نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,177 به 3,184 از 4802
  1. #3177
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahla-2009 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۴
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    735
    پسند کرده
    1008
    نقل قول نوشته اصلی توسط niloofar984 نمایش پست ها
    دوستان میشه سویا را چرخ کرد و فریزری کرد ؟
    خواهر من همیشه یه مقدار سویای خیس خورده رو چرخ میکنه و تو فریزر میذاره واسه کتلت و همبرگر برای وقتایی که مهمون زیاد داره
    گاهی وقتا هم با گوشت چرخ شده قاطی میکنه و میذاره فریزر
    تو هر دو جورش خوبه و مزه گوشتش همیشه غالب بوده
    mina14, niloofar984 و ماناسهیل این نوشته را پسندیده.

  2. #3178
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mar mar67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    4154
    پسند کرده
    4451
    بله نیلوفر جان من اینکارو کردم و از نتیجه فریز کردنش هم راضی بودم.
    فسنجون
     
    niloofar984 این نوشته را پسندیده.
    دلواپس شادمانی تو ام...........

  3. #3179
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahla-2009 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۱۴
    نوشته ها
    69
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    735
    پسند کرده
    1008
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    دوستان میخوام برای زایمانم شربت زعفرونی درست کنم میخواستم بدونم که درست کردنش قلق و نکته خاصی داره ؟ و اینکه باید داخلش گلاب هم بریزم چون اکثرا بدون گلاب درست میکنند .
    ممنون میشم دوستان با تجربه راهنماییم کنن
    مانا جون خواستم بگم اگه زایمانت طبیعیه حتــــــــما یه شیشه گلاب با خودت ببر و وقتی دردت شروع شد تند تند هم بخور هم گلابو بو کن واسه باز شدن دهانه رحم و جدا شدن جفت عــــــالیه
    مطمئنم از کتاب ابن سیناس
    برای من به حدی روند زایمانمو تند کرده بود که دکتر هم تعجب کرده بود
    امیدوارم زایمان راحتی داشته باشی
    ویرایش توسط mahla-2009 : ۱۳۹۳/۰۱/۲۵ در ساعت ۰۹:۰۶ قبل از ظهر
    hengamehh, باران67, ماناسهیل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #3180
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    67
    پسند کرده
    11
    بچه ها سوال فوري، اگه ته چين تو قالب هاي الومينيومي( ازين فلزي هاي كيك) درست كنم خوب بر ميگرده؟

  5. #3181
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط Marallaroudi نمایش پست ها
    بچه ها سوال فوري، اگه ته چين تو قالب هاي الومينيومي( ازين فلزي هاي كيك) درست كنم خوب بر ميگرده؟
    دوست عزیز اگه قالبتون ساده باشه و خوب هم چربش کنید فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.وقتی از پیرکس راحت برمی گرده.از آلومینیوم هم برمیگرده.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  6. #3182
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    82
    میزان امتیاز
    17
    پسند شده
    428
    پسند کرده
    78
    دیروز, ۰۶:۴۴ بعد از ظهر#3164
    #*تارا*#

    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    نوشته ها12
    میزان امتیاز1
    پسند شده11پسند کرده49


    سلام
    . برای روکش بیسکویت ها همونطور که دوستان گفتن با 1 سفیده از 75 گرم پودر شکر قنادی شروع کردم و فکر کنم 100 یا 110 گرم ریختم تا به نظرم غلظتش مناسب شد. روی بیسکویت ها رو پوشش دادم و 12 ساعت صبر کردم و دوباره ایسینگ جدید درست کردم و طبق دستور شف طیبه برای اینکه بشه رو بیسکویت طرح انداخت با 1 سفیده با یه لیوان پودر شکر شروع کردم و تا اخر کار 2 لیوان پودر شکر برد رنگ کردم و روی بیسکویت ها رو طرح زدم
    ایسینگی که برای پوشش درست کرده بودم خشک شده بود اما حتی بعد از 24 ساعت هم چسبناک بود اما ایسینگی که برای طرح زدن درست کردم 2 ساعته خشک شده بودچراااااااااااااااااااا ا؟؟؟؟؟ میشه یکی کمک کنه؟



    • یعنی هیشکیییییییییییییییییی جواب منو نمی دونست؟ من گناه دارم به خدااااااااااااااااااااااا اااا



  7. #3183
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ... رضوان ... آواتار ها
    industry1387
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    930
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    7040
    پسند کرده
    6866
    نقل قول نوشته اصلی توسط zohre.a نمایش پست ها
    دوست عزیز اگه قالبتون ساده باشه و خوب هم چربش کنید فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد.وقتی از پیرکس راحت برمی گرده.از آلومینیوم هم برمیگرده.
    زهره جون شما ته چین توی فر درست کردی؟
    دماش چجور میشه؟
    چقدر؟
    روش فویل میذاری؟


    ببخشید زیاد شد
    شوید پلو تبریزی
     
    zohre.a این نوشته را پسندیده.
    ما چله نشین شب یلدای حسینیم
    ماتم زدگان غم عظمای حسینیم

  8. #3184
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    71
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    364
    پسند کرده
    60
    سلام به همگی سوال ندارم
    سوال دارین در خدمتم
    همین الان از مشهد رسیدم
    گفتم اول حالی از مامی سایتی ها بپرسمممممممممممممممممم
    لوبیا پلو
     

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما