نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,137 به 3,144 از 4808
  1. #3137
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    415
    پسند کرده
    839
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    من گوشت رو که 1 تیکه بزرگ قلمبه هست رو میذارم شب مثلا فردا صبحش اون جور که دوست دارم شده
    گلم خب بیرونم میشه بزاری
    من معمولا بعد از خرید خسته ام میذارم یخچال که فرداش خورد کردن و چرخ کردن و بسته بندی انجام بدم
    خیلی هم خوبه و عالی
    گلم بذار یخش آب بشه کامل همین الان بذار از فکرش راحت بشی
    فکر کنم بذاری کامل آب بشه تو خرد کردن اذیت نمیشی
    بعد تیکه تیکه کن و تو پاکت کن اندازه وعده ها مصرفی بذار فریزر
    راحت
    ممنون باران جان

    باران خانوم من ی بار گوشت قرمز مادر شوهرم داد
    ی بسته بزرگ
    منم گزاشتمش از یخچال بیرون تا یخش باز شه بعد تقسیم کوچیک کنم
    ولی موقع پخت بوی ببخشید خونه بوی تهوع می گرفت خون

    برای همین خیلی می ترسم بزارم یخش باز شه و دوباره یخ بزنه

  2. بانک بند ناف
  3. #3138
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,173
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2032
    پسند شده
    86830
    پسند کرده
    76076

    ویترین مدال ها

    عزیزم من تا حالا نذاشتم کامل یخش باز بشه چون برش زدنش فوق العاده آسون تره(گوشت نرم 1 جورایی کش میاد ولی اینجور که من میگم انگار داری اسفنج میبری)
    به خاطر حفظ بیشتر مواد غذاییش نمیذارم باز شه یخش
    نمیدونم این تجربه شما برا چی بوده
    خیلی راحت تر از آنچه فکر کنید میشه
    موقع مصرف هم معمولا سرخ میشه دیگه البته برا آبگوشت ماهیچه میگیرم و در نتیجه تا حالا تجربه سرخ نکردن این گوشت رو ندارم
    من فقط از همین گوشتا استفاده میکنم
    برزیلی ها هستنا
    آخه چربیش خیلی کمتره
    خیلی وقتا اصلا پاک کردن نداره از بس خوبه
    و البته میگن خواص غذایی گوشت گاوی که اونجاههست خیلی بیشتره چون تو مزارع بودن نه گاوداری و روش فریز کردن صنعتی جوری هست که با سرد کردن ناگهانی مواد غذایی رو حفظ میکنه ولی خودمون تو خونه با فریزر خونگی نمیتونیم این کارو کنیم و خاصیتش کمتر میشه(اونایی که فریزرشون گزینه سوپر داره باز 1 پله جلوترن)
    خلاصه من واقعا راضی هستم
    گلم انقد سخت نگیر
    با آزمایش راهشو پیدا کن
    (ziba) و مینا93 این نوشته را پسندیده.

  4. #3139
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504
    دوستان حبوبات رو اگر بخوام بپزم جوری که له له نشه و بتونم آبکش کنم بریزم توی سالاد، چقدر طول می کشه بپزه و چقدر آب؟ من تا حالا فقط برای آش و در زودپز حبوبات پخته ام. بدون زودپز چقدر طول می کشه؟ نخود؟ لوبیا سفید؟ لوبیا قرمز؟ لوبیا چیتی؟ ممنون
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #3140
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mahnooshin آواتار ها
    نرگس
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۲۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    967
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    3864
    پسند کرده
    3234

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara نمایش پست ها
    دوستان حبوبات رو اگر بخوام بپزم جوری که له له نشه و بتونم آبکش کنم بریزم توی سالاد، چقدر طول می کشه بپزه و چقدر آب؟ من تا حالا فقط برای آش و در زودپز حبوبات پخته ام. بدون زودپز چقدر طول می کشه؟ نخود؟ لوبیا سفید؟ لوبیا قرمز؟ لوبیا چیتی؟ ممنون
    عزيزم حبوبات ممكنه زودپز يا ديرپز باشند پس نميشه يه ساعت كلى براى همه نوعش گفت اما شما توى ظرفى كه مثلا نخود يا لوبياتو ريختى اب بريز در حد مثلا 2ساعت جوش خوردن بعدش كه جوش اومد شعله اش را خيلى كم كن و درشو بگذار هر نيم ساعت يكبار هم ابشو چك كن كه تموم نشه هم ببين ايا اونقدر پخته شده كه مورد نظرته؟
    (ziba), حسرت الملوک, hengamehh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آرزو ميكنم هيچ راه نجاتى نداشته باشى.....
    وقتى غرق خوشبختى هستى

  6. #3141
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    سهیلا
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۱۱
    محل سکونت
    ارومیه
    نوشته ها
    872
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    234
    پسند شده
    7020
    پسند کرده
    6068

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا93 نمایش پست ها
    ممنون باران جان

    باران خانوم من ی بار گوشت قرمز مادر شوهرم داد
    ی بسته بزرگ
    منم گزاشتمش از یخچال بیرون تا یخش باز شه بعد تقسیم کوچیک کنم
    ولی موقع پخت بوی ببخشید خونه بوی تهوع می گرفت خون

    برای همین خیلی می ترسم بزارم یخش باز شه و دوباره یخ بزنه
    گوشتی که یه بار یخ زده دوبار نزارید یخ بزنه بهتره
    در این مواقع من گوشت رو می پزم و به صورت پخته فریز می کنم .آبش رو هم جدا فریز می کنم .این خیلی بهتر میشه
    -----------------
     

  7. #3142
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samantha آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۰۴
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    29
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    33
    پسند کرده
    151
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara نمایش پست ها
    دوستان حبوبات رو اگر بخوام بپزم جوری که له له نشه و بتونم آبکش کنم بریزم توی سالاد، چقدر طول می کشه بپزه و چقدر آب؟ من تا حالا فقط برای آش و در زودپز حبوبات پخته ام. بدون زودپز چقدر طول می کشه؟ نخود؟ لوبیا سفید؟ لوبیا قرمز؟ لوبیا چیتی؟ ممنون
    حبوبات بدون زودپز دیر میپزن، مخصوصاً نخود. بهتره از شب قبل تو آب خیسونده بشن. من خودم همیشه همین کارو میکنم و تقریباً یک ساعته میپزن. البته نخود رو تو آب نمک میخیسونم، انگار باعث میشه نفخش کمتر شه.
    Negara این نوشته را پسندیده.

  8. #3143
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    دوستای گلم
    شما از چه خمیر پیتزای اماده ای درست میکنین؟
    منظورم خمیر نون بربریو اینا نیس
    خمیرای بسته بندی که توی پروتیینی ها هست
    مث شیر اوران اینا..
    چه مارکیش خوبه؟
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA این نوشته را پسندیده.

  9. #3144
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ستاره سربی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران - بنی هاشم
    نوشته ها
    208
    میزان امتیاز
    130
    پسند شده
    2997
    پسند کرده
    1092
    من قبل از این که دستور خمیر جادوئی ( معرکه ) رو یاد بگیرم از پودر خمیر پیتزای هانیکواستفاده میکردم که اونم عالیه
    ( MAHNAZ ( X ZIEBA این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما