نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,865 به 2,872 از 4808
  1. #2865
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    رضـــــــــوان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۱۳
    نوشته ها
    84
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    3925
    پسند کرده
    1379
    بچه ها واسه ناهار خونه ی پدر شوهرم میخواستم قرمه بپزم ، الان رفتم دیدم لوبیایی که گذاشته بودم بپزه سوووخت ، نصفشو که سیاه نشده بود جدا کردم ، بنظرتون اگه بریزمش بوی سوختگی نمیده ؟؟؟؟؟ چیکارش کنم بوی سوختگی نده ؟؟؟// دیگه لوبیا ندارن که دوباره بپزم ، کمککککک آبروم در خطره مثلا تازه عروسم !!!!
    عصر بیداری یک زن یعنی زمانی که هر زنی دریابد که به زن دیگری خیانت کردن ، خیانت به هویت و جنسیت خود اوست .

  2. #2866
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1607
    پسند کرده
    1214
    [quote=ماناسهیل;849900]دوست جونها میخوام امشب ته چین درست کنم قبلا چندبار درست کردم و برای اینکه بوی تخم مرغ نده داخلش هل و گلاب ریختم ....میشه تجربتون رو درمورد پختن ته چین بگید ؟ همینطور چطور قابلمه ای برای ته چین مناسب تره ؟[/quot
    مانا سهیل جون من توی تفلن درسش می کنم.
    زعفرون و دارچین هم می زنم. فقطم از زرده استفاده می کنم. میذارم یه ساعت با شعله ی کم بپزه. اصلا بوی تخم مرغ نمیده. چون من خودمم بوی تخم مرغ و دوست ندارم.
    چلو گوشت
     
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  3. #2867
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1607
    پسند کرده
    1214
    نقل قول نوشته اصلی توسط رضـــــــــوان نمایش پست ها
    بچه ها واسه ناهار خونه ی پدر شوهرم میخواستم قرمه بپزم ، الان رفتم دیدم لوبیایی که گذاشته بودم بپزه سوووخت ، نصفشو که سیاه نشده بود جدا کردم ، بنظرتون اگه بریزمش بوی سوختگی نمیده ؟؟؟؟؟ چیکارش کنم بوی سوختگی نده ؟؟؟// دیگه لوبیا ندارن که دوباره بپزم ، کمککککک آبروم در خطره مثلا تازه عروسم !!!!
    رضوان جون اگه رنگشون سیاه نیست. یه کم لوبیاهایی رو که برداشتی با آب سرد بشور بعدش یه کم قورمه سبزیتو ترش تر کن. بعید میدونم مزش معلوم بشه.
    یه کوچولو هم فلفل قرمز بزن. من همچین تجربه ای داشتم بو نمیداد. یه کمم زودتر بذار توی خورش تا طعم سبزی به خوردش بره.
    موفق باشی دوستم
    چلو گوشت
     
    رضـــــــــوان و fahim68 این نوشته را پسندیده.
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  4. #2868
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۵
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    76
    پسند کرده
    22
    خانوما من به همه نکات و توصیه ها عمل میکنم ولی نمیتونم یه لازانیا منسجم درست کنم و موقع برش وقتی میخوام بخورم با قاشق که بر میدارم کل لازانیا از هم میپاشه و موادش از زیرش سر میخوره.گفته بودن لزانیا رو کم چرب و با مواد میانی کم درست کنم مشکلم حل میشه ولی دیروز اینکارو کردم نه تنها لازانیا منسجم نبود بلکه چون موادش کم بود خوشمزه هم نبود . در ضمن ترتیب چیدن لایه هام هم اینطوریه که اول بشامل میریزم کف ظرف بعد ورقه های لازانیا بعد مواد گوشتی بهد پنیر بعد بشامل بعد دوباره ورقه لازانی و ... لایه آخر هم مواد گوشتی نمیریزم ورق لازانیا و بشامل و پنیر میریزم.لطفا بگید ایراد من کجاست که لازانیام مثل لازانیای بیرون منسجم نمیشه /

  5. #2869
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط taraneh_shab4280 نمایش پست ها
    خانوما من به همه نکات و توصیه ها عمل میکنم ولی نمیتونم یه لازانیا منسجم درست کنم و موقع برش وقتی میخوام بخورم با قاشق که بر میدارم کل لازانیا از هم میپاشه و موادش از زیرش سر میخوره.گفته بودن لزانیا رو کم چرب و با مواد میانی کم درست کنم مشکلم حل میشه ولی دیروز اینکارو کردم نه تنها لازانیا منسجم نبود بلکه چون موادش کم بود خوشمزه هم نبود . در ضمن ترتیب چیدن لایه هام هم اینطوریه که اول بشامل میریزم کف ظرف بعد ورقه های لازانیا بعد مواد گوشتی بهد پنیر بعد بشامل بعد دوباره ورقه لازانی و ... لایه آخر هم مواد گوشتی نمیریزم ورق لازانیا و بشامل و پنیر میریزم.لطفا بگید ایراد من کجاست که لازانیام مثل لازانیای بیرون منسجم نمیشه /
    بین همه لایه ها پنیر بریزید و لازانیا رو 10 دقیقه زودتر از سرو از فر در بیارید و استراحت بدید.
    الهام بانو این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  6. #2870
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    34
    پسند شده
    24446
    پسند کرده
    30047
    نقل قول نوشته اصلی توسط taraneh_shab4280 نمایش پست ها
    خانوما من به همه نکات و توصیه ها عمل میکنم ولی نمیتونم یه لازانیا منسجم درست کنم و موقع برش وقتی میخوام بخورم با قاشق که بر میدارم کل لازانیا از هم میپاشه و موادش از زیرش سر میخوره.گفته بودن لزانیا رو کم چرب و با مواد میانی کم درست کنم مشکلم حل میشه ولی دیروز اینکارو کردم نه تنها لازانیا منسجم نبود بلکه چون موادش کم بود خوشمزه هم نبود . در ضمن ترتیب چیدن لایه هام هم اینطوریه که اول بشامل میریزم کف ظرف بعد ورقه های لازانیا بعد مواد گوشتی بهد پنیر بعد بشامل بعد دوباره ورقه لازانی و ... لایه آخر هم مواد گوشتی نمیریزم ورق لازانیا و بشامل و پنیر میریزم.لطفا بگید ایراد من کجاست که لازانیام مثل لازانیای بیرون منسجم نمیشه /
    سس بشامل رو زیاد استفاده کردید ، برای همین مواد از روی هم سُر میخورن !
    پنیر بیشتری استفاده کنید و دمای فر رو کمتر اما مدت بیشتری زمان بدید و درآخر برای روی لازانیا شعله ی بالا رو روشن کنید !

  7. #2871
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۶
    نوشته ها
    8
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    22
    پسند کرده
    0
    نرگس جون سلام
    میشه کمک کنی؟
    من چند شب دبگه مهمون دارم میخوام مرغ شکم پرآماده کنم 1-وسایلی که همراهش باید ببرم رو میز چیه؟2-مرغو از قبل تو موادم بخوابونم یا نه لازم نی؟بچه ها هرکی میتونه کمک کنه و بهم بگید دیگه چی همراهش درست کنم
    نمیخوام یه غذا باشه

  8. #2872
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,084
    میزان امتیاز
    604
    پسند شده
    11716
    پسند کرده
    13359
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    مامان حدیثه از روغن جامد استفاده کردین ؟ نون نخودی خیلی حساسه یا روغنتون زیاد بوده یا دمای فر خیلی بالا بوده اگه روش خیلی ترک خورده.
    روش نه که وقتی برمیداشتی خورد میشد
    .......
     
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما