نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,129 به 3,136 از 4802
  1. #3129
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    289
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    503
    پسند کرده
    181
    نازی جان خیلی ممنون که سریع جوابمو دادی من نمی دونستم باید روی خمیرو بپوشونم ممنون مه یادم دادی اما میشه بگی چرا مصرف اردم زیاد بوده؟
    يك نفر فاتح دعواست يقينا اما عشق جنگي ست كه در آن دو نفر حق دارد

  2. بانک بند ناف
  3. #3130
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    415
    پسند کرده
    839
    سلام .
    سلام نو مبارک . امیدوارم سال خوب و پربرکتی داشته باشید.

    من ی مرغ یخی دارم . میخام بپزمش. 2 نفر بیشترم نیستیم.
    ب نظرتون وقتی پختم ، ی هفته تو یخچال باشه تا تموم شه، خراب میشه؟؟؟؟

    یا پیشنهاد دیگه ایی دارید ک با مرغ یخی چیکار می تونم بکنم ؟؟؟؟؟

  4. #3131
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    نقل قول نوشته اصلی توسط مینا93 نمایش پست ها
    سلام .
    سلام نو مبارک . امیدوارم سال خوب و پربرکتی داشته باشید.

    من ی مرغ یخی دارم . میخام بپزمش. 2 نفر بیشترم نیستیم.
    ب نظرتون وقتی پختم ، ی هفته تو یخچال باشه تا تموم شه، خراب میشه؟؟؟؟

    یا پیشنهاد دیگه ایی دارید ک با مرغ یخی چیکار می تونم بکنم ؟؟؟؟؟
    دوست عزیز مزغ پخته تو یخچال حتی یه روز هم بمونه بو میگیره خراب نمیشه ها ولی بوی نامطبوعی میگیره به نظر من شکمشو پر کن و تو فر بریونش کنه هرچی اضافه اومد میتونی ته چینش کنی کوکو کنی ساندویچش کنی ولی نزار 1 هفته بمونه
    مینا93 و Nicole68 این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  5. #3132
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    415
    پسند کرده
    839
    نقل قول نوشته اصلی توسط شیرین بیان نمایش پست ها
    دوست عزیز مزغ پخته تو یخچال حتی یه روز هم بمونه بو میگیره خراب نمیشه ها ولی بوی نامطبوعی میگیره به نظر من شکمشو پر کن و تو فر بریونش کنه هرچی اضافه اومد میتونی ته چینش کنی کوکو کنی ساندویچش کنی ولی نزار 1 هفته بمونه
    مرسی شیرین جون
    منم همین کار رو میخام بکنم.
    ولی خوب این غذا ها رو بخام درست کنم بخورم ی هفته طول می کشه.
    یعنی امروز 1/3 مرغ رو بخورم
    فرداشم 1/3 مرغ
    پس فرداشم 1/3

    یعنی باهاشون غذا درست کنم. باز هم 3 روز طول میکشه.
    چون 2 نفریم و زیاد بخور نیستیم
    شیرین بیان این نوشته را پسندیده.

  6. #3133
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86545
    پسند کرده
    75923

    ویترین مدال ها

    گلم من مرغ رو تا حالا یخی استفاده نکردم ولی گوشت رو استفاده میکنم مرتب
    تا خریدم میذارم تو یخچال و در حدی که یخش کمتر بشه (نه اینکه کاملا وا بره)اون جور فوق العاده راحت برش میخوره
    یعنی نرم نیست که سخت برش بخوره و یخ نیست که چاقو نره داخلش
    تند تند تیکه تیکه میکنمش و راحت پاک هم میشه
    فکر کنم شمام مرغتو پاک کن و قطعه قطعه کن و بذار یخچال بهتر باشه تا همه اش رو بپزی
    زیاد سخت نگیر
    مینا93 این نوشته را پسندیده.

  7. #3134
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    415
    پسند کرده
    839
    نقل قول نوشته اصلی توسط باران67 نمایش پست ها
    گلم من مرغ رو تا حالا یخی استفاده نکردم ولی گوشت رو استفاده میکنم مرتب
    تا خریدم میذارم تو یخچال و در حدی که یخش کمتر بشه (نه اینکه کاملا وا بره)اون جور فوق العاده راحت برش میخوره
    یعنی نرم نیست که سخت برش بخوره و یخ نیست که چاقو نره داخلش
    تند تند تیکه تیکه میکنمش و راحت پاک هم میشه
    فکر کنم شمام مرغتو پاک کن و قطعه قطعه کن و بذار یخچال بهتر باشه تا همه اش رو بپزی
    زیاد سخت نگیر
    باران جون یک عمر دعا می کنم
    چون 3 تا مرغ درشت دارم . مال سبد کالا بوده. از اون موقع مونده تو فریزر

    بیزحمت بیا بگو چند ساعت تو یخچال بمونه؟؟؟؟
    بعد ک تیکه اش کنم و تیکه ها رو بپزم بو نمیده؟؟؟

  8. #3135
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1723
    پسند کرده
    2389
    نقل قول نوشته اصلی توسط MAMAN ZAHRA نمایش پست ها
    نازی جان خیلی ممنون که سریع جوابمو دادی من نمی دونستم باید روی خمیرو بپوشونم یمه یادم دادی اما میشه بگی چرا مصرف اردم زیاد بوده؟
    من روش خودم میگم . مایه خمیرم که 10 دقیقه در ظرف چینی حتما هم چینی باشد میریزم اندازه ته لیوان اب حتما ولرم یعنی نه گرم نه سرد . چون آب گرم مایه خمیر را میکشه به اصطلاح . سر قاشق چای خوری ، شکر هم به مایه خمیرم اضافه میکنم چون ، مایه خمیر زنده است و برای فعل انفعالات ، به شکر نیاز داره . حالا نوبت آرد . در ظرفی آرد ، روغن ، نمک کم ، شیر کم بعد مایه خمیر میریزم و کم کم آب ولرم میریزم. شروع به ورز دادن میکنم تا حدی که دستم که به خمیر خورد دور انگشتم ، خمیر نماند . فک کنم شما یک باره آب اضافه کردید که نتوانستی اندازه نگه داری کلا مهم این نیست که میزان آرد اولیه چقدره . مهم اینه که در آخر که خمیر آماده کردی حالتی داشته باشد که وقتی بهش دست زدی به انگشتت خمیر نچسبد . در انتها خمیرت لطیف باشد و تا لحظه اخر یعنی ، حتی چند دقیقه در مسیر باد نباشد تا اخر زیر نایلون بماند خمیرت .من دو سه ماه خمیر درست میکردم خیلی خوب نمیشد اما انقدر درست کردم تا خوب شد کمی که درست کنی قلقش دستت میاد . راستی شیر دلبخواهی خواستی بریز خواستی نه . اما خمیر را لطیفتر میکنه .
    fahim68, MAMAN ZAHRA و MaryamYas این نوشته را پسندیده.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9. #3136
    مدیر انجمن
    باران67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۸/۰۶
    محل سکونت
    نجف اباد اصفهان
    نوشته ها
    5,154
    نوشته های وبلاگ
    914
    میزان امتیاز
    2022
    پسند شده
    86545
    پسند کرده
    75923

    ویترین مدال ها

    من گوشت رو که 1 تیکه بزرگ قلمبه هست رو میذارم شب مثلا فردا صبحش اون جور که دوست دارم شده
    گلم خب بیرونم میشه بزاری
    من معمولا بعد از خرید خسته ام میذارم یخچال که فرداش خورد کردن و چرخ کردن و بسته بندی انجام بدم
    خیلی هم خوبه و عالی
    گلم بذار یخش آب بشه کامل همین الان بذار از فکرش راحت بشی
    فکر کنم بذاری کامل آب بشه تو خرد کردن اذیت نمیشی
    بعد تیکه تیکه کن و تو پاکت کن اندازه وعده ها مصرفی بذار فریزر
    راحت
    fahim68 و مینا93 این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما