نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,033 به 3,040 از 4808
  1. #3033
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra621 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    956
    پسند کرده
    347
    سلام دوستان

    چند تا سوال دارم

    یه مقدار پیازچه دارم. اگر بریزم تو اشکنه یا کاله جوش بد میشه؟ یا بریزمش تو سوپ جو و خامه؟ ترجیح خودم اشکنه ست.

    یه مقدار سمنو خونگی دارم که مصرفش ممکنه 2-3 هفته طول بکشه. بنظرتون خراب میشه تو یخچال؟ باید فریزش کنم؟

  2. بانک بند ناف
  3. #3034
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    asma shiraz آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۶/۱۲
    نوشته ها
    118
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2076
    پسند کرده
    3252
    [QUOTE=nasim6865;904854]عزیزم خودت تا حالا پیراشکی توی فر درست کردی؟مطمئنی خوشمزه می شه؟

    آره عزیزم من هیچوقت پیراشکی هام رو سرخ نمیکنم. همیشه میزارم توی فر خیلی هم عالی میشه. پیراشکی هاتو که آماده کردی توی سنی فر چرب شده بچین روش ور میتونی رومال زرده تخم مرغ و شیر بزنی و کنجد و سیاه دانه بپاشی و بزاری تو فر
    rasta-93 این نوشته را پسندیده.
    مگه میشه باشی و تنها بمونم
    محاله بذاری محاله بتونم

  4. #3035
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra621 نمایش پست ها
    سلام دوستان

    چند تا سوال دارم

    یه مقدار پیازچه دارم. اگر بریزم تو اشکنه یا کاله جوش بد میشه؟ یا بریزمش تو سوپ جو و خامه؟ ترجیح خودم اشکنه ست.

    یه مقدار سمنو خونگی دارم که مصرفش ممکنه 2-3 هفته طول بکشه. بنظرتون خراب میشه تو یخچال؟ باید فریزش کنم؟
    من پيازچه رو خورد مي كنم و خشك مي كنم بعد مي ريزم توي كوكو سيب زميني خيلي عالي ميشه
    hengamehh, zahra621, ماناسهیل و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #3036
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **زهرا** آواتار ها
    زهرا
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۱
    محل سکونت
    همینجا :)
    نوشته ها
    239
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    1093
    پسند کرده
    1021
    من سمنو رو تا 2-3 هفته داشتم تو یخچال هیچ چیش نشده
    ماناسهیل این نوشته را پسندیده.
    خدا جون لطفا.... ****************** اللهم عجل لولیک الفرج

  6. #3037
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra621 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    956
    پسند کرده
    347
    ممنون از همه تون
    یه سوال دیگه
    یه مقدارم کشک خشک محلی دارم (از اونا که مث یه لیمو ترشه اندازه ش. نمیدونم اسمش چیه دقیقا)
    کشک ساب و اینام ندارم. توان کشک سابیدنم ندارم! چی کارشون کنم که بشه مصرفش کرد؟! با غذاساز و اینا میشه مایعش کرد؟ یه بار چند روز گذاشتم تو آب اما اصلا حل نشد!

    زیباجان چجوری خوردش کردی؟ ریز ریز؟ بعد در معرض هوا بذارم خشک شه؟ یا تو فر یا رو بخاری و اینا؟
    سمیرا59 این نوشته را پسندیده.

  7. #3038
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    زهرا جون من پیازچه رو با ساقه سبزش به اندازه نصف بند انگشت خرد میکنم و فریزری میکنم توی انواع سوپ و نودل و پاستا و املت میریزم خیلی خوش طعم میشه یه دستور میگو و نودل تو تایپیک پاستا و ماکارونی گذاشتم توش پیازچه داره خیلی خوشمزه میشه.
    .............
     
    ویرایش توسط ماناسهیل : ۱۳۹۲/۱۲/۰۷ در ساعت ۱۱:۰۱ قبل از ظهر
    zahra621 و Negara این نوشته را پسندیده.

  8. #3039
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    در مورد سمنو مامانم همیشه سمنو رو فریزری میکنه خیلی خوب می مونه اگه بخش بخش کنی و فریزری کنی خیالت راحته که دیگه ترش نمیشه
    .............
     

  9. #3040
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,309
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    473
    پسند شده
    18106
    پسند کرده
    17214
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra621 نمایش پست ها
    ممنون از همه تون
    یه سوال دیگه
    یه مقدارم کشک خشک محلی دارم (از اونا که مث یه لیمو ترشه اندازه ش. نمیدونم اسمش چیه دقیقا)
    کشک ساب و اینام ندارم. توان کشک سابیدنم ندارم! چی کارشون کنم که بشه مصرفش کرد؟! با غذاساز و اینا میشه مایعش کرد؟ یه بار چند روز گذاشتم تو آب اما اصلا حل نشد!

    زیباجان چجوری خوردش کردی؟ ریز ریز؟ بعد در معرض هوا بذارم خشک شه؟ یا تو فر یا رو بخاری و اینا؟
    من كشك قلمبه داشتم كه توي آب جوش خيس كردم چند روز
    بعد خورد ميشه يا خودم مي شكنمشون كه ريز بشه
    بعد مي ريزم توي مخلوط كن كه خوب به هم بخوره
    بعد از صافي درست رد كردم و گذاشتم بجوشه تا غليظ بشه

    ديگه هم نخريدم چون خيلي دردسر داشت

    پياز رو هم خورد مي كنم ولي نه خيلي ريز و توي سيني دستمال پهن ميكنم و پيازها هم روي دستمال
    توي محيط خونه خشك ميشه
    توي فر و خشك كن هم ميشه البته
    سمیرا59, ( MAHNAZ ( X ZIEBA, * منصوره * و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما