نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,945 به 2,952 از 4804
  1. #2945
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رستگار آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۲/۱۸
    نوشته ها
    1,060
    میزان امتیاز
    15
    پسند شده
    6870
    پسند کرده
    17614
    دوستای نازنین من میخوام خلال پرتقال درست کنم برای تزیین برنج

    چند صفحه قبل خوندم یه موردهای کلی بود که من که بلدنیستم خیلی کمکم نکرد

    میشه راهنماییم کنید چه جوری درست کنم ............کلا همه مواردش ..مثلا تلخیشو چه جوری بگیریم و.....

    اگر هم تایپیک داره که ممنونتون میشم راهنماییم کنید
    یکتابانو, lady baran و marya این نوشته را پسندیده.
    از میان اشکال ریاضی ..........................

    عاشق شش گوشه ام

  2. بانک بند ناف
  3. #2946
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    155
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    542
    پسند کرده
    3233
    با سلام
    رستگار جان من به این صورت خلال درست میکنم که :
    تمام سفیدی پوست رو میگیرم وفقط قسمت نارنجی میمونه .بعد اونو به صورت خلال روی تخته گوشت وبه سایز دلخواه برش میزنم و میگذارم تو دمای محیط خشک بشه برای استفاده های بعدی.یا همون موقع تازه اش رو استفاده میکنم اصلا هم تلخ نیست چون تلخیش مال قسمت سفیدشه قسمت نارنجی تلخ نمیشه
    بوووووووووووووووووووووووو ووووووووس
    (ziba), یکتابانو, fahim68 و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ؟؟

  4. #2947
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady baran آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    410
    میزان امتیاز
    57
    پسند شده
    7276
    پسند کرده
    5682
    دوست عزیز منم تلخیشو نمیگیرم و یا بصورت خشک یا تازه استفاده میکنم.تلخ هم نیست.
    ولی مامانم تازشو تو اب میزاره 2 3 دقیقه میجوشه بعد ابکش میکنه و تو ظرفای دردار پلاستیکی فریز میکنه
    ماکارونی
     
    fahim68, MaryamYas و رستگار این نوشته را پسندیده.
    سهم من از تو
    دلتنگی بی پایانیست
    که روز ها دیوانه ام میکند
    و شبها شاعر...

  5. #2948
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    نقل قول نوشته اصلی توسط رستگار نمایش پست ها
    دوستای نازنین من میخوام خلال پرتقال درست کنم برای تزیین برنج

    چند صفحه قبل خوندم یه موردهای کلی بود که من که بلدنیستم خیلی کمکم نکرد

    میشه راهنماییم کنید چه جوری درست کنم ............کلا همه مواردش ..مثلا تلخیشو چه جوری بگیریم و.....

    اگر هم تایپیک داره که ممنونتون میشم راهنماییم کنید
    رستگارجون من بااینکه عاشق خلال پلو هستم ولی همیشه بادرست کردنش مشکل داشتم همیشه تلخ بود و از هم میپاشید ولی با این روش که درست کردم عالی شد و راضی بودم
    خلالها رو همونطور که دوستان گفتن خشک میکنم (واسه این خشک میکینم که بشه مدت طولانی نگهش داشت میتونی بذاری زیر بخاری تا خشک شه حواست باشه رنگش تیره نشه) بعد یه شب قبل مهمونی توی آب سرد خیس کردم یه چندباری آبشو عوض کردم
    بعد سه آب جوشوندم یعنی ریختم تو آب درحال جوش و نیم دقیقه بعد آبکش کردم اگه بازم تلخ بود بیشتر بجوشون
    دفعه چهارم آب رو شیرین کردم شیرینیش به میل خودته ولی من شیرینتر دوس دارم شکرشو بیشتر ریختم
    بعد خلالا رو تو آب شیرین جوشوندم تا شیرینی تو جونش رفت، باید از خلالا امتحان کنی زیر دندون،
    در نهایت آبکش کردم و روی پلو تزئین شد
    درضمن من سفیدی پوست پرتقالو کامله کامل نمیگیرم چون اینطوری زود از هم میپاشه! میتونی سفیدیشو با رنده خیلی ریز هم بگیری
    ویرایش توسط MaryamYas : ۱۳۹۲/۱۱/۲۱ در ساعت ۰۴:۲۶ بعد از ظهر
    lady baran, fahim68, shalizar و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  6. #2949
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    کوئین آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۲۳
    نوشته ها
    291
    میزان امتیاز
    18
    پسند شده
    3571
    پسند کرده
    14505
    سلام خانومای هنرمند و باسلیقه. یه سوال داشتم در مورد عصاره های گوشت و مرغ و سبزیجات. معمولا روی هر پاکت این پودرهای فشرده (مثلا الیت یا گالینا بلانکا یا ....) مینویسه بریزین تو آب و باید 20 دقیقه بجوشونین. این مورد تو سوپ و خورشتها امکان پذیره و میشه 20 دقیقه با خورشت و سوپ این عصاره ها رو حرارت داد که هم به جا افتادن غذا و سوپ کمک میکنه هم اینکه موردی که دستور تهیه گفته رعایت میشه. مشکل من اینجاست که وقتی میخوام تو کتلت یا کوکو یا کالباس از این عصاره های خشک استفاده کنم آیا باید این بیست دقیقه رو رعایت کنم یا اگه رعایت نکنم مهم نیست؟ (منظورم از این سوال اینه که رعایت این بیست دقیقه مربوط به آزاد شدن مواد شیمیائی و از بین رفتن باکتریها و .... مربوط میشه که کارخونه تهیه این استاکها از مصرف کننده میخوان رعایت کنن یا منظور اینه که این پودرها بیست دقیقه طول میکشه تا جا بیفتن؟)
    ممنونم از توجهتون.

  7. #2950
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13821
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    کوئین جان من فک می کنم به خاطر اینه که جا بیفتن. چون منم وقتی از اونا توی خورشت استفاده می کنم، طعمش کاملا مشخصه ولی وقتی توی غذاهای سرخ کردنی استفاده می کنم طعم محسوسی نداره. حالا حدسم اینه که به خاطر جا افتادنش نوشته بیست دقیقه به جوشه
    MaryamYas, Negara, رستگار و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  8. #2951
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17051
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    دوستان کسی می دونه وقتی داریم کوکو یا کتلت سرخ می کنیم، چرا بعضی وقتا روغن کف می کنه؟؟؟
    من حدس زدم شاید از زیادی تخم مرغ باشه! نظرتون چیه؟؟ (همیشه اینطوری نمیشه. فقط بعضی وقت ها)
    بله فهیم جون!دقیییقاً علتش همینه!من تو کتلت اصلا تخم مرغ نمی زنم.ولی برای کوکو سبزی همیشه کف میکنه!
    fahim68 و رستگار این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  9. #2952
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    945
    پسند کرده
    2391
    نقل قول نوشته اصلی توسط کوئین نمایش پست ها
    سلام خانومای هنرمند و باسلیقه. یه سوال داشتم در مورد عصاره های گوشت و مرغ و سبزیجات. معمولا روی هر پاکت این پودرهای فشرده (مثلا الیت یا گالینا بلانکا یا ....) مینویسه بریزین تو آب و باید 20 دقیقه بجوشونین. این مورد تو سوپ و خورشتها امکان پذیره و میشه 20 دقیقه با خورشت و سوپ این عصاره ها رو حرارت داد که هم به جا افتادن غذا و سوپ کمک میکنه هم اینکه موردی که دستور تهیه گفته رعایت میشه. مشکل من اینجاست که وقتی میخوام تو کتلت یا کوکو یا کالباس از این عصاره های خشک استفاده کنم آیا باید این بیست دقیقه رو رعایت کنم یا اگه رعایت نکنم مهم نیست؟ (منظورم از این سوال اینه که رعایت این بیست دقیقه مربوط به آزاد شدن مواد شیمیائی و از بین رفتن باکتریها و .... مربوط میشه که کارخونه تهیه این استاکها از مصرف کننده میخوان رعایت کنن یا منظور اینه که این پودرها بیست دقیقه طول میکشه تا جا بیفتن؟)
    ممنونم از توجهتون.

    خانومی این استاک ها رو برای کتلت و کوکو میتونی خیلی ریز خرد کنی و بعد با موادت حسابی مخلوط کنی و بزاری نیم تا یک ساعت بماند تا مزه بندازه و بعد سرخشون کنی , فقط یادت باشه که نمک اضافه نکنی
    fahim68, MaryamYas, رستگار و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما