نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,105 به 3,112 از 4806
  1. #3105
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان عاشق 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    3271
    پسند کرده
    5989
    ا ی خانومهای هنرمند من میخوام واسه مهمونی 30 نفره ته چین مرغ بدرستم .البته قورمه سبزی با پلو و کاسترول بادمجان و سالاد دونوع هم هست از ته چین دوتا پیرکس مستطیلی بزرگ بشه بسه .میشه بگین چند پیمانه برنج و چقد ماست و تخم مرغ و اینکه اگه تو فر بخوام درست کنم چقد و چطوری باید بزارم ؟کمک فوری برای فردا شب میخوام
    ته چین
     
    یک خردادی آرام میرود
    آنچنان آرام که ندانی کی رفته است!
    اما وقتی جای خالی او را ببینی
    آن چنان سخت رفته است
    که تمام عمر زمان رفتنش را فراموش نکنی......

  2. #3106
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra621 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    956
    پسند کرده
    347
    سلام دوستان
    میشه سینه مرغ رو برای جوجه کباب توی موادش (ماست یا خامه و ادویه من استفاده میکنم) مرینیت کرد و فریز کرد؟ من تاحال خالی فریز میکنم تکه های سینه مرغ رو بعد موقع استفاده درمیارم و یخ زدایی میکنم و یک شبانه روز معمولا مرینیت میکنم. کدوم روش بهتره؟
    fahim68 این نوشته را پسندیده.

  3. #3107
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra621 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    میشه سینه مرغ رو برای جوجه کباب توی موادش (ماست یا خامه و ادویه من استفاده میکنم) مرینیت کرد و فریز کرد؟ من تاحال خالی فریز میکنم تکه های سینه مرغ رو بعد موقع استفاده درمیارم و یخ زدایی میکنم و یک شبانه روز معمولا مرینیت میکنم. کدوم روش بهتره؟
    من همیشه توی ماست و زعفران میخوابونم و بعد هم فریز میکنم از نظر مزه مشکلی پیدا نمیکنه
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  4. #3108
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    نقل قول نوشته اصلی توسط maheli نمایش پست ها
    دوستان واسه فردا شب مهمون دارم و میخوام حلقه مرغ و ریحون درست کنم. زودترین زمان ممکنی که میشه تهیه کنم و فقط مرحله تو فر گذاشتنش باقی بمونه، کی هست؟ مثلا فردا صبح یا امشب میتونم خمیرش رو درست کنم، مواد رو خمیر بریزم و روش سلفون بکشم بذارم تو یخچال و فردا غروب فقط بره تو فر؟ لازم به ذکره که از این پودرهای آماده خمیر (هانی کو) گرفتم.
    عزیزم مواد میانیش رو امشب درست کن فردا صبح اول وقت هم کامل درستش کن بزار یخچال یساعت قبل اینکه بخوای توی فر بزاری از یخچال بیرون بزار و بعد هم بزار توی فر فقط یادت باشه وقتی توی یخچال میزاری حتما روش رو بپوشون
    نسترن خاتون, shalizar و maheli این نوشته را پسندیده.
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  5. #3109
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    نوشته ها
    183
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    325
    پسند کرده
    447
    نقل قول نوشته اصلی توسط janeti نمایش پست ها
    عزیزم ممنون از جوابت،فقط میشه لطف کنی اندازه موادو بگی و مدت پخت
    دوست عزیز من هم متاسفانه برنامه را از وسطش دیدم و مقدارهایش را ندارم اگر کسی دارد و برای ما بگذارد من هم ممنون می شوم
    دردناكترين اشكها آنهايي نيستند كه از چشمهايتان جاري مي شوند و صورتتان را مي پوشانند بلكه آنهايي هستند كه از قلبتان جاري مي شوند و روحتان را مي پوشانند

  6. #3110
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra621 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    956
    پسند کرده
    347
    سلام دوستان
    من از خرمشهر، کنار مسجد جامع خرمشهر، دو نوع ادویه خریدم. یکی سالادی و یکی خورشتی. اونجا یادم رفت روش بنویسم و حالا نمیدونم کدوم به کدومه! یکیش رنگش آجریه و دیگری خردلی. کسی هست کمک کنه؟ :(

  7. #3111
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان عاشق 1 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    268
    میزان امتیاز
    4
    پسند شده
    3271
    پسند کرده
    5989
    فقط ببینین هیش کی جواب منو نداد باشه اشکال نداره
    ته چین
     
    یک خردادی آرام میرود
    آنچنان آرام که ندانی کی رفته است!
    اما وقتی جای خالی او را ببینی
    آن چنان سخت رفته است
    که تمام عمر زمان رفتنش را فراموش نکنی......

  8. #3112
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    17
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    10
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان عاشق 1 نمایش پست ها
    ا ی خانومهای هنرمند من میخوام واسه مهمونی 30 نفره ته چین مرغ بدرستم .البته قورمه سبزی با پلو و کاسترول بادمجان و سالاد دونوع هم هست از ته چین دوتا پیرکس مستطیلی بزرگ بشه بسه .میشه بگین چند پیمانه برنج و چقد ماست و تخم مرغ و اینکه اگه تو فر بخوام درست کنم چقد و چطوری باید بزارم ؟کمک فوری برای فردا شب میخوام
    عزيزم من براي هرظرف پيركس مستطيلي بزرك سه پيمانه برنج يعني واسه دوتا6پيمانه ميريزم يك كاسه ي متوسط ماست چكيده وسه تاتخم مرغ توفرهم روش فويل الومينيوم بكش 180درجه وبعداز45دقيقه چك كنيداگرزيرش طلايي شده بوداماده ست
    رامین, مامان عاشق 1 و مامان مبین کوچولو این نوشته را پسندیده.
    حرفهای ماهنوزناتمام
    تانگاه می کنی
    وقت رفتن است...

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما