نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 281 به 288 از 4804
صفحه 36 از 601 نخستنخست ... 263334353637383946 ... آخرینآخرین
  1. #281
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۲۸
    نوشته ها
    59
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    42
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط nafi3n
    بچه ها من هیچوقت نتونستم یه نیمروی خوب درست کنم

    قلق داره؟ سفیده من همیشه پف میکنه و زرده هم یا خیلی شل میشه یا قاطی سفیده میشه.

    شماها چیکار می کنید؟
    نیمروی یکی که دوست داری را یکبار کنارش باش ببین چطوری درست میکنه. چون فکر کنم غیر حضوری نتونم بگم. شاید بقیه دوستان بیان بگن
    کسی که راه را غلط رفته، اگر درست راه برود، زودترممکن است راه درست را بیابد تا آنکه در راه درست، غلط راه میرود.


  2. بانک بند ناف
  3. #282
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط nafi3n
    بچه ها من هیچوقت نتونستم یه نیمروی خوب درست کنم

    قلق داره؟ سفیده من همیشه پف میکنه و زرده هم یا خیلی شل میشه یا قاطی سفیده میشه.

    شماها چیکار می کنید؟
    نیمرودرست کردن مدلای مختلف داره
    یه مدل اینه که تخم مرغ رو داخل روغن داغ میریزی موقعی که سفیده داره میبنده تخممرغ رو اروم هم میزنی تا تیکه تیکه شه
    یه مدل دیگه که اگر میخوای نیمروت درسته باشه و زرده سفت باشه اینه وقتی تخم مرغ روداخل روغن انداختی از رو غن داخل تابه با قاشق روی زرده میریزی تا زرده سفت شه یا اینکه در تابه رو ببندی تا زرده کاملا سفت شه
    برای چاشنی نیمرو از نعنا خشک یا شوید خشک میتونی استفاده کنی من نعنا رو البته ترجیح میدم ولی خوب این دیگه سلیقه ایه
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  4. #283
    مدیر انجمن
    شیرین بیان آواتار ها
    CGN
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,203
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    2970
    پسند کرده
    6618

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط baran80
    سلام دوستان

    من میخوام بدونم مرغ توی فریزر بعد 6 ماه خراب میشه؟

    ودیگه اینکه کنسرو ذرت یا نخودفرنگی بعد باز کردن چقدر میمونه؟ البته من بلافاصله بعد بازکردن میریزم توی یه ظرف دربسته و توی قوطی خودش نگه نمی دارم.اما نمیدونم ازکجا میشه فهمید خراب شده؟

    ممنون
    مرغ بعد از 6 ماه خراب نمیشه ولی دیگه اون کیفیت رونداره
    پسشنهاد میکنم کنسرو نخود فرنگی یا ذرن رو بعد از باز کردن و گرفتن کامل ابش داخل فریزر فریز کنین تا مدتها سالم میمونه من خودم همیشه اینکارو میکنم
    (ziba) این نوشته را پسندیده.


    از اینکه خودم هستم خوشحالم. شاید کامل نباشم اما صادق، دوست داشتنی و خوشبختم.


  5. #284
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fargol20 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۲۱
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    2166
    پسند کرده
    396

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط RAIN
    سلام دوستان یه سوالی برام پیش اومده .
    وانیل شکری چیه؟
    فرقش با وانیل معمولی چیه؟
    موارد مصرفش چیه؟
    فکر کنم دوستمون برعکس گفت!
    وانیل شکری درصد خلوصش کمتره و اگه مقدار بیشتری استفاده بشه مشکلی ازنظر تلخی و مسمومیت ایجاد نمیکنه و خیالمون راحتتره :)

    اینم تو وبلاگ شف طیبه دوستان کامنت دادن:

    دو مدل وانيل پودري داريم خالص و شكري اگه خالصه كه ميشه نوك ق چ ولي اگه شكريه ديگه بستگي به جنسش داره بايد از روي تجربه دستتون بياد چقدر بريزيد كه خوب بو بگيره... ولی وانیل مایع از همشون بهتره.
    ....دکمهٔ تشکرم درست شد!... باور ندارین؟ تست کنین لطفاً!! :))

  6. #285
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۰۱
    نوشته ها
    156
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    13
    پسند کرده
    0

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    سلام. من همیشه گوشت چرخ کرده رو از همون قصابی میگیرم. جلوی چشم خودم چرخش میکنه. من نصف گوسفندی و نصف گوساله میگیرم . من که راضیم . اخه چرخ گوشتم در حال چرخ کردن توش قاشق فرو رفت و داخلش شکست و خورد شد.
    (ziba) این نوشته را پسندیده.

  7. #286
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط رزماری
    خانمای عزیز
    گوشت چرخ کرده رو چطور تهیه میکنید
    خودتون میگیرین و چرخ میکنین
    چرخ شده میخرین
    فقط گوشت گوسفندی میگیرین یا مخلوط گوسفند و گوساله اگه اینطوره درصدش چطوریه؟

    من با گوشت چرخ شده بیرون مشکل دارم شدید قبلا میخریدم و میومدم خونه میشستم 2باره میبردم چرخ میکرد برام اما جدیدا توی خونه با چرخ گوشت خوب چرخ میکنم



    من هیچ وقت گوشت چرخ کرده بیرون رو نمیگیرم از گوشت گوسفند متنفرم و اصلا نمیتونم طعمش رو تحمل کنم . مامانم میگن معمولا قصابها

    یه تیکه چربی توی چرخ گوشتشون میزارن . ما که نمیدونیم تو چرخ گوشتشون چه خبره و کی چرخ گوشتشون رو میشورن.بنابرین خودم گوشت

    گوساله میگیرم و با پیاز چرخ میکنم
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #287
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50195
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط آیما
    خانوما شما باقلی رو خشک میکنید یا فریز میکنید واسه باقلی پلو؟کدوم روش طعم بهتری داره؟میشه دقیق نحوه خشک کردن یا فریز کردنو توضیح بدید؟


    عزیزم من برای باقلی پلو از باقلی فریزری استفاده میکنم .تهیه اش هم آسونه بعد ازینکه باقلا رو از غلاف سبزش بیرون آوردیم روش شکاف میدیم (البته مامانم با همون غلاف سبزبا قلی رو برش میده و بعد از غلاف بیرون میاره ) بعد یه مقدار نمک اضافه میکنیم اینطوری پوست باقالی راحتتر جدا میشه بعد از شستن داخل ابکش میزاریم تا آبش بره و بنابه مقدار نیازمون توی نایلون میزاریم و بسته بندی میکنیم
    .............
     

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #288
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۲۱
    محل سکونت
    شیراز
    نوشته ها
    1,172
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    276
    پسند کرده
    77

    Re: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط آیما
    خانوما شما باقلی رو خشک میکنید یا فریز میکنید واسه باقلی پلو؟کدوم روش طعم بهتری داره؟میشه دقیق نحوه خشک کردن یا فریز کردنو توضیح بدید؟


    من بعد از تمیز کردن واز پوست دوم در آوردن باقالی ،اب را جوش میارم با کمی نمک وبعد باقلا را درون آبجوش ریخته وبلافاصله آبکش میکنم ودرون آب سرد میریزم وبعد میذارم کاملا آبش که رفت بسته بندی میکنم وداخل فریزر میذارم .اینجوری هم رنگش بهتر میمونه وهم بعد ازگذشت مدتی حالت لاستیکی نمیگیره وموقع استفاده انگار تازه تازه هست.
    فراموش مکن که برای کشتی های بی حرکت موج ها تصمیم می گیرند.

صفحه 36 از 601 نخستنخست ... 263334353637383946 ... آخرینآخرین
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما