نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,921 به 2,928 از 4808
  1. #2921
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    الی جان شکم مرغو ندوخته بودی؟ یا مواد ازش زده بیرون؟
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  2. #2922
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4169
    پسند کرده
    3052
    نه ندوخته بودم
    مرغم کوچیک بود حدود 1.100
    ولی موادشو خودم در اوردم بیرون میخاستیم بخوریم باید ی کم سرد میشد
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    fahim68 و MaryamYas این نوشته را پسندیده.
    ?

  3. #2923
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۵
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    76
    پسند کرده
    22
    به نظر من گرفتن تلخی پوست پرتقال خیلی زحمت داره من همیشه مربای پوست پرتقال موسوی میخرم واسه مرصع پلو
    Negara این نوشته را پسندیده.

  4. #2924
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۶
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0

    niloofar12

    سلام دوستان کدبانو
    از مریم یاس جون و الی خانومی خیلیییییییییییییییییییییی ی ممنونم که جواب واضحی بهم دادن مرسی گرفتم چیکار کنم.

  5. #2925
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    دوستان عزیز و هنرمند
    امروز بنده اومد بادمجون شکم پر درست کنم ولی ولی
    نتونستم شکمشو چاک بدم..راهنمایی بدین...
    با چاقو فقط یه خط راست روش ایجاد کنم؟
    بعد چجوری خالی کنم؟
    همش اشو لاش شد...

  6. #2926
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    یکتابانو آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    محل سکونت
    اصفهان
    نوشته ها
    1,318
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    5993
    پسند کرده
    21770
    دوستان یه راهنمایی میخواستم
    شما برای گوشت چرخکرده از چه گوشتی استفاده میکنید؟؟

  7. #2927
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    591
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    4095
    پسند کرده
    5715
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    دوستان عزیز و هنرمند
    امروز بنده اومد بادمجون شکم پر درست کنم ولی ولی
    نتونستم شکمشو چاک بدم..راهنمایی بدین...
    با چاقو فقط یه خط راست روش ایجاد کنم؟
    بعد چجوری خالی کنم؟
    همش اشو لاش شد...
    عزیزم تو بادمجان شکم پر که داخل بادمجون رو خالی نمیکنن.یه چاک طولی به بادمجون بده و بعد کمی بادمجون رو سرخ کن. نرم میشه و مواد رو داخلش پر کن.
    miss69 این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  8. #2928
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    591
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    4095
    پسند کرده
    5715
    نقل قول نوشته اصلی توسط یکتابانو نمایش پست ها
    دوستان یه راهنمایی میخواستم
    شما برای گوشت چرخکرده از چه گوشتی استفاده میکنید؟؟
    عزیزم به بسته به ذائقه ی خودتون داره. ما چون گوشت گوسفند نمیخوریم. برای چرخ کرده فقط گوساله استفاده میکنیم. ولی اگه گوشت گوسفند دوست داشته باشید برای چرخ کرده میتونید مخلوط گوسفند و گوساله استفاده کنید. چون نمیشه کل چرخ کرده گوشت گوسفند باشه. چربی داره جمع میشه. باید کمی گوساله و کمی گوسفند باشه.
    یکتابانو و mar mar67 این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما