نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,929 به 2,936 از 4804
  1. #2929
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618
    نقل قول نوشته اصلی توسط یکتابانو نمایش پست ها
    دوستان یه راهنمایی میخواستم
    شما برای گوشت چرخکرده از چه گوشتی استفاده میکنید؟؟
    معز ران گوساله و قلوه گاه گوسفند
    چون گوشت گوساله سرده برای همین بهتره با گوسفند مخلوط شه
    یکتابانو, سمیرا59, (ziba) و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  2. بانک بند ناف
  3. #2930
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    945
    پسند کرده
    2391
    من پنجاه پنجاه میگیرم نصف از گوسفند و نصف از گوساله
    یکتابانو این نوشته را پسندیده.

  4. #2931
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    همون طور که گندم جان گفتند " گوشت گوشفندی به تنهایی زود جمع میشه .

    چون گوشت گوساله خونه ما طرفدار نداره "یک بار فقط گوسفندی چرخ کردم که خوب نشد .

    الانم مدتهاست که قلوه گاه و رون گوسفند را با مغز ران گوساله چرخ میکنم و عالی میشه .
    چون قلوه گاه خیلی چربه " حتما ران گوسفندی را باهاش چرخ میکنیم.

    البته نسبت گوسفندی گوشت ما به گوساله بیشتره .[ نصف نصف نیست ] و راضیم .
    مامی رضا, پری رخ و یکتابانو این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  5. #2932
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پری رخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیزم-تهرا
    نوشته ها
    132
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    298
    پسند کرده
    1889
    سلام و درود بر خانم های سرآشپز و اهل فن
    مسئلتن؟! شما با گوشت سینه بوقلمون چی درست میکنید؟؟؟ من همیشه با رونش آبگوشت بوقلمون درست میکنم خوب میشه ولی الان برای اولین بار فیله سینشو گرفتم نمیدونم چیکارش کنم که خشک و سفت نشه و ضمنا بتونم غذای لذیذی هم درست کنم، پیشاپیش از راهنمایی شما دوستان کمال سپاس رو دارم
    (ziba) این نوشته را پسندیده.
    خـــــدایا!!! مرا آن دِه که آن به...

  6. #2933
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط پری رخ نمایش پست ها
    سلام و درود بر خانم های سرآشپز و اهل فن
    مسئلتن؟! شما با گوشت سینه بوقلمون چی درست میکنید؟؟؟ من همیشه با رونش آبگوشت بوقلمون درست میکنم خوب میشه ولی الان برای اولین بار فیله سینشو گرفتم نمیدونم چیکارش کنم که خشک و سفت نشه و ضمنا بتونم غذای لذیذی هم درست کنم، پیشاپیش از راهنمایی شما دوستان کمال سپاس رو دارم
    خيلي كارها مي توني بكني باهاش
    ميتوني استيك درست كني / ميتوني خورش درست كني / ميتوني چرخش كني و همبرگر بوقلمون درست كني / ميتوني رشته رشته ببري و با خمير پفكي درستش كني
    خلاصه كه جاي مانور زياد داره
    پری رخ, sama18, شیرین بیان و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #2934
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پری رخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیزم-تهرا
    نوشته ها
    132
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    298
    پسند کرده
    1889
    نقل قول نوشته اصلی توسط -زيبا نمایش پست ها
    خيلي كارها مي توني بكني باهاش
    ميتوني استيك درست كني / ميتوني خورش درست كني / ميتوني چرخش كني و همبرگر بوقلمون درست كني / ميتوني رشته رشته ببري و با خمير پفكي درستش كني
    خلاصه كه جاي مانور زياد داره
    زیبا جونی عاشقتم که زودی میای جواب سوالای مبتدیانه و مسخره منو میدی، برای خورش باید طبق دستور خورش مرغ عمل کنم؟؟؟
    بعد این همبرگری که گفتی رو خودتون امتحانش کردین خوب میشه؟؟؟
    کدومش از همه خوشمزه تر میشه به نظرتون؟؟؟ دوستان اگه تجربیات دیگه هم دارین به من بگین با تشکر.
    (ziba) و پروين این نوشته را پسندیده.
    خـــــدایا!!! مرا آن دِه که آن به...

  8. #2935
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط پری رخ نمایش پست ها
    زیبا جونی عاشقتم که زودی میای جواب سوالای مبتدیانه و مسخره منو میدی، برای خورش باید طبق دستور خورش مرغ عمل کنم؟؟؟
    بعد این همبرگری که گفتی رو خودتون امتحانش کردین خوب میشه؟؟؟
    کدومش از همه خوشمزه تر میشه به نظرتون؟؟؟ دوستان اگه تجربیات دیگه هم دارین به من بگین با تشکر.
    عزيزم من خورش رو درست كردم عين بقيه خورش ها، خوردش كردم و استفاده كردم
    همبرگر رو هم با دستور شف طيبه درست كردم ولي من تقلب كردم يه ذره كوچول دنبه بهش زدم كه يه كم چرب بشه

    استيكش رو هم درست كردم
    با استيك كوب كوبيدم و نازك كه شد مزه دار كردم يه روز تو يخچال با مواد مزه دار لاي كيسه نگه داشتم و تو ماهيتابه رژيمي پختمش
    استيكش خيلي عالي بود
    پری رخ, sama18 و پروين این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  9. #2936
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    melisa* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۰۷
    نوشته ها
    5
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    54
    پسند کرده
    4
    باید مرغ رو چطوری درست کنم تا خوشمزه بشه؟

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما