نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,169 به 3,176 از 4808
  1. #3169
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mar mar67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    4155
    پسند کرده
    4451
    مانا جان بنظرم اگر گلاب یا بید مشک کمی بریزی خوب بشه چون ما همیشه توی شربت زعفرون میریزیم.
    فقط باید مواظب باشی تو مدتی که میخای نگه داری شکرک نزنه.
    فسنجون
     
    ماناسهیل و aydaa این نوشته را پسندیده.
    دلواپس شادمانی تو ام...........

  2. #3170
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somayeh-b آواتار ها
    سمیه
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,033
    نوشته های وبلاگ
    7
    میزان امتیاز
    482
    پسند شده
    22323
    پسند کرده
    14687
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    دوستان میخوام برای زایمانم شربت زعفرونی درست کنم میخواستم بدونم که درست کردنش قلق و نکته خاصی داره ؟ و اینکه باید داخلش گلاب هم بریزم چون اکثرا بدون گلاب درست میکنند .
    ممنون میشم دوستان با تجربه راهنماییم کنن
    مانا جون شربت زعفرون هیچ قلق خاصی نداره همونجور مثل شربتهای دیگه
    وقتی آب و شکرت قوام اومد زعفرون آبکرده ات رو اضافه کن و بد دوسه جوش خاموش کن
    گلاب هم بریز
    بنظرمن اکثرا میریزن
    یا شایدم هم من دقت نکردم
    گلاب خوش عطرش میکنه
    ماناسهیل, aydaa و zardin این نوشته را پسندیده.
    السلام علیک یا اباعبدالله (ع)
    السلام علیک یا ابالفضل العباس (ع)

  3. #3171
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    24446
    پسند کرده
    30047
    مانا جان شربت زعفرون با گلاب و تخم شربتی محشر میشه و مجلسی تره ! (البته من نمیدونم برای پذیرایی میخوای یا برای استفاده ی خودت) ولی خواص خوبی داره گلاب که ضد نفخ و نشاط اوره (برای حالات روحی بعد از زایمان) و تخم شربتی ضد یبوست
    aydaa, zardin, bluesky و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  4. #3172
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    ممنونم از راهنماییتون تا دوماه که شکرک نمیزنه ؟
    .............
     

  5. #3173
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    183
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    325
    پسند کرده
    447
    دوستای عزیز چرا کباب تابه ای من سفت می شود ؟؟؟ شما وقتی گوشت را توی تابه پهن می کنید درش را می گذارید و روی گاز می گذارید یا درش را نمی گذارید ؟؟؟من اصلا کباب تابه ایهام خوب نمی شود چکار کنم
    zohre.a و Negara این نوشته را پسندیده.
    دردناكترين اشكها آنهايي نيستند كه از چشمهايتان جاري مي شوند و صورتتان را مي پوشانند بلكه آنهايي هستند كه از قلبتان جاري مي شوند و روحتان را مي پوشانند

  6. #3174
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مریم 58 * آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    296
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    296
    پسند شده
    7004
    پسند کرده
    4087

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    ممنونم از راهنماییتون تا دوماه که شکرک نمیزنه ؟
    مانا سهیل عزیز تا دوستان با تجربه بیان و جواب بدن من تجره خودمو میگم برات .عزیزم شربتت رو که درست کردی بریز تو ظرفی که بشه فریزش کرد و بزار تو فریزر اینطوری تا یکسال و حتی بیشتر موندگاری داره.یخ نمیزنه و کمی سفت تر میشه و همیشه راحت میتونی استفاده کنی و دیگه نگران شکرک زدن نیستی.
    ایشالا به سلامتی زایمان خوبی داشته باشی و یه وقت دیدی اومدم و از شربت خوشمزت نصیبم شد.
    باران67 و ماناسهیل این نوشته را پسندیده.

  7. #3175
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۱۶
    نوشته ها
    33
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    57
    پسند کرده
    12
    دوستان میشه سویا را چرخ کرد و فریزری کرد ؟

  8. #3176
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17057
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط khorshid89 نمایش پست ها
    دوستای عزیز چرا کباب تابه ای من سفت می شود ؟؟؟ شما وقتی گوشت را توی تابه پهن می کنید درش را می گذارید و روی گاز می گذارید یا درش را نمی گذارید ؟؟؟من اصلا کباب تابه ایهام خوب نمی شود چکار کنم
    خورشید جان،من کباب تابه ای هامو توی تابه در باز و شعله متوسط سرخ می کنم،بعد گوجه هامو کف همون تابه می چینم و روش نمک فلفل می زنم.کبابهامو روی گوجه ها می چینم.از کنار تابه کمی آب میریزم .طوریکه فقط آب ،گوجه ها رو بگیره و با کبابا خیلی برخورد نکنه!!
    در تابه رو می ذارم تا زمانی که آبش کشیده بشه و گوجه ها هم همونجا سرخ بشن.
    راستی برای گوشت چرخکرده ،اگر مخلوط گوسفندی و گوساله استفاده کنی ،کبابهات نرم تر میشن.
    پرپرک و khorshid89 این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما