نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,185 به 3,192 از 4804
  1. #3185
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط industry1387 نمایش پست ها
    زهره جون شما ته چین توی فر درست کردی؟
    دماش چجور میشه؟
    چقدر؟
    روش فویل میذاری؟


    ببخشید زیاد شد
    رضوان جون،دوست خوبم،من معمولا تو فر درست میکنم.پیرکسو خوب با کره چرب می کنم.موادو می ریزم و تو فر با دمای 175 درجه و حدود 1/5 تا 2 ساعت طول می کشه.بستگی به اندازه ظرف و قطر ته چین داره.خوبی پیرکس اینه که رنگش معلومه و می فهمید کی آماده میشه.
    بله روش فویل می کشم.
    ... رضوان ... این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  2. بانک بند ناف
  3. #3186
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794
    نقل قول نوشته اصلی توسط khorshid89 نمایش پست ها
    دوستای عزیز چرا کباب تابه ای من سفت می شود ؟؟؟ شما وقتی گوشت را توی تابه پهن می کنید درش را می گذارید و روی گاز می گذارید یا درش را نمی گذارید ؟؟؟من اصلا کباب تابه ایهام خوب نمی شود چکار کنم
    نقل قول نوشته اصلی توسط zohre.a نمایش پست ها
    خورشید جان،من کباب تابه ای هامو توی تابه در باز و شعله متوسط سرخ می کنم،بعد گوجه هامو کف همون تابه می چینم و روش نمک فلفل می زنم.کبابهامو روی گوجه ها می چینم.از کنار تابه کمی آب میریزم .طوریکه فقط آب ،گوجه ها رو بگیره و با کبابا خیلی برخورد نکنه!!
    در تابه رو می ذارم تا زمانی که آبش کشیده بشه و گوجه ها هم همونجا سرخ بشن.
    راستی برای گوشت چرخکرده ،اگر مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده کنی ،کبابهات نرم تر میشن.
    دوستم علاوه بر نکاتی که زهره جون گفتن توی مایه ش گوشتت قبل از سرخ کردن خیلی کم آب جوش استفاده کن.این کار باعث پوک شدن گوشت میشه و نتیجه اش خیلی عالیه
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  4. #3187
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    بچه ها یه سوال
    من دنبال روغن کرمانشاهی اصلم...کسی میدونه از کجا میشه تهیه کرد؟؟؟؟؟؟
    کسی نمیدونه
    واجبه خببببببب

  5. #3188
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    784
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    169
    پسند کرده
    121
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    کسی نمیدونهواجبه خببببببب
    روغن زرد نیک منش خرف نداره عاشقشم
    [HIGHLIGHT=#31859b]حتی در بن بست ها هم راه اسمان باز است باید پروازرا بلد بود![/HIGHLIGHT]

  6. #3189
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    maman_mahya آواتار ها
    زیبا
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    نوشته ها
    292
    نوشته های وبلاگ
    1
    میزان امتیاز
    252
    پسند شده
    3906
    پسند کرده
    16488
    دوستان من چند روزه خمیر پیتزا از فریزر در اوردم وتو یخچال گذاشتم به نظر شما خراب شده باید بریزم دور

    کسی روغن جامد پردیس استفاده کرده

  7. #3190
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط maman_mahya نمایش پست ها
    دوستان من چند روزه خمیر پیتزا از فریزر در اوردم وتو یخچال گذاشتم به نظر شما خراب شده باید بریزم دور

    کسی روغن جامد پردیس استفاده کرده
    اين چند روز دقيقا چندروزه؟
    با سه چهار روز چيزي نميشه ولي بيشتر كه بشه اول بافت و كيفيت اوليه شو از دست ميده بعدش هم كپك ميزنه
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  8. #3191
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    428
    پسند کرده
    78
    نقل قول نوشته اصلی توسط #*تارا*# نمایش پست ها
    سلام
    . برای روکش بیسکویت ها همونطور که دوستان گفتن با 1 سفیده از 75 گرم پودر شکر قنادی شروع کردم و فکر کنم 100 یا 110 گرم ریختم تا به نظرم غلظتش مناسب شد. روی بیسکویت ها رو پوشش دادم و 12 ساعت صبر کردم و دوباره ایسینگ جدید درست کردم و طبق دستور شف طیبه برای اینکه بشه رو بیسکویت طرح انداخت با 1 سفیده با یه لیوان پودر شکر شروع کردم و تا اخر کار 2 لیوان پودر شکر برد رنگ کردم و روی بیسکویت ها رو طرح زدم
    ایسینگی که برای پوشش درست کرده بودم خشک شده بود اما حتی بعد از 24 ساعت هم چسبناک بود اما ایسینگی که برای طرح زدن درست کردم 2 ساعته خشک شده بودچراااااااااااااااااااا ا؟؟؟؟؟ میشه یکی کمک کنه؟
    چراااااااااااااا یکیییییییییییییییی جوااااااااااااااااااااااا ااب منووووووووووووووووووو نمیییییییییییییییده؟
    گریه میییییییییییییییییییکنم

  9. #3192
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خانوم گلی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۸/۲۷
    نوشته ها
    331
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    464
    پسند کرده
    2404
    نقل قول نوشته اصلی توسط #*تارا*# نمایش پست ها
    چراااااااااااااا یکیییییییییییییییی جوااااااااااااااااااااااا ااب منووووووووووووووووووو نمیییییییییییییییده؟
    گریه میییییییییییییییییییکنم

    دوست عزیز سوالتونو اینجا بپرسید زودتر جواب میگیرید سوالات کاربران در زمینه شیرینی پزی
    #*تارا*# این نوشته را پسندیده.
    ilovebaking.blogfa.com

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما