نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,873 به 2,880 از 4802
  1. #2873
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,077
    میزان امتیاز
    599
    پسند شده
    11679
    پسند کرده
    13315
    دوستان من هرچی کیک میدرستم شو شو میگه بوی تخم مرغ میده چکار کنم
    .......
     
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  2. بانک بند ناف
  3. #2874
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تپل طلا آواتار ها
    سمـانـه
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۰۹
    نوشته ها
    2,946
    میزان امتیاز
    346
    پسند شده
    24561
    پسند کرده
    24110
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان حدیثه نمایش پست ها
    دوستان من هرچی کیک میدرستم شو شو میگه بوی تخم مرغ میده چکار کنم
    معمولا بوی تخم مرغ با وانیل ، یا پوست پرتقال رنده شده ، یا پوست لیمو رنده شده یا هر چاشنی دیگه ای که به کیک بزنید رفع میشه ! اگه دیدید نمیشه مقدار وانیل رو بیشتر کنید تا به بوی تخم مرغ غالب بشه.
    مامان حدیثه و atoosa92 این نوشته را پسندیده.

  4. #2875
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    atoosa92 آواتار ها
    آتوسا...
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    742
    میزان امتیاز
    474
    پسند شده
    13215
    پسند کرده
    8985

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان حدیثه نمایش پست ها
    روش نه که وقتی برمیداشتی خورد میشد
    مامان حدیثه عزیز
    علاوه بر نکاتی که مانا سهیل عزیز گفتن اگه موقع برداشتن خرد میشده بخاطر اینه که شیرینی کامل سرد نشده
    شیرینی نخودچی باید کاملا سرد بشه بعد جابجا بشه .
    من خودم ترجیحا یه روز کامل بعد پخت جابجاش می کنم.
    در مورد این سوالتون هم که گفته بودین کیکهاتون بوی تخم مرغ میده حتما باید زمان بیشتری تخم مرغ رو با شکر هم بزنید
    به طوریکه تغییر رنگ و تغییر حجمش مشخص میشه
    در ضمن دوست گلم سوالاتتون رو در زمینه شیرینی پزی توی مبحث خودش بپرسید تا زودتر جواب بگیرید
    zardin, hengamehh و مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.
    پروردگارا ! یاری کن ، آنچه دانسته یا ندانسته می شکنیم ، دل نباشد.

  5. #2876
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    خاله زهره آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۷
    نوشته ها
    267
    میزان امتیاز
    28
    پسند شده
    2244
    پسند کرده
    2586

    سوال اشپزي

    خانمها من هر موقع مرباي ليمو يا پوست پرتقال درس ميكنم پوستشون سفت ميشه فردا صبح ميخام مرباي كمكوات درس كنم لطفا كمكم كنيد بگيد اشكال كارم كجاست كه پوستشون سفت ميشه چون اين جور مرباها رو خيلي دوست دارم
    http://honarhayerooz.blogfa.com/

  6. #2877
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماما هدا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    182
    نقل قول نوشته اصلی توسط خاله زهره نمایش پست ها
    خانمها من هر موقع مرباي ليمو يا پوست پرتقال درس ميكنم پوستشون سفت ميشه فردا صبح ميخام مرباي كمكوات درس كنم لطفا كمكم كنيد بگيد اشكال كارم كجاست كه پوستشون سفت ميشه چون اين جور مرباها رو خيلي دوست دارم
    من از تجربم میگم که یکبار خلال پرتقال می خواستم شیرین کنم بعد از این که تلخیشو گرفتم باشکر زیاد جوشوندم برا همین سفت شد وخشک حالت سوختگی گرفت برا همین همیشه کم می جوشونم شاید علت سفت شدن مربای شما زیاد جوشوندن موفق باشی عزیزم
    shalizar, hengamehh و خاله زهره این نوشته را پسندیده.

  7. #2878
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    945
    پسند کرده
    2391
    نقل قول نوشته اصلی توسط مامان حدیثه نمایش پست ها
    دوستان من هرچی کیک میدرستم شو شو میگه بوی تخم مرغ میده چکار کنم
    عزیزم اگر زرده رو با وانیل و شکر یا پودر قند به مدت بیشتری بزنید بطوری که حجش تقریبا ٢ برابر بشه و رنگش کرم خیلی روشن بشه دیگه بعد از پخت بو نمیده
    مامان حدیثه و تپل طلا این نوشته را پسندیده.

  8. #2879
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    945
    پسند کرده
    2391
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماما هدا نمایش پست ها
    من از تجربم میگم که یکبار خلال پرتقال می خواستم شیرین کنم بعد از این که تلخیشو گرفتم باشکر زیاد جوشوندم برا همین سفت شد وخشک حالت سوختگی گرفت برا همین همیشه کم می جوشونم شاید علت سفت شدن مربای شما زیاد جوشوندن موفق باشی عزیزم
    دوست عزیز همانطور که مامان هدا جون گفتن بخاطر جوشیدن زیاده که سفت میشه

  9. #2880
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    149
    پسند شده
    13820
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    دوستان حالا که بحث پرتقال شد چیکار کنم که کاملا تلخیش رو بگیرم. بارها میجوشونمش ولی هنزم احساس می کنم تلخه. اون پوسته ی سفیدم حسابی می گیرم. یعنی فقط پوسته ی نازک نارنجی می مونه. البته برای مربا نمی خوام. برای روی برنج یا اسانس توی کیک؟
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما