نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 3,001 به 3,008 از 4802
  1. #3001
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17045
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    بچه ها یه سوال حرفه ای دارم!

    چرا بعضی وقتا سوپهایی که شیر داره، بعد از ریختن شیر، میبره و قیافه سوپ رو خراب میکنه؟

    شما چیکار میکنین نمیبره؟

    هم زدن بعد از ریختن شیر تا مرحله جوش، رو همیشه انجام میدم ولی دیروز سوپ کرفس درست کردم بازم برید....

    کمک پیلییز

    یبارم کامل درست کردم سالم و صاف بود. همچین که شعله رو خاموش کردم و ابلیمو زدم برید....

    نمیدونم این سوپ های سفید چرا با من مشکل دارن
    نرجس جون ،قبل از اینکه شیرو بریزی،با ملاقه کمی از مواد سوپت که روی گاز هست رو بردار و با شیر مخلوط کن،بعد به سوپت که روی حرارته اضافه کن.
    aydaa و narjes12 این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  2. بانک بند ناف
  3. #3002
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24561
    پسند کرده
    24110
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    من یه دسر کرم کارامل فر مند خریدم ازینا که بستش شبیه زله هست روش نوشته باید با شیر بجوشونمو اینا
    فقط گفته ابتدا کف طرف سس مورد نطظر را بریزین..منطظورش از سس چی هست
    منظورش همون بسته ی کوچیک کارامل هست که توی جعبه ست.
    miss69 این نوشته را پسندیده.

  4. #3003
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    بچه ها
    من دلمه درست کردم دیروز
    کف تابه برگ مو چیدم بعد دلمه ها رو روش چیدم..منتها برگاها اخرش سوخته بودن بعد دلمه ها هم قهوه ای تیره شده بودن
    چیکار کنم نسوزه کف دلمه هام ولی سرخ بشه؟
    روغن ریخته بودم

  5. #3004
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    خانمی شاید روغن کم ریخته بودی . زیر قابلمه ات شعله پخش کن بذار و حرارت زیرش رو کم کن . من زیر قابلمه برگ نمیچینم خود دلمه ها رو میچینم فقط دلمه هایی که برگهای ضخیم تری دارند رو ته قابلمه میچینم و روی شعله پخش کن می پزم
    .............
     
    miss69, aydaa و fahim68 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #3005
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    مانای عزیزم
    ممنون از پاسخت
    شوهر بنده دوس داره دلمه حسابی سرخ شهه
    من اون سس روی دلمه رو که ربو روغنو ابو شکر هست درست میکنم
    کف تابه روغن میریزم روش برگ مو میچینم باز روغن میریزم بعد دلمه ها رو میچینم
    چربو چیلی شده بود ولی بازم سوخته بود...یعنی باید باز روغن بیشتر بریزم...

  7. #3006
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماما هدا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    182
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    مانای عزیزم
    ممنون از پاسخت
    شوهر بنده دوس داره دلمه حسابی سرخ شهه
    من اون سس روی دلمه رو که ربو روغنو ابو شکر هست درست میکنم
    کف تابه روغن میریزم روش برگ مو میچینم باز روغن میریزم بعد دلمه ها رو میچینم
    چربو چیلی شده بود ولی بازم سوخته بود...یعنی باید باز روغن بیشتر بریزم...
    سلام عزیزم ما کلا ته قابلمه دلمه پیاز می چینیم به این صورت که یک پیاز بزرگ انتخاب می کنیم وپوست می گیریم وبا اب ساده اب پز می کنیم بعد یک طرفش را با چاقو چاک میدیم و اونو پر پر می کنیم منظورم لایه های پیاز رو از هم جدا می کنیم بعد توی هر لایه مواد دلمه می ریزیم ومی پیچیم وته قابله دلمه می چینیم ووقتی برشته میشه وته بگیره خیلی خوشمزه میشه مثل پیاز داغ میشه همه هم دعوا دارن سرش امیدوارم تجربه ام بدردت بخوره موفق باشید
    محیا خانوم, fahim68, ماناسهیل و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  8. #3007
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    588
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4268
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    بچه ها
    من دلمه درست کردم دیروز
    کف تابه برگ مو چیدم بعد دلمه ها رو روش چیدم..منتها برگاها اخرش سوخته بودن بعد دلمه ها هم قهوه ای تیره شده بودن
    چیکار کنم نسوزه کف دلمه هام ولی سرخ بشه؟
    روغن ریخته بودم
    عزیزم خاله و مادر من که تجربه فامیلی دارن تو درست کردن دلمه، یه صفحه المینیومی خریدن به اندازه قابلمه ای که توش دلمه میپزن. حالت توری داره و سوراخ سوراخه... یه چیزی شبیه شعله پخش کن تقریبا (اسمش نمیدونم چیه) شاید بشه از صفحه فلزی دیگه هم تو همین مایه ها استفاده کرد.

    اونا اول این صفحه رو کف قابلمه میذارن. بعد روش برگ میچینن و دلمه ها رو هم روش. به این ترتیب آبی که برای پخت دلمه ها ریخته میشه میره زیر این شبکه، و دلمه ها به نوعی بخار پز میشن ولی سرخ هم میشن، اینطوری دیگه این مشکلی که شما گفتین پیش نمیاد.

    پینشهاد پیاز مامان هدا جون هم جالب بود. فکر میکنم خوب بشه
    اش دندوني
     
    fahim68, hengamehh و ماما هدا این نوشته را پسندیده.
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  9. #3008
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,057
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    575
    پسند شده
    36072
    پسند کرده
    54950
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماما هدا نمایش پست ها
    سلام عزیزم ما کلا ته قابلمه دلمه پیاز می چینیم به این صورت که یک پیاز بزرگ انتخاب می کنیم وپوست می گیریم وبا اب ساده اب پز می کنیم بعد یک طرفش را با چاقو چاک میدیم و اونو پر پر می کنیم منظورم لایه های پیاز رو از هم جدا می کنیم بعد توی هر لایه مواد دلمه می ریزیم ومی پیچیم وته قابله دلمه می چینیم ووقتی برشته میشه وته بگیره خیلی خوشمزه میشه مثل پیاز داغ میشه همه هم دعوا دارن سرش امیدوارم تجربه ام بدردت بخوره موفق باشید
    مامان هدا جان مهمان نمی خواهی

    ما هم کف قابلمه برگهای کلفت را می چینیم اما خوب دائم سر می زنیم نسوزه
    fahim68, ماما هدا, MaryamYas و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما