نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,985 به 2,992 از 4802
  1. #2985
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    * منصوره * آواتار ها
    منصوره. ک
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۵
    محل سکونت
    محلات
    نوشته ها
    2,364
    میزان امتیاز
    229
    پسند شده
    19103
    پسند کرده
    28831
    ببخشید من هم نظر بدم ؟
    برای حبوبات میتونید شب قبل تو فلاسک بریزید روشو آب جوش بریزید درشو ببندید تا صبح نیم پز میشه میتونید هم نیم پز فریزرش کنید هر موقع که نیاز داشتید بریزید تو غذا استفاده کنید
    MaryamYas, مهدیه خاتون, fahim68 و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.





  2. بانک بند ناف
  3. #2986
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    نقل قول نوشته اصلی توسط taraneh_shab4280 نمایش پست ها
    خانوما گوشت گوساله که لطیف باشه و بشه تو همه خورشتی و غذایی استفاده کرد کدوم قسمتشو باید بگیرم؟سردست؟ گردن؟ ران؟ کجاشو؟
    فیله گوساله لطیفه، حتی برای کباب هم میشه استفاده کرد، قیمتشم یکم بیشتره!
    * منصوره *, fahim68 و taraneh_shab4280 این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  4. #2987
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Rozalina j آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    748
    پسند کرده
    81
    سلام یه سوال داشتم درمورد خمیر یوفکا.

    من یه دفعه 5 ماه پیش یه بسته خریدم همون موقع که اومدم خونه بازش کردم تا باهاش غدا درست کنم اما لایه هاش از هم بخوبی جدا نشدن و به همدیگه چسبیدن خلاصه خرابکاری شد حسابی البته بگم که من اصلا نمیدونستم باید هر لایشو با کره برس بزنم بعدا از دوستم متوجه شدم حالا تقریبا نصف اون بسته هنوز تو فریزره.

    1 آیا میشه هنوز ازش استفاده کنم؟ یغنی کهنه نشده؟

    2 آیا باید هر لایه رو پیش از جدا شدن کره بزنم؟ بعد لایه زیریه که چرب نشده جی؟ راحت ازش جدا میشه؟

    3 اگه بخوام باهاش غذا درست کنم اما خمیر خشک و بیسکوئیتی نشه باید فویل بکشم رو ظرفم؟

    ممنون میشم راهنمائیم کنین
    fahim68 و elikhanoomi این نوشته را پسندیده.
    دل من پشت سرت کاسه اب شد و ریخت
    کی شود پیش قدمهای تو اسفند شوم؟

  5. #2988
    مدیر انجمن
    Behjat آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران-بلوار فردو
    نوشته ها
    2,227
    میزان امتیاز
    944
    پسند شده
    28891
    پسند کرده
    17243

    ویترین مدال ها

    دوستای گلم من از شمال پودر انار ترش گرفتم ولی طرز استفاده و اینکه برای چه غذاهایی میشه استفاده کرد رو نمیدونم .
    خوشحال میشم اگه از دوستهای نازنین کسی میدونه کمکم کنه.اینم عکسشه

    نام: پودر انار ترش.jpg نمایش: 229 اندازه: 73.8 کیلو بایت
    elikhanoomi این نوشته را پسندیده.
    خداوندا آرامشی عطا فرما
    تا بپذیرم آن چه را نمی توانم تغییر دهم
    شهامتی که تغییر دهم آن چه را که می توانم
    و دانشی که تفاوت این دو را بدانم
    آمین

  6. #2989
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماما هدا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    182
    نقل قول نوشته اصلی توسط Behjat نمایش پست ها
    دوستای گلم من از شمال پودر انار ترش گرفتم ولی طرز استفاده و اینکه برای چه غذاهایی میشه استفاده کرد رو نمیدونم .
    خوشحال میشم اگه از دوستهای نازنین کسی میدونه کمکم کنه.اینم عکسشه

    نام: پودر انار ترش.jpg نمایش: 229 اندازه: 73.8 کیلو بایت
    سلام بهجت خانم تا اونجا که من می دونم برا مرغ شکم پر همراه سبزیجات محلی استفاده میشه وبرای زیتون پرورده هم استفاده میشه موفق باشی
    Behjat, مامی رضا, محیا خانوم و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #2990
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *samir* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۱/۱۹
    نوشته ها
    687
    میزان امتیاز
    383
    پسند شده
    8518
    پسند کرده
    9689
    نقل قول نوشته اصلی توسط Rozalina j نمایش پست ها
    سلام یه سوال داشتم درمورد خمیر یوفکا.

    من یه دفعه 5 ماه پیش یه بسته خریدم همون موقع که اومدم خونه بازش کردم تا باهاش غدا درست کنم اما لایه هاش از هم بخوبی جدا نشدن و به همدیگه چسبیدن خلاصه خرابکاری شد حسابی البته بگم که من اصلا نمیدونستم باید هر لایشو با کره برس بزنم بعدا از دوستم متوجه شدم حالا تقریبا نصف اون بسته هنوز تو فریزره.

    1 آیا میشه هنوز ازش استفاده کنم؟ یغنی کهنه نشده؟

    2 آیا باید هر لایه رو پیش از جدا شدن کره بزنم؟ بعد لایه زیریه که چرب نشده جی؟ راحت ازش جدا میشه؟

    3 اگه بخوام باهاش غذا درست کنم اما خمیر خشک و بیسکوئیتی نشه باید فویل بکشم رو ظرفم؟

    ممنون میشم راهنمائیم کنین
    دوست عزیز روی بسته بندیش فکر کنم نوشته باید چیکار کنید.( منم دارمشون ولی الان تو دسترسم نیست نگاه کنم)
    این سایت یوفکا ، توضیحات کامل و غذاهای متنوع رو یاد داده : یوفکا

  8. #2991
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Rozalina j آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۲۳
    محل سکونت
    کرمان
    نوشته ها
    92
    میزان امتیاز
    13
    پسند شده
    748
    پسند کرده
    81
    ممنون از راهنمائیتون
    دل من پشت سرت کاسه اب شد و ریخت
    کی شود پیش قدمهای تو اسفند شوم؟

  9. #2992
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    narjes12 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیز
    نوشته ها
    588
    میزان امتیاز
    105
    پسند شده
    4268
    پسند کرده
    4408

    ویترین مدال ها

    بچه ها یه سوال حرفه ای دارم!

    چرا بعضی وقتا سوپهایی که شیر داره، بعد از ریختن شیر، میبره و قیافه سوپ رو خراب میکنه؟

    شما چیکار میکنین نمیبره؟

    هم زدن بعد از ریختن شیر تا مرحله جوش، رو همیشه انجام میدم ولی دیروز سوپ کرفس درست کردم بازم برید....

    کمک پیلییز

    یبارم کامل درست کردم سالم و صاف بود. همچین که شعله رو خاموش کردم و ابلیمو زدم برید....

    نمیدونم این سوپ های سفید چرا با من مشکل دارن
    اش دندوني
     
    MaryamYas این نوشته را پسندیده.
    اللهم عرفني حجتک، فانک ان لم تعرّفني حجتک، ضللت عن ديني

    خدايا حجتت را به من بشناسان، زيرا اگر حجتت را نشناسم، از دين خود منحرف و گمراه میگردم.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما