نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,009 به 3,016 از 4808
  1. #3009
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماما هدا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    182
    نقل قول نوشته اصلی توسط hengamehh نمایش پست ها
    مامان هدا جان مهمان نمی خواهی

    ما هم کف قابلمه برگهای کلفت را می چینیم اما خوب دائم سر می زنیم نسوزه
    بفرمایید هنگامه جان قدمتون بروی چشم
    hengamehh این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #3010
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    مامان هدا جون منم یه چیز بگم شاید بدردت بخوره! روی دلمه ها حتما سس فراوون بریز با شعله متوسط حدود یه ساعت باسس بپزه، مدام باید سر بزنی وقتی سس خیلی کم شد و داشت به روغن میفتاد زیردیگی و دمکنی میزاریم با شعله خیلی کم حدود یه ربع نیم ساعت بیشتر تو دم نمیذاریم، اینطوری هم میپزه هم تهش یکم سرخ میشه ولی باید مواظب باشی همه سس بخار نشه که زود میسوزه، کلا دلمه زودتر از حد انتظار ته میگیره!
    ماما هدا و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  4. #3011
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    عزیزم خاله و مادر من که تجربه فامیلی دارن تو درست کردن دلمه، یه صفحه المینیومی خریدن به اندازه قابلمه ای که توش دلمه میپزن. حالت توری داره و سوراخ سوراخه... یه چیزی شبیه شعله پخش کن تقریبا (اسمش نمیدونم چیه) شاید بشه از صفحه فلزی دیگه هم تو همین مایه ها استفاده کرد.

    اونا اول این صفحه رو کف قابلمه میذارن. بعد روش برگ میچینن و دلمه ها رو هم روش. به این ترتیب آبی که برای پخت دلمه ها ریخته میشه میره زیر این شبکه، و دلمه ها به نوعی بخار پز میشن ولی سرخ هم میشن، اینطوری دیگه این مشکلی که شما گفتین پیش نمیاد.

    پینشهاد پیاز مامان هدا جون هم جالب بود. فکر میکنم خوب بشه
    اسم وسیله تون صفحه بخار پز میباشد! ایده خوبی بود!

    راستی دوستان ما یهه دفعه از تجربه دوستم استفاده کردیمن که میگفت اول کف قابلمه الومینیوم میبرن و میندازن بعد دلمه ها را روشون میچینیم.چشمتون روز بد نبینه صفحه رویی الومینیوم با سرکه دلمه ها واکنش داده بود و خورده شده بود و چسبیده بود به دلمه ها!خلاصه که یه ردیف دلمه دور ریخته شد الکی!!!
    * منصوره *, هوای پرواز و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  5. #3012
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,365
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19121
    پسند کرده
    28856
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    بچه ها
    من دلمه درست کردم دیروز
    کف تابه برگ مو چیدم بعد دلمه ها رو روش چیدم..منتها برگاها اخرش سوخته بودن بعد دلمه ها هم قهوه ای تیره شده بودن
    چیکار کنم نسوزه کف دلمه هام ولی سرخ بشه؟
    روغن ریخته بودم
    عزیزم ما هم کمی آب ته قابلمه میریزیم بعد یک بشقاب استیل اگر نبود (درب یک قابلمه کوچک) ته قابلمه به حالت که ته بشقاب سمت خودمون باشه (دمر) میگذاریم و دلمه ها را میچینیم بعضی وقتها هم که میخواهیم برنج بدون ته دیگ داشته باشیم یا وانمود کنیم که خیلی صرفه جو هستیم در مصرف برنج! این کارو میکنیم امیدوارم این روش بدرد شما هم بخوره
    مامان غزل, هوای پرواز و hengamehh این نوشته را پسندیده.





  6. #3013
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    علت تلخ شدن خورش قیمه چیه؟
    من همیشه قیمه هام عالی میشه...این سری تا قبل لیمو عمانی اناختن خوب بود ولی در نهایت تلخ شده بود
    به خاطر لیموشه؟
    چیکار کنم تلخیش گرفته شه؟
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.

  7. #3014
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,796
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1157
    پسند شده
    56420
    پسند کرده
    62736

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    علت تلخ شدن خورش قیمه چیه؟
    من همیشه قیمه هام عالی میشه...این سری تا قبل لیمو عمانی اناختن خوب بود ولی در نهایت تلخ شده بود
    به خاطر لیموشه؟
    چیکار کنم تلخیش گرفته شه؟
    سلام عزیزم-بله ب خاطر لیمو عمانی هست
    شاید هسته هاش باعث تلخیش شدن
    نمیدونم شما چطور لیمو رو میندازین تو خورشتها
    من خودم فقط یه سوراخ کوچیک میکنم لیمو رو با چاقو همون اول سرخ شدن گوشت با لپه یا.... هرچی!!! لیمو رو میندازم تو قابلمه اخر اخر پخت هم که دیگه زیر گازو خاموش میکنم یه فشار کوچولو میدم لیمو رو
    تلخ هم نمیشه
    محیا خانوم, pooneh 007 و تپل طلا این نوشته را پسندیده.

  8. #3015
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سپیده6666 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۳۰
    محل سکونت
    تبریز
    نوشته ها
    111
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    759
    پسند کرده
    163
    من که قیمه درست میکنم همون اول لیمو عمانی هارو با چاقو نصف میکنم هسته هاشو درمیارم میشورم میندازم تو قابلمه اصلا هم تلخ نمیشه
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    بی صبرانه منتظر بغل کردن نی نی کوچولوی خودم هستم

  9. #3016
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13826
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    علت تلخ شدن خورش قیمه چیه؟
    من همیشه قیمه هام عالی میشه...این سری تا قبل لیمو عمانی اناختن خوب بود ولی در نهایت تلخ شده بود
    به خاطر لیموشه؟
    چیکار کنم تلخیش گرفته شه؟
    عزیزم هسته ی بعضی از لیمو عمانی ها باعث تلخی میشن. من برای جلوگیری از این کار، قل از اینکه لیمو رو بندازم تو خورشت از وسط نصفش می کنم و هسته هاشو در میارم و بعد میندازمش تو خورشت. هیچ وقت هم تلخ نمیشه.
    مامان غزل این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما