نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,817 به 2,824 از 4808
  1. #2817
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8137
    پسند کرده
    7504
    اول با تشکر از مریم یاس عزیز، من تا حالا نشنیده بودم سبزی کوکو رو تفت بدن. اتفاقا کوکوهام جالب هم نمی شه. ایا همه این کار رو می کنن و من خبر نداشتم یا فقط تکنیک مریم یاس عزیز اینه؟

    بعد می شه اعتراف کنم؟ کی گفته ماکارونی راحت ترین غذا است؟ من اصلا بلد نیستم ماکارونی درست کنم. تاپیکشم صد بار از سر تا ته خونده ام.
    من پاستا و اسپاگتی (بدون دم کردن) خوب درست می کنم اما ماکارونی تا حالا سه بار درست کرده ام سفید و خشک بوده اصلا نمی دونم چیکار کنم از این آبدار قرمز چرب و چیلی ها بشه؟ از وقتی کالری شماری می کردم نسبت به مقدار روغن حساس شده ام.حتی وقتی رعایت نمی کنم، خیلی کم می ریزم. اما برای ماکارونی گاهی 3-4 بار روغن رو در میارم و توی مایه اش می ریزم اما بازم آخرش خشکه. یعنی شما چقدر روغن می ریزید که اونجوری چرب و قرمز می شه؟ چقدر رب؟ من هر چی روغن و رب می زنم بازم آخرش سفیده ماکارونیم! بعد ته دیگ ماکارونی رو چیکار می کنن نونش قرمزه؟ من نون می ذارم طلایی می شه مثل ته دیگ نون. یعنی زیرش رب بزنم؟
    MaryamYas این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  2. بانک بند ناف
  3. #2818
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۶
    نوشته ها
    107
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    116
    پسند کرده
    3245
    نقل قول نوشته اصلی توسط Negara نمایش پست ها
    اول با تشکر از مریم یاس عزیز، من تا حالا نشنیده بودم سبزی کوکو رو تفت بدن. اتفاقا کوکوهام جالب هم نمی شه. ایا همه این کار رو می کنن و من خبر نداشتم یا فقط تکنیک مریم یاس عزیز اینه؟

    بعد می شه اعتراف کنم؟ کی گفته ماکارونی راحت ترین غذا است؟ من اصلا بلد نیستم ماکارونی درست کنم. تاپیکشم صد بار از سر تا ته خونده ام.
    من پاستا و اسپاگتی (بدون دم کردن) خوب درست می کنم اما ماکارونی تا حالا سه بار درست کرده ام سفید و خشک بوده اصلا نمی دونم چیکار کنم از این آبدار قرمز چرب و چیلی ها بشه؟ از وقتی کالری شماری می کردم نسبت به مقدار روغن حساس شده ام.حتی وقتی رعایت نمی کنم، خیلی کم می ریزم. اما برای ماکارونی گاهی 3-4 بار روغن رو در میارم و توی مایه اش می ریزم اما بازم آخرش خشکه. یعنی شما چقدر روغن می ریزید که اونجوری چرب و قرمز می شه؟ چقدر رب؟ من هر چی روغن و رب می زنم بازم آخرش سفیده ماکارونیم! بعد ته دیگ ماکارونی رو چیکار می کنن نونش قرمزه؟ من نون می ذارم طلایی می شه مثل ته دیگ نون. یعنی زیرش رب بزنم؟
    خانمي
    با اجازه من تجربيات خودم را بگم
    منم سبزي كوكو را تفت نميدم.سالهاست هم كه كوكوسبزي درست نميكنم.اما من خيلي همانموقع ها هم نازك درست ميكنم خيلي قطردار نميپسنديم
    حالا چند سالي رولت سبزي كه هم طرفدارهاي بيشتري داره و هم شيكتره بجاش درست ميكنم
    در مورد پاستا راستش من اگه ماكاراني را بخوام دم بزارم 8 دقيقه بيشتر نميجوشنمش و بعد 1/2 ليوان از اب ماكاراني بر ميدارم توي مايه گوشتي ايم ميريزم و بعد دم ميزارم 20 نهايتش 30 دقيقه هم بيشتر بعد از بخار امدن اش هم روي گاز نميزارم بمونه
    از اين فرمي ها و شكل دارها هم 10 دقيقه ميجوشونم بازم اب پاستا را به مايه گوشتي اضافه ميكنم اينا كه ديگه 10 دقيقه بيشتر دم نميخوان البته به نظر ما
    حالا رمز ته ديگه قرمز همون ابي كه به مايه اضافه ميكنم مايه ديگه خشك نيست و بالاخره يه اب رب گوجه اي به ته ديگه ميرسه .در ضمن من ماكاراني و گوشت را با هم مخلوط ميكنم بعد دم ميكنم اگه كم باشه توي ماهي تابه اگه زياد باشه لايه لايه كه توي قابلمه ميريزم با چنگال مخلوط ميكنم
    اميدوارم كمكي شده باشه
    mahnooshin و Negara این نوشته را پسندیده.

  4. #2819
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    من عاشق کوکو شیب زمینی پخته ام
    دیشب اومدم درست کنم وا رفت
    یعنی خورد شد...مجبوری دو قاشق ارد زدم که حس کردم طعمش بی ارد خوشمزه تره
    تو اینجا دیدم خیلیا ارد نزدن...سیبز مینی پخته و اادویه و تخم مرغ داشتن..منم همینارو زدم...برای تا سیب زمینی متوسظ یه دونه تخم مرغ زدم..بعد ساعت گکذاشتم یخچال...بعد سرخ کردم..تا خاستم برگردونم اونورش سرخ شه همش خورد شد....چرا اخههههههههههههههههههههههه ؟فوتو فنش چیههههه

  5. #2820
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    عزیزم یه تخم مرغ برای دوتا سیب زمینی خیلی زیاده مطمئنا موقع درست کردن به دستتون میچسبیده .
    روغن باید کاملا داغ شده باشه .
    سیب زمینی های پوره شده کاملا سرد باشن تا روغن کمتری جذب کنند .
    .............
     
    Negara این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  6. #2821
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13937
    پسند کرده
    4737
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    من عاشق کوکو شیب زمینی پخته ام
    دیشب اومدم درست کنم وا رفت
    یعنی خورد شد...مجبوری دو قاشق ارد زدم که حس کردم طعمش بی ارد خوشمزه تره
    تو اینجا دیدم خیلیا ارد نزدن...سیبز مینی پخته و اادویه و تخم مرغ داشتن..منم همینارو زدم...برای تا سیب زمینی متوسظ یه دونه تخم مرغ زدم..بعد ساعت گکذاشتم یخچال...بعد سرخ کردم..تا خاستم برگردونم اونورش سرخ شه همش خورد شد....چرا اخههههههههههههههههههههههه ؟فوتو فنش چیههههه
    میس جان " به نظر من با رعایت احترامی که برای مانا سهیل عزیز قائل هستم " یا تخم مرغ کوکوتون کم بوده که فوری خرد شده و یا روغن سرخ کردنش خیلی کم بوده .
    مایع کوکو سیب زمینی نباید سفت و خشک باشه و برای سرخ کردنم روغن فراوون نیاز داره .
    البته اگر بخوایم یه کوکو سیب زمینی پفکی داشته باشیم و رژیمیش نکنیم . [ غذای مناسبی برای ورژن رژیمی نیست و اصالتش رو از دست میده ]

    روز خوش
    ماما هدا این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  7. #2822
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماما هدا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    182
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    من عاشق کوکو شیب زمینی پخته ام
    دیشب اومدم درست کنم وا رفت
    یعنی خورد شد...مجبوری دو قاشق ارد زدم که حس کردم طعمش بی ارد خوشمزه تره
    تو اینجا دیدم خیلیا ارد نزدن...سیبز مینی پخته و اادویه و تخم مرغ داشتن..منم همینارو زدم...برای تا سیب زمینی متوسظ یه دونه تخم مرغ زدم..بعد ساعت گکذاشتم یخچال...بعد سرخ کردم..تا خاستم برگردونم اونورش سرخ شه همش خورد شد....چرا اخههههههههههههههههههههههه ؟فوتو فنش چیههههه
    عزیزم ثخم مرغت زیاد بود وهمینجور که مانا سهیل گفت باید سیب زمینی سرد باشه من هم یکم ارد سوخاری به مایه ام میریزم اگر هم می خوام مثل کتلت درستش کنم یعنی یک تیکه نباشه من دستمو بجای اینکه در اب بزنم کمی روغن می مالم بعد کمی از مایه برمی دارم وبا دست شکل میدم وسرخ می کنم موفق باشی عزیزم دریا دل جان من ویرایش می کنم که من قبل از پستتون نوشتم من کوکوسیب زمینی رو اینجوری درست می کنم یک تیکه نیست متشکرم
    ویرایش توسط ماما هدا : ۱۳۹۲/۱۱/۰۸ در ساعت ۰۸:۱۵ قبل از ظهر

  8. #2823
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13937
    پسند کرده
    4737
    الان برای من یه سئوال پیش اومد ......
    یعنی شما دوستان " تخم مرغ رو که زیاد میزنید کوکو سیب زمینیتون " میشکنه و ترک میخوره ؟
    در صورتی که من اولا که میخواستم درست کنم " هر وقت تخم مرغم کم بود " کوکو از هم میپاشید و با چند بار درست کردن متوجه شدم باید تخم مرغ بیشتر میزدم و الان دیگه راحت میتونم یه کوکو سیب زمینی خوشمزه و پفکی درست کنم .
    بعد ماما هدای عزیز " اون پودر سوخاری رو برای چی اضافه میکنید ؟
    ممنون
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  9. #2824
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماما هدا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۱۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    85
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    20
    پسند کرده
    182
    نقل قول نوشته اصلی توسط DARYA DEL نمایش پست ها
    الان برای من یه سئوال پیش اومد ......
    یعنی شما دوستان " تخم مرغ رو که زیاد میزنید کوکو سیب زمینیتون " میشکنه و ترک میخوره ؟
    در صورتی که من اولا که میخواستم درست کنم " هر وقت تخم مرغم کم بود " کوکو از هم میپاشید و با چند بار درست کردن متوجه شدم باید تخم مرغ بیشتر میزدم و الان دیگه راحت میتونم یه کوکو سیب زمینی خوشمزه و پفکی درست کنم .
    بعد ماما هدای عزیز " اون پودر سوخاری رو برای چی اضافه میکنید ؟
    ممنون
    در یا دل جان من مایه ای که درست می کنم سفته وبا دست شکل میدم وپودر سوخاری باعث میشه مایه منسجم بشه وراحت با دست مثل کتلت شکل میدم پودر سوخاری ساده ودر حد یک قاشق حالا من نمی دونم این کوکو میشه یا چیز دیگه من به این میگم کوکو حالا دوستمون miss جان گیج شد
    DARYA DEL و hengamehh این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما