نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,041 به 3,048 از 4806
  1. #3041
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمیرا59 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    324
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    2761
    پسند کرده
    1559
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra621 نمایش پست ها
    ممنون از همه تون
    یه سوال دیگه
    یه مقدارم کشک خشک محلی دارم (از اونا که مث یه لیمو ترشه اندازه ش. نمیدونم اسمش چیه دقیقا)
    کشک ساب و اینام ندارم. توان کشک سابیدنم ندارم! چی کارشون کنم که بشه مصرفش کرد؟! با غذاساز و اینا میشه مایعش کرد؟ یه بار چند روز گذاشتم تو آب اما اصلا حل نشد!

    زیباجان چجوری خوردش کردی؟ ریز ریز؟ بعد در معرض هوا بذارم خشک شه؟ یا تو فر یا رو بخاری و اینا؟
    مامان من همیشه از اینا میگیره اول تو اب جوش خیس کن بذار چند روز خیس بخوره که میتونی تو این مدت تو یخچال نگه داری بعد از چند روز بریز داخل مخلوط کن با ابش خوب که مخلوط شد ونرم شد اماده مصرفه البته لازم به ذکر که مثل کشکهای بیرون نرم نرم نمیشه ولی هم خوشمزه تره و هم اینکه به قول مامانم واقعا کشکه
    دوست عزیزم اتفاقا این کشکها خوشمزه تر از کشک
    zahra621 و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    زیباترین لباسی که زن را میتواند بپوشاند اغوش مردیست که دوستش دارد

  2. بانک بند ناف
  3. #3042
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21269
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    زيبا جون وقتي پياز رو اينجوري در معرض هوا ميذاري كلي به خودش ميكروب هوا رو جذب ميكنه.چون يكي از خاصيت هاش همينه.براي مواقعي كه كسي توي خونه مريضه ميگن پياز رو چند قسمت كنيد بذاريد همه جاي خونه.
    به نظرم توي فر يا خشك كن خشك بشه بهداشتي تر باشه
    البته بازهم اگر من اشتباه ميكنم بگيد
    z0lal, (ziba), *سایه روشن* و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


  4. #3043
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط پرپرک نمایش پست ها
    زيبا جون وقتي پياز رو اينجوري در معرض هوا ميذاري كلي به خودش ميكروب هوا رو جذب ميكنه.چون يكي از خاصيت هاش همينه.براي مواقعي كه كسي توي خونه مريضه ميگن پياز رو چند قسمت كنيد بذاريد همه جاي خونه.
    به نظرم توي فر يا خشك كن خشك بشه بهداشتي تر باشه
    البته بازهم اگر من اشتباه ميكنم بگيد
    حق با شماست ولي چاره اي ندارم
    تو فر نميتونم بو مي گيره
    بعدش هم معمولا تابستون كه هوا گرمه و كولر روشنه سريع انجامش ميدم
    خيلي كم پيش مياد كه من پيازچه اضافه داشته باشم كه بخوام خشك كنم
    پرپرک این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #3044
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    malihejoon773 آواتار ها
    ملیحه
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    617
    نوشته های وبلاگ
    15
    میزان امتیاز
    488
    پسند شده
    9721
    پسند کرده
    6475
    سلام دوستان
    امروز رفته بودم لوازم قنادی بخرم و سفارش نشاسته ی ذرت دادم و و فروشنده ی ناشی (معذرت میخوام )هم بهم آرد ذرت داده. همون که زرد رنگه و بین انگشتان قرچ قرچ نمیکنه.

    منم دیگه چک نکردم و حالا که اومدم خونه میبینم به به آرد ذرت دادن ایشون

    نیم کیلو هم

    حالا من موندم و نیم کیلو آرد ذرت که نمیدونم باهاش چی کار کنم

    ایییییییییییشششششششششش بهت فروشنده

    خوب بلد نیستی چی به چیه وای نسا در مغازه برادر من

    حالا دوستان پیشنهاد غذا دسر سوپ یا هر چیز دیگه ای دارین که این دسته گل مغازه دار باد نکنه

    کمکم کنید آخه من با این همه آرد ذرت چی کار کنم؟
    نازهدیه این نوشته را پسندیده.
    آیا خدا برای بنده اش کافی نیست؟!

    زمر 36


  6. #3045
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra621 نمایش پست ها
    ممنون از همه تون
    یه سوال دیگه
    یه مقدارم کشک خشک محلی دارم (از اونا که مث یه لیمو ترشه اندازه ش. نمیدونم اسمش چیه دقیقا)
    کشک ساب و اینام ندارم. توان کشک سابیدنم ندارم! چی کارشون کنم که بشه مصرفش کرد؟! با غذاساز و اینا میشه مایعش کرد؟ یه بار چند روز گذاشتم تو آب اما اصلا حل نشد!

    زیباجان چجوری خوردش کردی؟ ریز ریز؟ بعد در معرض هوا بذارم خشک شه؟ یا تو فر یا رو بخاری و اینا؟
    زهرا جون در مورد کشک من ی بار اومدم بسابمش دیدم هیچ جوری نمیشه کشک سابم ندارم...مستاصل با همون اب ریختم تو ظرفو گذاشتم فریزر یکی دور روز بعد ریتم تو مخلوط کن و کاملا نرم شد...فقط خیلی شورتر از کشک پاستوریزه بود...
    zahra621 این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  7. #3046
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۱۹
    محل سکونت
    خونه خودم
    نوشته ها
    39
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    43
    پسند کرده
    23
    ملیحه جون تا جایی که الان به فکرم میرسه کیک اسفنجی پایه و کرم وانیلی ارد ذرت دارن اگه باز یادم اومد بهت میگم گلم
    malihejoon773 این نوشته را پسندیده.
    برای خانه همسایه ات هم چراغ آرزو کن ، قطعا حوالی خانه تو هم
    روشن تر خواهد شد .

  8. #3047
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    rasta-93 آواتار ها
    سوده شیخی
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    اندیشه
    نوشته ها
    285
    میزان امتیاز
    123
    پسند شده
    1962
    پسند کرده
    1139
    [QUOTE=asma shiraz;905828]
    نقل قول نوشته اصلی توسط nasim6865 نمایش پست ها
    عزیزم خودت تا حالا پیراشکی توی فر درست کردی؟مطمئنی خوشمزه می شه؟

    آره عزیزم من هیچوقت پیراشکی هام رو سرخ نمیکنم. همیشه میزارم توی فر خیلی هم عالی میشه. پیراشکی هاتو که آماده کردی توی سنی فر چرب شده بچین روش ور میتونی رومال زرده تخم مرغ و شیر بزنی و کنجد و سیاه دانه بپاشی و بزاری تو فر
    اسما جون من تا حالا تو فر نذاشتم، میشه بگی زمان پختش حدودی چقدره؟ روش باید تغییر رنگ بده یا کناره های پیراشکی؟

  9. #3048
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماما هدا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    182
    [QUOTE=malihejoon773;907630]سلام دوستان
    امروز رفته بودم لوازم قنادی بخرم و سفارش نشاسته ی ذرت دادم و و فروشنده ی ناشی (معذرت میخوام )هم بهم آرد ذرت داده. همون که زرد رنگه و بین انگشتان قرچ قرچ نمیکنه.

    منم دیگه چک نکردم و حالا که اومدم خونه میبینم به به آرد ذرت دادن ایشون

    نیم کیلو هم دوست من سلام میتونی یکی الی دوقاشق از اون رو توی خورشت فسنجان بریزی من امتحان کردم خورشت را غلیظ می کنه واحتیاج نیست گردو زیاد بریزی موفق باشی
    malihejoon773 این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما