نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,121 به 3,128 از 4808
  1. #3121
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    cma آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۱/۱۹
    نوشته ها
    1,528
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    1319
    پسند کرده
    3981
    سلام خانومای هنرمند . میشه بگین کدوم یکی از دستورای پخت نان مطمین تر و خوشمزه تره برا کسی که دفه اولشه . میخام برا صبونه مهمونام درست کنم و ببرم پارک . ( خوشمزه باشه . آسون پخت بشه یعنی قلق خاصی نداشته باشه . تا نیم ساعت ببرم پارک تازه بمونه . )

  2. بانک بند ناف
  3. #3122
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,796
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1156
    پسند شده
    56397
    پسند کرده
    62736

    ویترین مدال ها

    عزیزم میتونی نان بوحلته رو درست کنی ولی بدون مارمالاد که راحتتر باشی
    من خودم عاشق اون دستور شدم راه ب راه درستش میکنم
    سریع وراحت وخوشمزه
    ب همین سادگی ب همین خوشمزگی
    sheyda* این نوشته را پسندیده.

  4. #3123
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8135
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل نمایش پست ها
    عزیزم میتونی نان بوحلته رو درست کنی ولی بدون مارمالاد که راحتتر باشی
    من خودم عاشق اون دستور شدم راه ب راه درستش میکنم
    سریع وراحت وخوشمزه
    ب همین سادگی ب همین خوشمزگی
    مامان غزل جان اسم این نون رو چه جوری باید تلفظ کرد؟ می شه اعراب بذاری یا لاتینشو بنویسی؟
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  5. #3124
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    13222
    پسند کرده
    8985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara نمایش پست ها
    مامان غزل جان اسم این نون رو چه جوری باید تلفظ کرد؟ می شه اعراب بذاری یا لاتینشو بنویسی؟
    نگارا جون
    اگه اشتباه نکنم buhtle اسم اصلی این نونه(حالا ما چی تلفظ می کنیم ؛خدا داند)
    این جا رو نگاه کن
    Buchteln - Wikipedia, the free encyclopedia
    Negara, fahim68 و پرپرک این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  6. #3125
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    289
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    503
    پسند کرده
    181
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامای فریده نمایش پست ها
    مامان زهرا جون برای چه کاری
    برای مرغ کریسپی
    يك نفر فاتح دعواست يقينا اما عشق جنگي ست كه در آن دو نفر حق دارد

  7. #3126
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۲/۱۰
    نوشته ها
    392
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    415
    پسند کرده
    839
    نقل قول نوشته اصلی توسط MAMAN ZAHRA نمایش پست ها
    برای مرغ کریسپی

    مامان زهرای عزیز باید از "برگه ذرت " استفاده کنید

    مثلا برید مغازه بگید برگه ذرت مارک پرک میخام

    خیلی هم کریسپی میشه
    MAMAN ZAHRA این نوشته را پسندیده.

  8. #3127
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۱۰/۲۳
    نوشته ها
    289
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    503
    پسند کرده
    181
    من همیشه ترس درست کردن خمیر و نون دارم امروز تصمیم گرفتم خمیر معرکه درست کنم که با چند تا سوال روبه رو شدم
    1- خمیر مایع من دون دون ریزه و من نمی دونم فوریه یا معمولی به هر حال 1ق س خمیر مایع با 1ق غ شکر و یه کم آب مخاوط کردم بعد از ده دقیقه پف کرد اما ته ظرفم یه کم ابکی بود برای همه اینجوریه؟ در ضمن بوی ترش میداد اینم طبیعیه؟
    تازه من خیلی بیشتر از اونی که تو دستور اومده ارد ریختم تازه بعد از نیم ساعت که استراحت دادم دوباره به دست می چسبید. و تا دست زدم پفش خوابید اشکال کارم چیه؟
    2- توی دستور اومده خمیر سریع توی فر بزاریم اما من نیم ساعت استراحت دادم و بعد روش مواد پیتزار ریختم اما تا گذاشتم توی فر 1 ساعت طول کشید خمیرم خراب نمیشه؟
    ببخشید سوالام زیاد شد ممنون میشم زود جواب بدید
    يك نفر فاتح دعواست يقينا اما عشق جنگي ست كه در آن دو نفر حق دارد

  9. #3128
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    nazi15 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    نوشته ها
    340
    میزان امتیاز
    50
    پسند شده
    1724
    پسند کرده
    2396
    دوست عزیز ، اول همه بگم که اگر شروع کنی به درست کردن خمیر و نان ، بعد مدتی میشه درست مثل آشپزی . نه اونقدر مهمه که اندازه خمیر مایه ات چقدر و نه زمان خیلی مهمه . من تقریبا هفته یکبار نان درست میکنم هر دفعه با دفعه قبل اندازه خمیر مایه ام فرق داره هیچ وقت هم خراب نشده بعد درست کردن همیشه نان یکجور درآمده . اول ، پرسیده بودی که نمیدانی فوری یا نه ؟ من خمیر مایه فوری را هم میذارم 10 دقیقه بماند . میشود فوری را بدون زمان درست کرد اما اگر هم زمان بهش بدی اتفاقی نمیافتد . ته ظرف هم اگر آبکی ، طبیعی همینطور بوی ترش هم طبیعی . من همین خمیر معرکه را یکبار نیم ساعت یکبار 1ساعت گذاشتم مانده هیچ اتفاقی نیفتاده اما ، حتما حتما روی خمیر را با نایلون بپوشان و روش یک پتو یا حوله بنذاز و نذار در معرض باد باشد چون خیلی زود روش خشک میشه و طعم بدی پیدا میکنه یعنی تا لحظه آخر روش نایلون باشد حتما .تا یادم نرفته اگر خمیر مایه که استفاده میکنی حجم زیادی داره ، حتما در یخچال نگهداری بشود . بهتر اندازه خمیر مایه کم باشد تا هر بار که استفاده کردی تمام بشود و زمان طولانی نماند هر چی از زمان باز کردنش بیشتر بگذاره ، کمتر پف میکنه .
    MAMAN ZAHRA و Negara این نوشته را پسندیده.
    مردان اسید بدست و زنان بی دفاع . این است واقعیت تلخ ما !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما