نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,833 به 2,840 از 4808
  1. #2833
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    دریادل جان تو صفحه های قبل درباره تخم مرغ خام نوشته بودی که نباید خورده بشه
    مایونز های خونگیو چیکارش کنیم؟ واسه اونا هم باید از پودر تخم مرغ! استفاده کرد؟؟
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  2. #2834
    مدیر انجمن
    زهرا س.پ آواتار ها
    زهرا ک.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    2,157
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    3820
    پسند کرده
    2794
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara نمایش پست ها
    اول با تشکر از مریم یاس عزیز، من تا حالا نشنیده بودم سبزی کوکو رو تفت بدن. اتفاقا کوکوهام جالب هم نمی شه. ایا همه این کار رو می کنن و من خبر نداشتم یا فقط تکنیک مریم یاس عزیز اینه؟

    بعد می شه اعتراف کنم؟ کی گفته ماکارونی راحت ترین غذا است؟ من اصلا بلد نیستم ماکارونی درست کنم. تاپیکشم صد بار از سر تا ته خونده ام.
    من پاستا و اسپاگتی (بدون دم کردن) خوب درست می کنم اما ماکارونی تا حالا سه بار درست کرده ام سفید و خشک بوده اصلا نمی دونم چیکار کنم از این آبدار قرمز چرب و چیلی ها بشه؟ از وقتی کالری شماری می کردم نسبت به مقدار روغن حساس شده ام.حتی وقتی رعایت نمی کنم، خیلی کم می ریزم. اما برای ماکارونی گاهی 3-4 بار روغن رو در میارم و توی مایه اش می ریزم اما بازم آخرش خشکه. یعنی شما چقدر روغن می ریزید که اونجوری چرب و قرمز می شه؟ چقدر رب؟ من هر چی روغن و رب می زنم بازم آخرش سفیده ماکارونیم! بعد ته دیگ ماکارونی رو چیکار می کنن نونش قرمزه؟ من نون می ذارم طلایی می شه مثل ته دیگ نون. یعنی زیرش رب بزنم؟
    نگارا جون من وقتی سبزی کوکوم فریزری باشه سبزی یخ زده رو میزارم روی حرارت تا یخش آب و تبخیر بشه و بعد از خنک شدنش آرد و تخم مرغ و.... رو میزنم و یک تکه درست می کنم.
    مامانم سبزی یخ زده رو با دست می شکونه و با قاشق قطعاتش رو کوچیک می کنه تا سبزی کاملا از هم باز بشه بعد مواد رو میزنه و توی دست بهش فرم میده و سرخ می کنه.
    سبزی تازه هم که راحت تره.

    در مورد ماکارانی بدون دم کردن منم قبلا این مشکل رو داشتم.اما حالا طبق زمان توصیه شده روی بسته بندی عمل می کنم و راس همون زمان برمی دارم .توی همون قابلمه که پختمش می ریزم و مایه رو هم روش.بعد در حد یکی دو دقیقه هم میزنمش و درش رو می بندم تا سس و ماکارانی مخلوط بشن.

    برای دم کردن هم وقتی همه ی مراحلش رو انجام دادم و کمی دم بالا داد با چنگال زیر و روش می کنم تا از همون اول و قبل خشک شدن آب غذا سس به همه جاش برسه.
    برای ته دیگ هم اصولا نان نمیزارم از سیب زمینی استفاده می کنم.ولی قاعدتا نان هم باید قرمز بشه.
    راستی رب رو خوب تفت میدی تا رنگش باز بشه؟به نظرم اضافه کردن آب به مایه ی ماکارانی و کمی جوشیدنش باعث روغن انداختن و خوش رنگ تر شدن مایه میشه
    باقالی پلو با
    مرغ
     

  3. #2835
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,233
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    104
    پسند شده
    10431
    پسند کرده
    1258

    ویترین مدال ها

    دوستان عزیزم
    به خصوص دوستان شمالی

    من به هیچ عنوان نمیتونم برنج قهوه ای رو خوب دربیارم ( فکر میکنم همونی هست که کامل صیقل نشده و یه لایه پوست برنج همچنان روش هست و... )
    برنجم "صدری" هست ولی از نوع کامل پوست نشده اش!

    آیا دم کردن این نوع برنج قلق خاصی داره؟
    من هم کته هام معمولاً خوب در میاد و هم برنج آبکشی ... ولی این برنج خوش عطر عاصیم کرده... عطرش وقتی میجوشه فوق العاده است و همچنین طعمش ولی هر کاری میکنم فر میخوره و گرد گرد میشه! اصلا شفته نیست! ولی ظاهرش اینطوریه:

    نام: IMG_20131230_212722.jpg نمایش: 199 اندازه: 74.8 کیلو بایت
    نام: IMG_20131230_212552.jpg نمایش: 177 اندازه: 71.2 کیلو بایت
    نیکی گل و titish khanoom این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #2836
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رضا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    749
    نوشته های وبلاگ
    12
    میزان امتیاز
    351
    پسند شده
    9453
    پسند کرده
    9732

    ویترین مدال ها

    همیشه برای اینکه رب گوجه داخل مایه ماکارونی وخورشت خوشمزه وخوش رنگبشه یکی دو دقیقه داخل روغن تفتش می دهم.خیلی موثره.
    جدیدا کل ماکارونی رو کف ماهی تابه می ریزم بعد روی اون تمام مواد گوشتی وسس رو اضافه مکنم .سمتی که برای بچه هاست یعنی نصف ماهی تابه رو روش پنیر پیتزا می ریزم ولی برا خودمون نمی ریزم.وده قیقه تا یک ربع می گذارم داخل فر برای دم کشیدن .به نظرم داخل فرخیلی بهتر میشه نسبت به روی گاز شاید چون همه موادوسس گوشت با ماکارونی در تماسه .شما هم یکبار امتحان کنید.
    ونوسک, fahim68, Negara و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ازحضرت علي (ع): "نعمتان مجهولتان، الصحة و الأمان" يعني دو نعمت ناشناخته است: سلامتي و امنيت"


  5. #2837
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13937
    پسند کرده
    4737
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دریادل جان تو صفحه های قبل درباره تخم مرغ خام نوشته بودی که نباید خورده بشه
    مایونز های خونگیو چیکارش کنیم؟ واسه اونا هم باید از پودر تخم مرغ! استفاده کرد؟؟
    مریم یاس عزیز مصرف تخم مرغ خام برای هر چی که باشه مضر و خطرناک هست .
    من نمیدونم مایونز خونگی چه جوری درست میشه و آیا ممکنه به جای تخم مرغ خام " از پودرش استفاده کرد یا نه ؟
    اما میدونم به غیر از پودر سفیده یا مرنگ "پودر زرده و تخم مرغ کامل هم هست .

    مریم یاس جان من خودم عاشق پلمبیر هستم .
    اما چون متوجه شدم تخم مرغ خام داره " دیگه خوردنش رو ممنوع کردم .


    تا میتونیم باید پودرش رو جایگزین مصرفش به صورت خام " بکنیم .

    MaryamYas و bahar 81 این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  6. #2838
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    titish khanoom آواتار ها
    فرشته
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۷
    محل سکونت
    پیله ی دنیا
    نوشته ها
    3,959
    نوشته های وبلاگ
    18
    کالاهای من
    2
    میزان امتیاز
    768
    پسند شده
    46951
    پسند کرده
    17064

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط heaven نمایش پست ها
    دوستان عزیزم
    به خصوص دوستان شمالی

    من به هیچ عنوان نمیتونم برنج قهوه ای رو خوب دربیارم ( فکر میکنم همونی هست که کامل صیقل نشده و یه لایه پوست برنج همچنان روش هست و... )
    برنجم "صدری" هست ولی از نوع کامل پوست نشده اش!

    آیا دم کردن این نوع برنج قلق خاصی داره؟
    من هم کته هام معمولاً خوب در میاد و هم برنج آبکشی ... ولی این برنج خوش عطر عاصیم کرده... عطرش وقتی میجوشه فوق العاده است و همچنین طعمش ولی هر کاری میکنم فر میخوره و گرد گرد میشه! اصلا شفته نیست! ولی ظاهرش اینطوریه:

    مریم جان شاید مقدار آبی که برای دم کشیدن استفاده میکنی زیاده.
    شاید هم بلافاصله استفاده میکنی
    موقع دم کردن آب رو دو برابر پیمانه های برنجت در نظر بگیر.
    بعد از اینکه دم کشید بلافاصله در قابلمه رو برندار.بذار چند دقیقه ای از حرارت بیفته.بعد استفاده کن.
    ایشالا که کمک کننده باشه
    قیمه احتمالا :-x
     
    heaven این نوشته را پسندیده.

  7. #2839
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مر جان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۶
    نوشته ها
    306
    میزان امتیاز
    5
    پسند شده
    801
    پسند کرده
    811
    نحوه دم کردن برنجی که چند ساعت قبل ابکش کردی؟
    میشه از ته دیگ نون یا سیب زمینی استفاده کرده یا نه باعث میشه دیرتر بخار بده واینکه زمان پختش بیشتر میشه اب و روغن بیشتری می خواد یه کمک اساسی می خوام

  8. #2840
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gandom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۲/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    591
    میزان امتیاز
    192
    پسند شده
    4095
    پسند کرده
    5715
    نقل قول نوشته اصلی توسط مر جان نمایش پست ها
    نحوه دم کردن برنجی که چند ساعت قبل ابکش کردی؟
    میشه از ته دیگ نون یا سیب زمینی استفاده کرده یا نه باعث میشه دیرتر بخار بده واینکه زمان پختش بیشتر میشه اب و روغن بیشتری می خواد یه کمک اساسی می خوام
    مثل همون برنج معمولی دم کن فرقی نداره ! چرا نشه ته دیگ گذاشت !
    من برنج ابکش کردم گذاشتم یخچال فرداش دم کردم ! مثل همیشه . هیج فرقی هم نداشته ! یکم روش اب و روغن بده.
    مر جان این نوشته را پسندیده.
    من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی
    تو نقش جهان ، هر وجبت ترمه و کاشی

  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما