نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5113Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,897 به 2,904 از 4807
  1. #2897
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    محیا جون منظورتون اینه که طزشک تازه رو فریزری کردید ؟

    براتون مقدوره که زرشک رو روی شوفاژ یا داخل مایکروفر خشک کنید تا به مشکل برنخورید
    .............
     
    MaryamYas, (ziba) و محیا خانوم این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. #2898
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۰/۱۵
    نوشته ها
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    6
    پسند کرده
    0
    سلام ، فقط کافیه پوست نارنجی رنگ رو بگیرید و داخل یه لیوان اب جوش که 4قاشق شکر ریختید بیندازید و روشو بپوشونید و اجازه بدید یه 3ساعتی بمونه، بعد دوباره درش بیارید و بعد از شستن پوستها با آب گرم (برای اینکه شکرک نزنه) ، بگذارید فریزر و هر وقت خواستید در بیارید و خلال کنید و مصرف کنید(البته از همون ابتدا هم میشه خلال کرد ولی اینجوری راحتتره)
    fahim68 و پری رخ این نوشته را پسندیده.

  3. #2899
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۵
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    76
    پسند کرده
    22
    خانوما من میخوام مقدار زیادی کلم قمری بخرم فریز کنم آخه عاشق کلم قمری پلو شیرازی هستم. سوال اول اینکه بعد اینکه کلم ها رو قطعه قطعه کردم همونطوری فریز کنم یا تفتش بدم و بعد فریز کنم؟
    و سوال دوم اینکه موقع خرید کلم قمری چطور انتخاب خوبی داشته باشم؟اخه یه بار کلم قمری خریدم وسطش مثل چوب بود چیز زیادی برای استفاده نداشت کل کلم هدر رفت. مشخصات کلم قمری خوب که اونطوری وسطش چوب نباشه چیه؟
    ویرایش توسط taraneh_shab4280 : ۱۳۹۲/۱۱/۱۴ در ساعت ۰۳:۴۶ بعد از ظهر
    پری رخ این نوشته را پسندیده.

  4. #2900
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    590
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8564
    پسند کرده
    12548
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    محیا جون منظورتون اینه که طزشک تازه رو فریزری کردید ؟

    براتون مقدوره که زرشک رو روی شوفاژ یا داخل مایکروفر خشک کنید تا به مشکل برنخورید
    مانا جون بله


    زرشک تازه رو فریز کردم..نباید اینکارو میکردم؟؟

    آخه فکر میکردم میشه برای زرشک پلو مستقیما اونو آماده کرد
    پس همونجوری بذارم رو شوفاژ تا خشک بشه؟؟
    پری رخ این نوشته را پسندیده.
    نذر کردم گر از این غم به در آیم روزی
    تا در میکده شادان و غزل خوان بروم ...

  5. #2901
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    **mahsa** آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۲/۰۳
    محل سکونت
    ایران
    نوشته ها
    137
    میزان امتیاز
    66
    پسند شده
    1309
    پسند کرده
    718
    نقل قول نوشته اصلی توسط atoosa92 نمایش پست ها
    دوستان عزیز سلام
    من ۲ تا سوال دارم لطفا کمک............
    اول اینکه من یه بار باقلاقاتق درست کردم با شوید خشک که خیلی خوشمزه و عالی شده بود حالا می خواستم ببینم اگه شوید تازه استفاده کنم مزه و کیفیتش فرق می کنه؟ بهتره؟ بدتره؟
    دوم اینکه من تصمیم دارم برای مهمونی پیتزا رولی درست کنم. می خوام ببینم میشه خمیرش رو درست کنم موادش رو بریزم رول کنم و برش خورده اش رو بزارم فریزر ؟ بعد روز مهمونی درش بیارم و بزارم توی فر.
    به نظرتون کیفیتش تغییر نمی کنه؟
    ممنون از اینکه جواب می دید
    آتوسا جون مامان من 1بار شوید خشک نداشت از تازش استفاده کرد خیلی بهتر از خشکش شد الان دیگه باقالاقاتق رو با شوید تازه درست میکنه فریزریشم خوب میشه.
    atoosa92, hengamehh و پری رخ این نوشته را پسندیده.
    اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

  6. #2902
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماما هدا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    182
    نقل قول نوشته اصلی توسط taraneh_shab4280 نمایش پست ها
    خانوما من میخوام مقدار زیادی کلم قمری بخرم فریز کنم آخه عاشق کلم قمری پلو شیرازی هستم. سوال اول اینکه بعد اینکه کلم ها رو قطعه قطعه کردم همونطوری فریز کنم یا تفتش بدم و بعد فریز کنم؟
    و سوال دوم اینکه موقع خرید کلم قمری چطور انتخاب خوبی داشته باشم؟اخه یه بار کلم قمری خریدم وسطش مثل چوب بود چیز زیادی برای استفاده نداشت کل کلم هدر رفت. مشخصات کلم قمری خوب که اونطوری وسطش چوب نباشه چیه؟
    عریزم باید کلم رو تفت بدی بعد فریز کنی اما مشخصات کلم خوب بستگی داره که کجا کاشته شده من کلم را از قم می گیرم انقدر نرم ادم فکر می کنه داره سیب زمینی خرد می کنه با اینکه نسبتا حجمش بزرگ بود البته من تو 6 کیلو که گرفتم یکی از اونها یک طرفش یکم سفت بود بقیه خوب بودن کلمهایی که تهران دیدم خیلی کوچک وشکلش نامنظم ووقتی با دست بر می داری سبک کلم خوب نسبتا گرد ووقتی برذاری سنگین من تا اونجا که می دونستم راهنمایی کردم موفق باشی
    hengamehh و taraneh_shab4280 این نوشته را پسندیده.

  7. #2903
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    580
    پسند شده
    36150
    پسند کرده
    55051
    نقل قول نوشته اصلی توسط محیا خانوم نمایش پست ها
    مانا جون بله


    زرشک تازه رو فریز کردم..نباید اینکارو میکردم؟؟

    آخه فکر میکردم میشه برای زرشک پلو مستقیما اونو آماده کرد
    پس همونجوری بذارم رو شوفاژ تا خشک بشه؟؟
    منم این کار را کردم محیا جون اما اینقدر که می گویی آب نیانداخت خیلی هم خوشمزه تر از زرشک خشک هست

    قربون شکلت چرا همه آبها را گردن زرشک می اندازی خود شکر کلی آب می اندازه

    احتمالا اگر شکر کمتر بریزی یا نزنی مشکلت حل خواهد شد
    MaryamYas, (ziba) و محیا خانوم این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  8. #2904
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    580
    پسند شده
    36150
    پسند کرده
    55051
    نقل قول نوشته اصلی توسط taraneh_shab4280 نمایش پست ها
    خانوما من میخوام مقدار زیادی کلم قمری بخرم فریز کنم آخه عاشق کلم قمری پلو شیرازی هستم. سوال اول اینکه بعد اینکه کلم ها رو قطعه قطعه کردم همونطوری فریز کنم یا تفتش بدم و بعد فریز کنم؟
    و سوال دوم اینکه موقع خرید کلم قمری چطور انتخاب خوبی داشته باشم؟اخه یه بار کلم قمری خریدم وسطش مثل چوب بود چیز زیادی برای استفاده نداشت کل کلم هدر رفت. مشخصات کلم قمری خوب که اونطوری وسطش چوب نباشه چیه؟
    خیلی واجب هم نیست ما هر وقت که کلم قمری نیست با کلم سفید درست می کنیم کلم قمری فقط یک کم شیرین تره وگرنه خیلی فرق خاصی نداره
    (ziba) و پری رخ این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما