نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,889 به 2,896 از 4806
  1. #2889
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    590
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8564
    پسند کرده
    12548
    دوستانم سلام

    میشه به من بگید چه جوری زرشک تازه رو برای زرشک پلو آماده کنم؟؟

    یه مقدار زرشک فریز شده دارم.برداشتم تفت دادم و شکر ریختم توش. ولی همه آبشو به بیرون پس داد منم مجبور شدم صافش کنم اون زرشک باقی مونده رو استفاده کنم.

    حیفه او همه آب خوشرنگ قرمز بود مشکل این بود با روغن قاطی بود کاری هم نمیتونستم باهاش انجام بدم.

    میشه راهنماییم کنید
    lady baran این نوشته را پسندیده.
    نذر کردم گر از این غم به در آیم روزی
    تا در میکده شادان و غزل خوان بروم ...

  2. بانک بند ناف
  3. #2890
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13822
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    اتوسا جان فک کنم شوید تازه برای باقالی قاتق خیلی خوب نباشه. البته امتحان نکردم ولی چون توی دستور اصلی با شوید خشک هست و باید کمی تفت داده بشه ، خیلی خوب نمیشه
    محیا خانوم, lady baran و atoosa92 این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  4. #2891
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    مانا جون من تقریبا به اندازه ی دو یا سه قاشق غذا خوری روغن می ریزم و بعد مایه ی کوکو سبزی رو توی کل ماهیتابه میریزم و برای اونطرفش هم یه قاشق روغن کافیه
    اینطوری با ایکه حرارت خیلی هم پایین باشه حالت سوختگی پیدا نمیکنه؟
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  5. #2892
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    دوستان منم با این ماهیتابه رژیمی مشکل دارم اصلا انگار رژیمی نیست واقعا!
    همین امشب واسه سرخ کردن جوجه مجبور شدم چندتا قاشق روغن بریزم چون خوب سرخ نمیشدو به قول ماناجون یه حالت سوختگی داشت! درمورد سیب زمینی و هویجم که اصلا خوب سرخ نمیشه! درمورد کوکو هام انگار وسطشون خامه!
    خوب اگه قرار باشه مثل ماهیتابه معمولی کلی روغن بریزیم که دیگه رژیمی نیست شما چطوری توشون غذا درست میکنین؟
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  6. #2893
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان منم با این ماهیتابه رژیمی مشکل دارم اصلا انگار رژیمی نیست واقعا!
    همین امشب واسه سرخ کردن جوجه مجبور شدم چندتا قاشق روغن بریزم چون خوب سرخ نمیشدو به قول ماناجون یه حالت سوختگی داشت! درمورد سیب زمینی و هویجم که اصلا خوب سرخ نمیشه! درمورد کوکو هام انگار وسطشون خامه!
    خوب اگه قرار باشه مثل ماهیتابه معمولی کلی روغن بریزیم که دیگه رژیمی نیست شما چطوری توشون غذا درست میکنین؟
    مریم یاس جان " منم چند وقت پیش همین روگفتم که اصلا چیز خاصی نیستند و تازه اگرم بدون روغن یا با روغن کم غذا رو داخلش سرخ کنیم [ مثلا ] " از گلو پایین نمیره از بس که خشک میشه اون غذا ....
    به نظر من ماهی تابه رژِیمی و گریل برای کسانی خوب جواب میده که مدت پخت کوتاه رو در نظر دارند .
    برای مثال استیک رو آبدار و با خون دوست دارند و یا مرغ گریل رو آبدار بر میدارند و در عرض 5 دقیقه پختشون رو می پسندند .
    اما امثال بنده که باید گوشت و یا هر غذای دیگه رو مغز پخت کنیم تا بتونیم بخوریم " گریل و این ماهیتابه به کارمون نمیاد .

    من که هم این ماهی تابه رژیمی " هم اون گریل رو دستم " مونده و فقط فضا اشغال کرده " بدون کوچکترین کاربردی
    MaryamYas و ماما هدا این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  7. #2894
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رضا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    749
    نوشته های وبلاگ
    12
    میزان امتیاز
    351
    پسند شده
    9442
    پسند کرده
    9732

    ویترین مدال ها

    دوستان گلم من هفت ساله که از این ماهی تابه های رژیمی دارم .که بیشتر هم برای سیب زمینی ومرغ وماهی استفاده اش میکنم .
    اول سیب زمینی های حلقه شده رو خوب میشورم .به اندازه دو سوم استکان آب روشون می ریزم بعد هم نمک ودر حد یک قاشق غذا خوری نمک .حدود یک ربع طول میکشه البته بعداز اینکه آب جذب شدویک طرفش سرخ شد پشت روشون می کنم تا طرف دیگه سرخ بشه تو این مرحله دیگه زیاد زمان نمی خواهد
    برای مرغ هم همین کار رو میکنم .کمی آب ،زعفران ،ونمک وآبلیمو ولی دیگه روغن نمی زنم روی حرارت پایین حدود 50دقیقه.البته اون آخرها مرغم که یک طرفش خوب سرخ شده رو بر میگرونم.
    من همیشه بادمجونها رو داخل فر کباب می کنم ولی بعد از کباب شدن 2قاشق روغن داخل ماهی تابه می ریزم وخوب سرخشون مکنم .ماهی هم که نگو .بعد مزه دار کردن با آبلیمو وپودر سیر ونمک وزعفرون داخل پودر سوخاری مزنم کمی روغن میره داخل ماهی تابه ولی آب نمی ریزم حسابی ترد وسوخاری میشه .البته زمانش حدود 20دقیقه طول میکشه .در کل خیلی ازش راضیم وتقریبا هر روز استفاده اش می کنم.سوالی بود باز درخدمتیم
    بهارسادات, hengamehh, محیا خانوم و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ازحضرت علي (ع): "نعمتان مجهولتان، الصحة و الأمان" يعني دو نعمت ناشناخته است: سلامتي و امنيت"


  8. #2895
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13822
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    اینطوری با ایکه حرارت خیلی هم پایین باشه حالت سوختگی پیدا نمیکنه؟
    اون رویه ای از ماهیتابه که حالت گریل داره (همون خط های موازی روی ماهیتابه منظورمه) ، یه کمی، خیلی کم حالت سوختگی پیدا می کنه ولی اونورش که کاملا صافه خیلی معمولی میشه
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  9. #2896
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    محیا خانوم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۰۵
    نوشته ها
    590
    نوشته های وبلاگ
    14
    میزان امتیاز
    322
    پسند شده
    8564
    پسند کرده
    12548
    نقل قول نوشته اصلی توسط محیا خانوم نمایش پست ها
    دوستانم سلام

    میشه به من بگید چه جوری زرشک تازه رو برای زرشک پلو آماده کنم؟؟

    یه مقدار زرشک فریز شده دارم.برداشتم تفت دادم و شکر ریختم توش. ولی همه آبشو به بیرون پس داد منم مجبور شدم صافش کنم اون زرشک باقی مونده رو استفاده کنم.

    حیفه او همه آب خوشرنگ قرمز بود مشکل این بود با روغن قاطی بود کاری هم نمیتونستم باهاش انجام بدم.

    میشه راهنماییم کنید
    نذر کردم گر از این غم به در آیم روزی
    تا در میکده شادان و غزل خوان بروم ...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما