نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,993 به 3,000 از 4808
  1. #2993
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24562
    پسند کرده
    24110
    narjes12 عزیز من برای سوپ ، شیر رو توی یه ظرف دیگه گرم میکنم و بعد به سوپ اضافه میکنم چون شیر اگه سرد باشه میبره.
    آبلیمو هم باعث بریدن شیر میشه و من معمولا آبلیمو رو میارم سر سفره که هر کی خواست تو بشقابش به سوپ اضافه کنه.
    مامی رضا, shahla-324, محیا خانوم و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #2994
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4171
    پسند کرده
    3052
    نقل قول نوشته اصلی توسط narjes12 نمایش پست ها
    بچه ها یه سوال حرفه ای دارم!

    چرا بعضی وقتا سوپهایی که شیر داره، بعد از ریختن شیر، میبره و قیافه سوپ رو خراب میکنه؟

    شما چیکار میکنین نمیبره؟

    هم زدن بعد از ریختن شیر تا مرحله جوش، رو همیشه انجام میدم ولی دیروز سوپ کرفس درست کردم بازم برید....

    کمک پیلییز

    یبارم کامل درست کردم سالم و صاف بود. همچین که شعله رو خاموش کردم و ابلیمو زدم برید....

    نمیدونم این سوپ های سفید چرا با من مشکل دارن
    اولا همدما بودن دو تا مخلوط یه اصله تو اشپزی شما شیر سرد رو تو سوپ میریزی اینجوری میشه
    ثانیا از خامه استفاده کنید 100% هیچیش نمیشه
    اگه سس سفید درست کنید که خیلیم بهتره
    هم به سوپ غلظت میده هم نمیبره
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    مامی رضا, MaryamYas و narjes12 این نوشته را پسندیده.
    ?

  4. #2995
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4171
    پسند کرده
    3052
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rozalina j نمایش پست ها
    سلام یه سوال داشتم درمورد خمیر یوفکا.

    من یه دفعه 5 ماه پیش یه بسته خریدم همون موقع که اومدم خونه بازش کردم تا باهاش غدا درست کنم اما لایه هاش از هم بخوبی جدا نشدن و به همدیگه چسبیدن خلاصه خرابکاری شد حسابی البته بگم که من اصلا نمیدونستم باید هر لایشو با کره برس بزنم بعدا از دوستم متوجه شدم حالا تقریبا نصف اون بسته هنوز تو فریزره.

    1 آیا میشه هنوز ازش استفاده کنم؟ یغنی کهنه نشده؟

    2 آیا باید هر لایه رو پیش از جدا شدن کره بزنم؟ بعد لایه زیریه که چرب نشده جی؟ راحت ازش جدا میشه؟

    3 اگه بخوام باهاش غذا درست کنم اما خمیر خشک و بیسکوئیتی نشه باید فویل بکشم رو ظرفم؟

    ممنون میشم راهنمائیم کنین
    معلومه که میشه لایه هاشو با قلمو و کره جدا کنید هر چی بیشتر کره بمالید خشکیش کمتره اما ترد هست
    اصن کارایی این خمیر به خشک شدنشه
    هر لایه ای رو که خواستی جدا کنی باید با کره جدا کنی
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    مامی رضا و MaryamYas این نوشته را پسندیده.
    ?

  5. #2996
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4171
    پسند کرده
    3052
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behjat نمایش پست ها
    دوستای گلم من از شمال پودر انار ترش گرفتم ولی طرز استفاده و اینکه برای چه غذاهایی میشه استفاده کرد رو نمیدونم .
    خوشحال میشم اگه از دوستهای نازنین کسی میدونه کمکم کنه.اینم عکسشه

    فایل پیوست 29116
    مرغ شکم پر
    ماهی شکم پر
    یه بادمجون شکم پر هم دیدم باهاش درست میکنن
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    مامی رضا, Behjat و MaryamYas این نوشته را پسندیده.
    ?

  6. #2997
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    نرجس جون اگه شیر رو در انتهای پخت اضافه کنی نمیبره . شیر رو از همون اول توی سوپت نریز حرارت رو هم بعد از ریختن شیر کم کن
    .............
     
    MaryamYas, پری رخ, تپل طلا و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #2998
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پری رخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیزم-تهرا
    نوشته ها
    132
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    298
    پسند کرده
    1889
    نرجس عزیزم در جهت تکمیل سخن مانا سهیل عزیزمون (مانا جون ببخشید)بگم که اگه توی سوپت آبلیمو استفاده میکنی همیشه قبل از اینکه شیر رو اضافه کنی آبلیمو رو اضافه کن بذار چند دقیقه بجوشه یا به قول معروف چنتا قول بزنه بعدش شیر رو اضافه کن، من خودم همیشه اینکار رو میکنم یعنی در انتها آبلیمو رو اضافه میکنم بعد از چند دقیقه شیر رو اضافه میکنم جا که افتاد دیگه آمادست.
    ماناسهیل, narjes12 و MaryamYas این نوشته را پسندیده.
    خـــــدایا!!! مرا آن دِه که آن به...

  8. #2999
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    من یه دسر کرم کارامل فر مند خریدم ازینا که بستش شبیه زله هست روش نوشته باید با شیر بجوشونمو اینا
    فقط گفته ابتدا کف طرف سس مورد نطظر را بریزین..منطظورش از سس چی هست

  9. #3000
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17055
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    من یه دسر کرم کارامل فر مند خریدم ازینا که بستش شبیه زله هست روش نوشته باید با شیر بجوشونمو اینا
    فقط گفته ابتدا کف طرف سس مورد نطظر را بریزین..منطظورش از سس چی هست
    دوست عزیز داخل خود بسته کرم کارامل یه بسته کوچکتر هست که توش سسه!
    aydaa و miss69 این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما