نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,825 به 2,832 از 4806
  1. #2825
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    &yeganeh& آواتار ها
    یگانه سروری
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    721
    میزان امتیاز
    172
    پسند شده
    11059
    پسند کرده
    4034
    سلام خانوما....


    من چند تا نکته دارم که شاید به دردت بخوره نگارا جون ......

    یکی من همیشه تو آب ماکارانی زردچوبه میزنم.....

    دیگری مایع گوشت رو آب دار درست کنید تا آب و روغن با کل ماکارووونی ترکیب شه و خوشرنگ شه

    سوم روغن همینجوری اضافه نباید بشه ....تمام اجزا خصوصا رب باید کاملا سرخ شه ....

    در نهایت اینکه ماکارونی رو زنده تر آبکش کنید...


    خدا کنه به دردت خورده باشه
    سبزی پلو با ماهی
     
    تپل طلا, صفورا 71, حسرت الملوک و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    خدایا مواظب فرشته کوچولوم مهدیارم باش

  2. بانک بند ناف
  3. #2826
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    نقل قول نوشته اصلی توسط ماما هدا نمایش پست ها
    در یا دل جان من مایه ای که درست می کنم همینجور که مانا سهیل گفت سفته وبا دست شکل میدم وپودر سوخاری باعث میشه مایه منسجم بشه وراحت با دست مثل کتلت شکل میدم پودر سوخاری ساده ودر حد یک قاشق حالا من نمی دونم این کوکو میشه یا چیز دیگه من به این میگم کوکو حالا دوستمون miss جان گیج شد
    ممنونم ماماهدای عزیز از پاسختون "
    منم همین فکر رو کردم که بنده خدا اذیت نشه "
    راستش منم میتونم با دست مایه رو شکل بدم [ البته مثل اون مایه ای که شما میگید نیست و کمی شل تره و باید دستم رو چرب کنم .
    در نتیجه با قاشق از مایه بر میدارم و داخل ماهی تابه میریزم و شکل میدم .

    میس عزیز شما هم گیج نشی خواهر جان

    یه نکته هایی هست تو آشپزی که باید خودمون با توجه به شناختی که به ذائقه خودمون و خانوادمون داریم " تجربه کنیم و ببینیم کدوم روش رو می پسندیم .

    چون مطمئنا روش ها و سلیقه ها با هم متفاوته و این دلیل بر بد بودن هیچ کدومشون نیست " البته وقتی نتیجه همشون عالی میشه


    خانمها مانا سهیل و ماما هدا هم با توجه به پستهایی که ازشون دیدیم و خوندیم " ماشالله کدبانو هستند و مطمئنا پاسخهاشون از روی تجربه .....

    ماما هدا, محیا خانوم, hengamehh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  4. #2827
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    lady of shalott آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    101
    پسند شده
    7300
    پسند کرده
    4775
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara نمایش پست ها

    بعد می شه اعتراف کنم؟ کی گفته ماکارونی راحت ترین غذا است؟ من اصلا بلد نیستم ماکارونی درست کنم. تاپیکشم صد بار از سر تا ته خونده ام.
    من پاستا و اسپاگتی (بدون دم کردن) خوب درست می کنم اما ماکارونی تا حالا سه بار درست کرده ام سفید و خشک بوده اصلا نمی دونم چیکار کنم از این آبدار قرمز چرب و چیلی ها بشه؟ از وقتی کالری شماری می کردم نسبت به مقدار روغن حساس شده ام.حتی وقتی رعایت نمی کنم، خیلی کم می ریزم. اما برای ماکارونی گاهی 3-4 بار روغن رو در میارم و توی مایه اش می ریزم اما بازم آخرش خشکه. یعنی شما چقدر روغن می ریزید که اونجوری چرب و قرمز می شه؟ چقدر رب؟ من هر چی روغن و رب می زنم بازم آخرش سفیده ماکارونیم! بعد ته دیگ ماکارونی رو چیکار می کنن نونش قرمزه؟ من نون می ذارم طلایی می شه مثل ته دیگ نون. یعنی زیرش رب بزنم؟
    نگار جون قرمز شدن ماکارونی اصلا به میزان روغنش ربطی نداره، روغنش به اندازه غذاهای دیگست..من به نظرم مایه ای که شما درست میکنی یا کمه یا کم آبه...ایندفعه که درست کردی بعد از اینکه گوشت و تفت دادی و احیانا قارچ اضافه کردی و یه خرده تفت دادی زمانی که قارچات شروع میکنن به آب انداختن رب اضافه کن...دقت کن که ماکارونی تنها غذایی که رب زیاد بدمزش نمیکنه من خودم اگر مثلا توی قیمه نصفه قاشق غذاخوری رب میریزم برای ماکارونی دو قاشق سر پر میریزم...رب که تفت دادی یه استکان آب به موادت اضافه کن بزار یکم بجوشه اما کامل تبخیر نشه یعنی مایت آب دار بردار بعد لایه لایه ماکارونی بریز روش مواد و با هم مخلوط کن و باز اینکارو ادامه بده تا ماکارونیت تموم بشه...مایت باید به اندازه ای باشه که تا آخرین دونه ماکارونیت بپوشونه و به قول خودت قرمز کنه...بدم دم بنداز دیگه...

    امیدوارم کمکی تونسته باشم بکنم
    Elsanaa, حسرت الملوک, helia59 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    [url=http://lilypie.com]

  5. #2828
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mar mar67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    4154
    پسند کرده
    4451
    سلام
    من میخام از این سیب زمینی نیمه اماده های منجمد که تو فروشگاه هست تو خونه اماده کنم تا عید مهمون امد سریع سرخ کنم کنار مرغ بزارم کسی بلد هست؟
    راستش یه مقداری سیب زمینی دارم چون یه مدت خونه نیستم میخام اینجوری بزارم تو فریزز. اگر روش دیگری برای فریز کردن اون بلد هستید بگید.
    پیش پیش ممنون
    فسنجون
     
    zohre.a این نوشته را پسندیده.

  6. #2829
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط mar mar67 نمایش پست ها
    سلام
    من میخام از این سیب زمینی نیمه اماده های منجمد که تو فروشگاه هست تو خونه اماده کنم تا عید مهمون امد سریع سرخ کنم کنار مرغ بزارم کسی بلد هست؟
    راستش یه مقداری سیب زمینی دارم چون یه مدت خونه نیستم میخام اینجوری بزارم تو فریزز. اگر روش دیگری برای فریز کردن اون بلد هستید بگید.
    پیش پیش ممنون
    اون سيب زميني نيمه آماده ها رو اول توي آب جوش مي ريزن دو سه دقيقه بعد آبكش مي كنن و شوك آب سرد ميدن و بعد فريز مي كنن
    براي مهمون از همون حاضري ها بخري خيلي بهتره
    سيب زميني رو كه توي خونه داريد هم ميتونيد همينجوري خلال كنيد و توي آب جوش بريزيد و فريز كنيد
    من اين كارو نمي كنم
    معمولا كه بخوام برم مسافرت موادي مثل سيب زميني و اينارو كوكو يا آب پز مي كنم و يه جورايي به خورد اهالي خونه ميدم تا نمونه ياميدم به دور وبريا مصرف كنن
    فريزش خيلي با كيفيت نمي مونه
    mar mar67, ستاره سربی, حسرت الملوک و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  7. #2830
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mar mar67 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,049
    میزان امتیاز
    8
    پسند شده
    4154
    پسند کرده
    4451
    میتونم با سیب زمینی ها کروکت سیب زمینی درست کنم و بزارم تو فریزر.
    فسنجون
     

  8. #2831
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۵
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    76
    پسند کرده
    22
    عزیزم منم قبلا مشکل شما رو داشتم و ماکارونی هام خشک بود و رنگ نداشت ولی از وقتی که مواد ماکارونیمو ابدار بر میدارم و رب زیاد میزنم خیییییییییییییلی ماکارونی هام عالی شده
    Negara این نوشته را پسندیده.

  9. #2832
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    دوستان منم همیشه مایع کوکو سیب زمینیم نسبتا شله، با قاشق میریزم و با همون قاشق دورشو صاف میکنم (درست برعکس کتلت که با دست فرم میدم)
    برای من اینطوری خیلی راحتتر و کم دردسرتره و امکان وا رفتن کوکو هم به صفر نزدیک میشه
    درمورد مزه هم ذائقه ها متفاوته! ما این مدلیو بیشتر دوست داریم بخصوص با سیب زمینیه یکم نیم پز شده!
    DARYA DEL و نیکی گل این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما