نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,017 به 3,024 از 4802
  1. #3017
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,156
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3814
    پسند کرده
    2794
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان غزل نمایش پست ها
    سلام عزیزم-بله ب خاطر لیمو عمانی هست
    شاید هسته هاش باعث تلخیش شدن
    نمیدونم شما چطور لیمو رو میندازین تو خورشتها
    من خودم فقط یه سوراخ کوچیک میکنم لیمو رو با چاقو همون اول سرخ شدن گوشت با لپه یا.... هرچی!!! لیمو رو میندازم تو قابلمه اخر اخر پخت هم که دیگه زیر گازو خاموش میکنم یه فشار کوچولو میدم لیمو رو
    تلخ هم نمیشه
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    عزیزم هسته ی بعضی از لیمو عمانی ها باعث تلخی میشن. من برای جلوگیری از این کار، قل از اینکه لیمو رو بندازم تو خورشت از وسط نصفش می کنم و هسته هاشو در میارم و بعد میندازمش تو خورشت. هیچ وقت هم تلخ نمیشه.
    دوستم اگر هم نخواستی لیموها رو نصف کنی بعد از سوراخ کردنشون یک ساعت بزار توی آب ولرم بمونه تا تلخیش از بین بره بعد برای غذا استفاده کن.به نظرم لیمو زیاد توی غذا بمونه خیلی تلخ میشه یعنی تجربه اش رو داشتم

    فروشنده ای هم به یکی از اقوام گفته بود لیموهایی که خیلی بزرگ هستن چینی هستن و تلخ
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  2. بانک بند ناف
  3. #3018
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۵
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    76
    پسند کرده
    22
    من همیشه 20 دقیقه قبل از خاموش کردن زیر خورش توش لیمو میریزم اصلا تلخ نمیشه

  4. #3019
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    13818
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    دوستان مادر همسری یه بسته ی بزرگ فریز شده ماهی به من داده بودن. حالا که یخش باز شده می بینم که این مقدار برای دو نفر خیلی زیاده...
    من تا حالا هر بار ماهی پختم همون زمان خوردیمش و برای بعد نمونده... حالا موندم چی کار کنم؟؟ اگه یه روز ماهیه بمونه توی یخچال خراب میشه (بقیه شو فردا سرخ کنم) یا اینکه همه رو سرخ کنم و فردا گرمش بکنم...
    یا ایده ی بهتر تری دارین؟؟؟
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  5. #3020
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,305
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200
    بهتره كه بمونه براي فردا كه سرخش كني
    وقتي سرخ كرده مي مونه ديگه كيفيت اولش رو نداره

    با يه روز موندن ماهي تو يخچال خراب نميشه
    بزارش تو خنك ترين قسمت يخچال
    fahim68, MaryamYas, ماناسهیل و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  6. #3021
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2853
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    دوستان مادر همسری یه بسته ی بزرگ فریز شده ماهی به من داده بودن. حالا که یخش باز شده می بینم که این مقدار برای دو نفر خیلی زیاده...
    من تا حالا هر بار ماهی پختم همون زمان خوردیمش و برای بعد نمونده... حالا موندم چی کار کنم؟؟ اگه یه روز ماهیه بمونه توی یخچال خراب میشه (بقیه شو فردا سرخ کنم) یا اینکه همه رو سرخ کنم و فردا گرمش بکنم...
    یا ایده ی بهتر تری دارین؟؟؟
    خدا از این مادر همسرها به ما هم عنایت کند!!!! یا حداقل یادش بدهد!!!!
    من بودم دوباره میگذاشتم تو فریزر!
    اگه نمیخوای دوباره فریز بشه و صدای همسرت شب دربیاد و دخترت اعتراض کنه که غذای تکراری نمیخورم و ... تو مواد بخوابونش و بگذار یخچال دور بشقاب ماهیتون را هم فویل بکشین که سرماش را از دست نده!
    فقط ابلیمو و ماست نزنی که نرم نرم میشه و قردا نمیتونی سالم سرخش بکنین ها!
    malihejoon773, تپل طلا و fahim68 این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  7. #3022
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    افسان گلی 20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    24
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    69
    پسند کرده
    374
    سلام
    دوستان خواهش می کنم کمک کنید مهمان دارم برای شب می خوام له رولی با بستنی درست کنم قبلا درست کردم ولی بعضی هاش ترک خورد چیکار کنم که ترک نخوره و کامل بمونه
    ممنون
    الهم العجل الولیک الفرج

    الهی امین

  8. #3023
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۶
    نوشته ها
    11
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3
    پسند کرده
    1
    دوستان 3 تا سوال داشتم ممنون می شم بهم جواب بدید.
    1.آیا با خمیر معرکه می شه پیراشکی غذایی درست کرد یا بهتره از خمیر آماده پیراشکی استفاده کنم؟
    2.می شه این خمیر را درست کرد و قالب گرد برای پیراشکی زد و داخل فریزر گذاشت هروقت لازم داشتیم از فریزر بیرون بیاریم و با مواد پر کنیم و سرخ کنیم؟ آخه روز مهمونی همه این کارها را نمی تونم بکنم.
    3اگر ظهر پیراشکی ها را سرخ کنم و شب تو مایکروفر داغ کنم کیفیتش را از دست می ده؟
    بازم از اینکه راهنماییم می کنید ممنونم.

  9. #3024
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8107
    پسند کرده
    7504
    در مورد اینکه گوشت دیفراست شده (یخ باز شده) دوباره بره توی فریزر من خونده ام که چون موقع دیفراست شدن کامل، همراه با آبی که توی بافت گوشت بوده، آب میان بافتی و خواص گوشت هم بیرون میاد، اگر دوباره فریز و استفاده بشه، دیگه خواصی نداره و بهتره توی یخچال بمونه و مصرف بشه. البته در مورد صحت این مطلب مطمئن نیستم ولی خواستم در همین حد اطلاع بدم.
    گونش, fahim68, (ziba) و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما