نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,841 به 2,848 از 4802
  1. #2841
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مر جان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۶
    نوشته ها
    306
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    801
    پسند کرده
    811
    حجم برنج تقریبا زیاد حدود 25 پیمانه برای همین یه کم استرس دارم

  2. بانک بند ناف
  3. #2842
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط heaven نمایش پست ها
    دوستان عزیزم
    به خصوص دوستان شمالی

    من به هیچ عنوان نمیتونم برنج قهوه ای رو خوب دربیارم
    آیا دم کردن این نوع برنج قلق خاصی داره؟

    هون عزیز
    من جسارت می کنم تجربه خودم رو می گم.
    من برنج قهوه ای بسته بندی هاتی کارا روچند بار درست کردم و همین حالت نیمه شفته نیمه فر خورده رو پیدا کرد. آب که کمتر ریختم خام موند. بعد با فریبای عزیز از کاربرانی که ساکن انگلیس هستند صحبت کردم ایشون گفتن اصلا برنج قهوه ای همین طوره و پوستی که روشه کش نمیاد اما برنج قد می کشه و پوست ترک می خوره از چندجا و باعث می شه برنج فر بخوره و اصلا برنج قهوه ای رو نمی شه صاف و دون در آورد. کلا هم کمی حالت شفته داره چون با آب بیشتری باید پخت و اگر آب کم بریزید نمی پزه.
    در کل با راهنمایی ایشون من دیدم رو کلا عوض کردم و از برنج قهوه ای انتظار پلو شدن ندارم و فقط به عنوان دورچین خوشمزه ازش استفاده می کنیم.
    من معمولا کته می کنم و حتی نیازی به یک قطره روغن هم نداره به دلیل جنس خاصش.
    (ziba), heaven, titish khanoom و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  4. #2843
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    نقل قول نوشته اصلی توسط DARYA DEL نمایش پست ها
    میس جان " به نظر من با رعایت احترامی که برای مانا سهیل عزیز قائل هستم " یا تخم مرغ کوکوتون کم بوده که فوری خرد شده و یا روغن سرخ کردنش خیلی کم بوده .
    مایع کوکو سیب زمینی نباید سفت و خشک باشه و برای سرخ کردنم روغن فراوون نیاز داره .
    البته اگر بخوایم یه کوکو سیب زمینی پفکی داشته باشیم و رژیمیش نکنیم . [ غذای مناسبی برای ورژن رژیمی نیست و اصالتش رو از دست میده ]

    روز خوش
    دریای عزیز
    من برای 5تا سیب زمینی متوسط یک عدد تخم مرغ زدم..یعنی پس علتش تخم مرغم بوده؟؟؟
    مایع تقریبا سفت بود...چون حدودا دو ساعت توی یخچال هم بود..موقع سرخ کردن مایع جوری بود که به راحتی با قاشق ورداشته میشد..خب تخم مرغش کم بود که شل نبود..پس سری بعد تخم مرغو بیشتر میزدنم...روغنم بیشتر میریزم...
    اهان توی تاپیک کوکو یه بنده خدایی که اسمشونو یادم نیست گفته بودن سیب زمینیو نیم پز میکننن..من سیب زمینیو کاملا پختم به طوری که راحت له کردم...علتش این میتونه باشه؟؟
    DARYA DEL این نوشته را پسندیده.

  5. #2844
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,230
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10399
    پسند کرده
    1251

    ویترین مدال ها

    مرسی فرشته جون
    ممنون نگار جان
    پس مشکل از آشپز نبوده! (: سعی میکنم منم سطح توقع م رو ازش پایین بیارم (؛ ولی خب از خواصش نمیشه گذشت. فکر میکنم به قول شما برای پلوهای کنار غذا مثل پلو مکزیکی تند و... مناسب باشه.
    بازم ممنون عزیزم
    titish khanoom این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  6. #2845
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17046
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط mar mar67 نمایش پست ها
    سلام
    من میخام از این سیب زمینی نیمه اماده های منجمد که تو فروشگاه هست تو خونه اماده کنم تا عید مهمون امد سریع سرخ کنم کنار مرغ بزارم کسی بلد هست؟
    راستش یه مقداری سیب زمینی دارم چون یه مدت خونه نیستم میخام اینجوری بزارم تو فریزز. اگر روش دیگری برای فریز کردن اون بلد هستید بگید.
    پیش پیش ممنون
    مرمر جون،به نظر من تو این فصل که بیشتر سیب زمینیها شیرین هستن ،این ریسکو نکن!
    من که تو زمستون هر چی سیب زمینی سرخ میکنم نرم میشه!و شیرییییین!
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  7. #2846
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    دریای عزیز
    من برای 5تا سیب زمینی متوسط یک عدد تخم مرغ زدم..یعنی پس علتش تخم مرغم بوده؟؟؟
    مایع تقریبا سفت بود...چون حدودا دو ساعت توی یخچال هم بود..موقع سرخ کردن مایع جوری بود که به راحتی با قاشق ورداشته میشد..خب تخم مرغش کم بود که شل نبود..پس سری بعد تخم مرغو بیشتر میزدنم...روغنم بیشتر میریزم...
    اهان توی تاپیک کوکو یه بنده خدایی که اسمشونو یادم نیست گفته بودن سیب زمینیو نیم پز میکننن..من سیب زمینیو کاملا پختم به طوری که راحت له کردم...علتش این میتونه باشه؟؟
    میس عزیز " من که سایز اون 5 تا سیب زمینی رو نمی دونم که بزرگ بوده یا کوچک و یا متوسط ؟
    اما به نظر من برای 5 تا سیب زمینی کوجک هم " یه تخم مرغ کمه .
    از طرفی شما میگید مایه به راحتی با قاشق برداشته میشده

    الان من دارم روش خودم رو میگم میس عزیز "

    همونطور که خوندید " عزیزانی هستند که مایه کوکوشون غلضتی مثل کتلت داره و بازم ترک نمی خوره و خیلی هم عالی میشه .

    اما من غلضت رو با تخم مرغ به اندازه ای میرسونم که با قاشق از مایه بر میدارم و داخل روغن داغ میریزم و شکل میدم و همیشه حالتی ترد و پفکی داره .

    برای بارهای اول " کوکوهای من هم متلاشی میشد و در بهترین حالت ترک میخورد .....
    که همسرم گفت احتمالا تخم مرغش کمه و با اضافه کردن تخم مرغ " این مشکل حل شد و دیگه به همون روال کوکوها رو درست کردم و میکنم .

    خانمی " قبلا هم خدمتتون عرض کردم که روشها سلیقه ای هست و شما باید یا خودتون امتحانشون کنید و یا با همون خوندن دستورشون و دیدن خود غذا ببینید که می پسندیدش یا نه ؟

    حتی برخی " برای این نوع کوکو از سیب زمینی خام استفاده میکنند و خیلی هم دوستش دارند .

    پخت کامل سیب زمینی هم هیچ ربطی به از هم پاشیدنش نداره "
    چون خودم هم سیب زمینی رو کاملا میپزم و بعد با رنده پوره " به شکل پوره درش میارم و کمی که خنک شد " تخم مرغ و زعفران و نمک و فلفل را اضافه میکنم و به هر اندازه و سایزی که دوست دارم " داخل روغن داغ ریخته وسرخش میکنم و محاله حتی ترک بخوره .


    اینم عکس کوکوی آخری که با همین روش درست کردم




    با چند بار تمرین " شما هم بهترین کوکو سیب زمینی رو درست میکنی دوست عزیز

    ویرایش کردم بگم : خانمی مایه نباید خیلی روون هم بشه ها
    غلظتش به روش من که با قاشق میریزم میشه مثل " ماست خامه ای .
    ماناسهیل این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  8. #2847
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    دوست جونها میخوام امشب ته چین درست کنم قبلا چندبار درست کردم و برای اینکه بوی تخم مرغ نده داخلش هل و گلاب ریختم ....میشه تجربتون رو درمورد پختن ته چین بگید ؟ همینطور چطور قابلمه ای برای ته چین مناسب تره ؟
    .............
     
    lady baran این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #2848
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18094
    پسند کرده
    17200
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماناسهیل نمایش پست ها
    دوست جونها میخوام امشب ته چین درست کنم قبلا چندبار درست کردم و برای اینکه بوی تخم مرغ نده داخلش هل و گلاب ریختم ....میشه تجربتون رو درمورد پختن ته چین بگید ؟ همینطور چطور قابلمه ای برای ته چین مناسب تره ؟
    عزيزم من توي پيركس درست ميكنم ته چين رو
    با همون ظرف هم سرو مي كنم
    براي بوي تخم مرغش هم همونطور كه خودت گفتي از عرق دارچين يا هل و يه كوچولو گلاب يا پودر گل محمدي استفاده ميكنم
    ونوسک, lady baran و ماناسهیل این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما