نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5107Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,857 به 2,864 از 4806
  1. #2857
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eli khanoom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    431
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2532
    پسند کرده
    1133
    مانا جون من به ته چین تخم مرغ نمیزنم .چون با بوش مشکل دارم اساسی!به نظرم بدون تخم مرغ لذیذتره!ولی مجلسی نیست،یعنی به صورت قالبی بر میگرده ،ولی برش منظم نمیشه زد بهش!مثل پلویی که تو پلوپز میپزیم و بر میگردونیم!ولی طعمش بدون تخم مرغ عالیه!البته اگه تو قالبای مافین یا یه همچین چیزی پخته بشه دیگه برش هم لازم نداره و مجلسی میشه!
    *نسیم و ماناسهیل این نوشته را پسندیده.
    صدا کن مرا
    صدای تو خوب است.......

  2. #2858
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1607
    پسند کرده
    1214
    کمک فوری فوری لطفا....
    سلام خانومای کدبانو
    یه سوال
    من گراتن بادمجون درست کردم واسه مهمونیم که امشبه(ولی هنوز تو فر نذاشتم) البته با گوشت و قارچ یه کم سیب زمینی آب پز
    خیلی دقت کردم که زیادی چرب نشه. گوشت چرخ کردمو با روغن کم سرخ کردم قارچ و همینطور.
    بادمجونا روتو آب نمک خوابوندمبعد سرخ کردم. سسشم 50 گرم کره داشت 25گرم ریختم.ولی خیلی نگرانم به نظرتون غذام چرب میشه؟
    چیکار کنم اگه چرب شد؟
    راستی سسش خامه هم داره.
    پنیر پیتزا هم که چربه :(
    به نظرتون سیب زمینی روغشو جذب می کنه؟
    چلو گوشت
     
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  3. #2859
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    گلنار جان اگه هنوز مواد رو روی هم داخل پیرکس نذاشتی زیر هر کدوم جداگونه دستمال حوله ای بذار تا روغن اضافیش رو جذب کنه . پنیر پیتزا رو همون ایتدای کار اضافه نکن و ده دقیقه بعد ازینکه داخل فر گذاشتی ظرفت رو بیرون بیار اگه روغن انداخته بود یه دستمال حوله ای گوشه پیرکس بذار کاملا روغنش رو میگیره . نگران نباش عزیزم مطمئنا با این همه دقت گراتنت عالی میشه
    .............
     
    golnare atashin, تپل طلا و fahim68 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  4. #2860
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1607
    پسند کرده
    1214
    مرسی مانا سهیل جون ولی من همشو کامل آماده کردم. اگه بعد از پنیر پیتزا دستمال بذارم جذب نمیشه؟
    راستی اگه ظرفی رو روغن زیتون بزنم سالاد الویه رو توش بریزم و برش گردونم سالادم قالبی در میاد؟
    استرس دارم اولین مهمونیمه که تعداد زیادن. می خوام تزئیناتم خوشگل باشن.
    چلو گوشت
     
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  5. #2861
    مدیر انجمن
    مامان حدیثه آواتار ها
    یاسمین -م
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۳/۳۱
    محل سکونت
    سمنان
    نوشته ها
    2,079
    میزان امتیاز
    600
    پسند شده
    11697
    پسند کرده
    13330
    سلام من شیرینی نخودی درست کردم خورد شد اما مزش عالی بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    .......
     
    ﺳــﺨﺖ ﺗﺮﯾﻦ ﮐــﺎﺭ ﻣﺤﺎﺳﺒﺎﺗﯽ ﻣﻦ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ
    ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ:
    ﺑﯿﺴﮑﻮﺋﯿﺖ ﺭﻭ ﭼﻘﺪﺭ ﺗﻮ ﭼﺎی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﻧﺮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻭﺍ ﻧﺮﻩ


  6. #2862
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    گلنار جون به نظرم روغن زیتون خیلی طعم الویه رو عوض میکنه اگه قالب داری ترجیحا قالبت ساده باشه که بتونی راحت باهاش کار کنی اگه تفلونه توش کیسه فریزر بیانداز بعد روی کیسه فریزر رو چرب کن . من یه قالب قلب تفلن داشتم فقط خودشو چرب کردم وقتی الویه رو برگردوندم خوب برنگشت مجبور شدم دستمو چرب کنمو با دست خودم بهش حالت بدم . اصلا استرس نداشته باش ایشالا همه کارات خوب پیش میره
    .............
     
    golnare atashin و fahim68 این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  7. #2863
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50199
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    مامان حدیثه از روغن جامد استفاده کردین ؟ نون نخودی خیلی حساسه یا روغنتون زیاد بوده یا دمای فر خیلی بالا بوده اگه روش خیلی ترک خورده.
    .............
     
    fahim68 و مامان حدیثه این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  8. #2864
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    golnare atashin آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    282
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1607
    پسند کرده
    1214
    مرسی عزیزم. راست میگی پلاستیک فریزر ایده ی خوبیه. اصلا به ذهنم نرسید. خیلی ممنونم ازت عزیزم
    چلو گوشت
     
    در دایره قسمت، ما نقطه تسلیمیم.
    لطف آنچه تو اندیشی، حکم آنچه تو فرمایی

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما