نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5214Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,169 به 3,176 از 4858
  1. #3169
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mar mar67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,048
    میزان امتیاز
    9
    پسند شده
    4163
    پسند کرده
    4449
    مانا جان بنظرم اگر گلاب یا بید مشک کمی بریزی خوب بشه چون ما همیشه توی شربت زعفرون میریزیم.
    فقط باید مواظب باشی تو مدتی که میخای نگه داری شکرک نزنه.
    فسنجون
     
    ماناسهیل و aydaa این نوشته را پسندیده.
    دلواپس شادمانی تو ام...........

  2. بانک بند ناف
  3. #3170
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,040
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    518
    پسند شده
    22593
    پسند کرده
    14782
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    دوستان میخوام برای زایمانم شربت زعفرونی درست کنم میخواستم بدونم که درست کردنش قلق و نکته خاصی داره ؟ و اینکه باید داخلش گلاب هم بریزم چون اکثرا بدون گلاب درست میکنند .
    ممنون میشم دوستان با تجربه راهنماییم کنن
    مانا جون شربت زعفرون هیچ قلق خاصی نداره همونجور مثل شربتهای دیگه
    وقتی آب و شکرت قوام اومد زعفرون آبکرده ات رو اضافه کن و بد دوسه جوش خاموش کن
    گلاب هم بریز
    بنظرمن اکثرا میریزن
    یا شایدم هم من دقت نکردم
    گلاب خوش عطرش میکنه
    ماناسهیل, aydaa و zardin این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  4. #3171
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,258
    میزان امتیاز
    40
    پسند شده
    24524
    پسند کرده
    30222
    مانا جان شربت زعفرون با گلاب و تخم شربتی محشر میشه و مجلسی تره ! (البته من نمیدونم برای پذیرایی میخوای یا برای استفاده ی خودت) ولی خواص خوبی داره گلاب که ضد نفخ و نشاط اوره (برای حالات روحی بعد از زایمان) و تخم شربتی ضد یبوست
    aydaa, zardin, bluesky و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    اللهم عجل لولیک الفرج

  5. #3172
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,965
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    692
    پسند شده
    50241
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    ممنونم از راهنماییتون تا دوماه که شکرک نمیزنه ؟
    .............
     

  6. #3173
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    174
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    323
    پسند کرده
    445
    دوستای عزیز چرا کباب تابه ای من سفت می شود ؟؟؟ شما وقتی گوشت را توی تابه پهن می کنید درش را می گذارید و روی گاز می گذارید یا درش را نمی گذارید ؟؟؟من اصلا کباب تابه ایهام خوب نمی شود چکار کنم
    zohre.a و Negara این نوشته را پسندیده.
    دردناكترين اشكها آنهايي نيستند كه از چشمهايتان جاري مي شوند و صورتتان را مي پوشانند بلكه آنهايي هستند كه از قلبتان جاري مي شوند و روحتان را مي پوشانند

  7. #3174
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مریم 58 * آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    293
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    309
    پسند شده
    6974
    پسند کرده
    4090

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    ممنونم از راهنماییتون تا دوماه که شکرک نمیزنه ؟
    مانا سهیل عزیز تا دوستان با تجربه بیان و جواب بدن من تجره خودمو میگم برات .عزیزم شربتت رو که درست کردی بریز تو ظرفی که بشه فریزش کرد و بزار تو فریزر اینطوری تا یکسال و حتی بیشتر موندگاری داره.یخ نمیزنه و کمی سفت تر میشه و همیشه راحت میتونی استفاده کنی و دیگه نگران شکرک زدن نیستی.
    ایشالا به سلامتی زایمان خوبی داشته باشی و یه وقت دیدی اومدم و از شربت خوشمزت نصیبم شد.
    باران67 و ماناسهیل این نوشته را پسندیده.

  8. #3175
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    58
    پسند کرده
    12
    دوستان میشه سویا را چرخ کرد و فریزری کرد ؟

  9. #3176
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,268
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    297
    پسند شده
    16884
    پسند کرده
    12012
    نقل قول نوشته اصلی توسط khorshid89 نمایش پست ها
    دوستای عزیز چرا کباب تابه ای من سفت می شود ؟؟؟ شما وقتی گوشت را توی تابه پهن می کنید درش را می گذارید و روی گاز می گذارید یا درش را نمی گذارید ؟؟؟من اصلا کباب تابه ایهام خوب نمی شود چکار کنم
    خورشید جان،من کباب تابه ای هامو توی تابه در باز و شعله متوسط سرخ می کنم،بعد گوجه هامو کف همون تابه می چینم و روش نمک فلفل می زنم.کبابهامو روی گوجه ها می چینم.از کنار تابه کمی آب میریزم .طوریکه فقط آب ،گوجه ها رو بگیره و با کبابا خیلی برخورد نکنه!!
    در تابه رو می ذارم تا زمانی که آبش کشیده بشه و گوجه ها هم همونجا سرخ بشن.
    راستی برای گوشت چرخکرده ،اگر مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده کنی ،کبابهات نرم تر میشن.
    پرپرک و khorshid89 این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما