نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5191Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,049 به 3,056 از 4845
  1. #3049
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    235
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    587
    من آرد ذرت رو توی تقریبا همه خورشتها میریزم لعاب دار میشه و غلظت خوبی میده بهشون، مثل قیمه - خورشت لوبیا سبز - کرفس - قورمه سبزی و...
    آرد ذرتو زیر خمیر هم میتونی بپاشی (بجای آرد)
    malihejoon773 این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  2. بانک بند ناف
  3. #3050
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *مریم 58 * آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    293
    نوشته های وبلاگ
    9
    میزان امتیاز
    305
    پسند شده
    6971
    پسند کرده
    4090

    ویترین مدال ها

    سلام خانومهای هنرمندمن دنبال یه دستور غذایی یا حالا هر نوع خوراکی هستم که در اون از زنجبیل تازه بشه استفاده کرد.یعنی دوست دارم طعمش قالب باشه و البته خاص!تو لوبیا پلو امتحان کردم ولی خیلی واضح نبود.منتظر پیشنهادات شما هستم.ممنون
    elikhanoomi این نوشته را پسندیده.

  4. #3051
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,097
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3187
    پسند کرده
    12073
    نقل قول نوشته اصلی توسط *مریم 58 * نمایش پست ها
    سلام خانومهای هنرمندمن دنبال یه دستور غذایی یا حالا هر نوع خوراکی هستم که در اون از زنجبیل تازه بشه استفاده کرد.یعنی دوست دارم طعمش قالب باشه و البته خاص!تو لوبیا پلو امتحان کردم ولی خیلی واضح نبود.منتظر پیشنهادات شما هستم.ممنون
    عزیزم من تو سوپهایی که با نودل درست میکنم همراه سبزیجاتی که خلال میکنم برشهای زنجبیل تازه هم میریزیم هم عطر و هم طعمش غالبه
    هر سبزی که توخونه داشته باشم(کدو سبز هویج پیاز پیازچه قارچ گاهی حتی شلغم رو خلالهای درشت و بلند میکنم) (میتونی ریزتر کنی)با حرارت بالا تفت میدمم و زنجبیلهای برش خورده رو اضافه میکنم یکم که نرم شد...نودل رو طبق دستور اماده میکنم تو کاسه میریزم همراه با ابش و بعد سبزیجات رو اضافه میکنم میتونی بزاری همه مواد با هم ی جوش بخورن اما مواظب باش نودل خیلی نرم نشه سبزیجات هم له نشن من دوست دارم زیر دندون بیان...
    *مریم 58 *, hengamehh و (ziba) این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  5. #3052
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,097
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3187
    پسند کرده
    12073
    [QUOTE=rasta-93;907839]
    نقل قول نوشته اصلی توسط asma shiraz نمایش پست ها
    اسما جون من تا حالا تو فر نذاشتم، میشه بگی زمان پختش حدودی چقدره؟ روش باید تغییر رنگ بده یا کناره های پیراشکی؟
    عزیزم با اجازه من جواب بدم...
    من همیشه پیراشکی هام رو تو فر درست میکنم معمولا با 170 میزارم بعد از 25 دقیقه چکش میکنم زیرش تغییر رنگ بده حاضره اگه دیدم تغییر رنگ نداده درجه فر رو 180 میزارم ی ربع دیگه میزارم بمونه من خودم دوست دارم نرم باشه اما گاهی دیدم که بعضیها تردتر دوس دارن بیشتر تو فر میمونه در کل اول معمولا زیرش شروع به طلایی شدن میکنه..رومال هم حتما میزنم که براق و طلایی بشه
    hengamehh و Negara این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  6. #3053
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    495
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    158
    پسند شده
    3984
    پسند کرده
    2986
    نقل قول نوشته اصلی توسط *مریم 58 * نمایش پست ها
    سلام خانومهای هنرمندمن دنبال یه دستور غذایی یا حالا هر نوع خوراکی هستم که در اون از زنجبیل تازه بشه استفاده کرد.یعنی دوست دارم طعمش قالب باشه و البته خاص!تو لوبیا پلو امتحان کردم ولی خیلی واضح نبود.منتظر پیشنهادات شما هستم.ممنون
    تو تاپیک غذاهای چینی یه سر بزنید همه عذاهاشون زنجبل داره
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    *مریم 58 * این نوشته را پسندیده.
    ?

  7. #3054
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,335
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    64
    پسند شده
    8121
    پسند کرده
    7500
    نقل قول نوشته اصلی توسط *مریم 58 * نمایش پست ها
    سلام خانومهای هنرمندمن دنبال یه دستور غذایی یا حالا هر نوع خوراکی هستم که در اون از زنجبیل تازه بشه استفاده کرد.یعنی دوست دارم طعمش قالب باشه و البته خاص!تو لوبیا پلو امتحان کردم ولی خیلی واضح نبود.منتظر پیشنهادات شما هستم.ممنون
    بال مرغ رو در ترکیب عسل و سس سویا و تکه های زنجبیل یک شبانه روز بخوابونید و بعد توی فر کباب کنید.
    ویرایش توسط Negara : ۱۳۹۲/۱۲/۰۹ در ساعت ۰۵:۲۰ قبل از ظهر
    aydaa, elikhanoomi, *مریم 58 * و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #3055
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,965
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    690
    پسند شده
    50224
    پسند کرده
    12472

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط *مریم 58 * نمایش پست ها
    سلام خانومهای هنرمندمن دنبال یه دستور غذایی یا حالا هر نوع خوراکی هستم که در اون از زنجبیل تازه بشه استفاده کرد.یعنی دوست دارم طعمش قالب باشه و البته خاص!تو لوبیا پلو امتحان کردم ولی خیلی واضح نبود.منتظر پیشنهادات شما هستم.ممنون

    سلام من یه غذای هندی پیشنهاد میدم که خودم درست کردم و دوستش داریم به نام چیکن ویندالو(کاری مرغ گوایی)

    اینم لینکش دستور کاملشو گذاشتم:


    غذاهای هندی
    .............
     
    fahim68, MaryamYas, elikhanoomi و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  9. #3056
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    573
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    4275
    پسند کرده
    4449

    ویترین مدال ها

    بچه ها من خمیر مایه تازه خریدم. الان حسابی حس نون پزی دارم. هزارتا هم دستور نون دارم که از همین مامی سایت گرفتم. الان میخوام یکیشو درست کنم. چه نونی پیشنهاد میدید؟؟؟

    نونی که نسبتا شیرین باشه (نون هایی که شیرینی شون محسوس نیست، همسری دوست نداره)

    زودم بیات نشه و موندگاری داشته باشه.

    نسبتا اسون هم باشه. چون پسرم بیداره و میدونم که زیاد اویزون م میشه!

    --------------------
    ضمنا یه شیشه مایونز خمیرمایه دارم که ظاهرا یه کمش مرده!! خیلی کف پف میکنه. بنظرتون چیکارش کنم؟؟

    یه نکته دیگه اینکه فروشنده بهم گفت خمیرمایه رو تو فریزر نگه دارید نمی میره. ولی من تو کابینت نگهش داشته بودم. البته خیلییییی وقته پدرم خریداری کرده بودن
    اش دندوني
     
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما