کردم و از نتیجه راضی بودم.

    شنیدم که برای پخت میگو هم استفاده میشه اما خودم تست نکردم [/quote:17fwdluj]

    [quote=Mitra maman hasti]
    نقل قول نوشته اصلی توسط "* آيسان *":17fwdluj
    واقعا ممنون از اينكه لطف كرديد و جوابمو داديد فقط ميشه بگيد از كجا تهيه كنم سوپر ماركتهاي معتبر ؟ و ديگه اينكه گوشت بايد دقيقا چقدر توي سس سويا بمونه براي مزه دار شدنش

    آيسان جون سوپر ماركت ها اكثرا" دارند كوچه مروي هم همينطور. من گوشتو بيشتر از يك ساعت نذاشتم يعني نهايتا" يك ساعت و بعضي وقتا كه عجله هم داشتم فقط 15 دقيقه گذاشتم توي سس و سرخش كردم. نميدونم شايد بيشتر بمونه بهترم بشه .[/quote:17fwdluj]
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    زندگي به مانند يک مراجعه کوتاه به مغازه اسباب بازي فروشي بين تولد و مرگ است

  8. #31
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۱۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    622
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    0

    Re: برشته شدن سیب زمینی

    نقل قول نوشته اصلی توسط h007
    سلام من تازه عضو شدم زیاد به این سایت آشنا نیستم
    یک سوال داشتم امیدوارم جای درستی مطرح کرده باشم
    هر وقت سیب زمینی رو سرخ میکنم
    چه در سرخ کن چه در تابه
    نرم میشه اصلا برشته نمی شود
    ممنون میشم اگه کسی دلیلش رو میدونه من رو راهنمایی کنه
    عزيزم من سيب زميني هارو بعد از خرد كردن ميشورم تا نشاسته روش بره بعد كامل خشك ميكنم روغن رو همونطور كه دوستان گفتن كافي يعني طوري كه تا بالاتر از نصف ارتفاع خلال هارو بگيره ميريزم و توش نمك ميريزم وقتي كامل روغن داغ شد سيب زميني هارو ميريزم

    اول كار شعله گاز تقريبا بايد زياد باشه بعد ميتوني كمترش كني

    اينطوري اصلا خمير نميشه امتحان كن اميدوارم خوب دربياد
    خوب پس اون خشك كردن و نمك و مقدار روغن و شعله زياد رو هم انجام بده مطمئن باش خوب در مياد
    خبرشو بده

    با اطمينان كار كن گلم حتما حتما عالي ميشه



    نقل قول نوشته اصلی توسط mehr_ir55
    2تا3ساعت دراب سرد سیب زمینی های خرد کرده را بذار بعد ابکش کن تاسیب زمینی ابش بره وخشک بشه وبعد درروغن داغ سرخ کن کمی هم نمک به سیب زمینی ها قبل از سرخ کردن بزن. خیس کردن تو اب سرد باعث میشه که سیب زمینی سفت ودر موقع سرخ کردن ترد وبرشته می شود.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    برای خانه ی همسایه ات هم چراغ آرزو کن ....

    قطعا حوالی خانه ات روشن تر خواهد شد...




  9. #32
    مدیر بازنشسته
    فاطمه مامی نیکو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۸
    محل سکونت
    کانادا
    نوشته ها
    1,173
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    772
    پسند کرده
    2

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط ستاره سربي
    سلام دوستان . از تخم بلدرچين تو چه غذاهائي ميتونيم استفاده كنيم؟ آيا طعم يا بوي خاصي داره ؟
    همه چی میتونی باهاش درست کنی عزیزم...خیییییییییییلی به تخم مرغ شبیه مزه اش...املت, کیش, اشکنه

    نقل قول نوشته اصلی توسط aydaa
    سلام بچهها جون عیدتون مبارک ی سوال دارم من خیلی دلم میخواد بلدرچین درست کنم اما از چند نفر شنیدم که بوی زحمش (زخم) زیاد و ازبین نمره حتی گفتن که بلدرچین رو تو رستوران خیلی خوب هم خوردن بازم بو میداده میخوام ببینم کسی از شما خانومای کد بانو میتونه کمکم کنه که بو شو ازبین ببرم یا بی خیالش بشم کسی تجربه تو پخت بلدرچین داره؟

    نقل قول نوشته اصلی توسط samire
    بايد به بوي بلدرچين عادت كني تا بتوني مصرفش كني همونطور كه همه ما به بوي گوشت گوسفند عادت داريم و به نظرمون اصلا بو نداره
    بچه دوست من توي خارج به دنيا اومده حدود 13 سالشه پارسال كه اومده بود ايران
    توي هر خونه اي ميرفت اگه گوشت گوسفند پخته بودن بيني اش رو ميگرفت به هيچ طريقي هم نمي شد گولش زد و به خوردش داد.
    حتي اگه مخلوط با گوساله بود.
    در مورد بلدرچين هم همينطوره بايد بهش عادت كني
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    کسانی که به زندگی دیگران نور هدیه می دهند، روزی صاحب خورشید خواهند شد.....
    یک دوست برای روشنائی یک دنیا کافیست....

صفحه 4 از 601 نخستنخست 123456714 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما