نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,801 به 2,808 از 4808
  1. #2801
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065
    مهرگان جون ما هم برای به صرفه بودن و بعد خاصیتش یه سالی میشه که فقط بوقلمون میگیریم.
    مزه اش خیلی بهتر از مرغه! من بعضی وقتا با ادویه و پیاز فراوان و اب و سیبزمینی و هویج میگذارم میپزه.مزه ابگوشت میگیره! بدون رب و ...
    وقتی رب میریزم هم خوشمزه میشه.من کرفس هم میریزم بعضی مواقع
    اما بهترین حالتش تو زودپز پختنشه!نرم و عاااالی میشه!
    باالو و هویج و شکر و ابدار تو زودپز پخته که دیگه میشه هلوووو!
    ولی من اول گردنش(گرونتر هم هست) بهد رون بعد فیله بعد سینه اش را میپسندم.
    سینه را خورد میکنم و تو غذاها و خورش های خودمون میریزم.میشه چرخ کردو استفاده کرد.
    برای مهمونی هم از اب گردنش و گوشتش سوپ درست کن محشششر میشه.فقط رون را همونجوری درسته برای کنار باقالی پلو با دورچین عالی میشه.
    راستی اگه مصرف دارین به صرفتونه که شقه ای بگیرین.نوش جونتون
    mehregan1384, MaryamYas, lady baran و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  2. بانک بند ناف
  3. #2802
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehregan1384 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    104
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    274
    پسند کرده
    1862
    ممنون از پاسخهای شما عزیزان

    پسر و همسر من فقط سینه مرغ رو میخورند خصوصا پسرم که به ظاهر مرغ خیلی اهمیت میده با توصیفات شما باید به گوشت سینه بوقلمون علاقمند بشند.فقط میخوام بدونم مزه گوشتش همه پسنده یا نه و اینکه لمه خاصی برای پختش وجود داره یا نه؟
    یکی نیست یگه واجبه اولین بار برای مهمون چرا میخوای بپزی؟(البته به جهت تنوع میخوام بپزم)
    lady baran و sama18 این نوشته را پسندیده.

    چندانکه تعلق خاطر آدمیزاد به روزی است اگر به روزی ده بودی ، به مقام از ملائکه در گذشتی!

    (سعدی)

  4. #2803
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    helia59 آواتار ها
    هلیا
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    426
    میزان امتیاز
    464
    پسند شده
    8516
    پسند کرده
    7347
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehregan1384 نمایش پست ها
    ممنون از پاسخهای شما عزیزان

    پسر و همسر من فقط سینه مرغ رو میخورند خصوصا پسرم که به ظاهر مرغ خیلی اهمیت میده با توصیفات شما باید به گوشت سینه بوقلمون علاقمند بشند.فقط میخوام بدونم مزه گوشتش همه پسنده یا نه و اینکه لمه خاصی برای پختش وجود داره یا نه؟
    یکی نیست یگه واجبه اولین بار برای مهمون چرا میخوای بپزی؟(البته به جهت تنوع میخوام بپزم)
    سلام.بوقلمون مزش خیلی شبیه مرغه.فقط بافتش یه کم سفت تره.اگه پیازش کم باشه به نظرم کمی بوی زهم میده.اما اگه پیازشو با دست و دلبازی بریزی عالیه.همه پسند هم هست.مطمئنم خوشت میاد.همون جوری که مرغ درست میکنین بوقلمون رو هم میتونین درست کنین.فرقی نداره.با سس یا تو فر.همش خوب میشه.فقط دیرپزتر از مرغه.
    امیدوارم کمک کرده باشم.
    MaryamYas, lady baran, mehregan1384 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  5. #2804
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۵
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    76
    پسند کرده
    22
    fafaعزیز متوجه نشدم منظورت رو که گفتی بخاطر به صرفه بودنش بوقلمون میگیرین یعنی بوقلمون از مرغ ارزون تره؟
    lady baran این نوشته را پسندیده.

  6. #2805
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2855
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط taraneh_shab4280 نمایش پست ها
    fafaعزیز متوجه نشدم منظورت رو که گفتی بخاطر به صرفه بودنش بوقلمون میگیرین یعنی بوقلمون از مرغ ارزون تره؟
    ترانه جون.بابام یه دفعه نشست حساب کرد.اسکلت و دور ریز مرغ و بوقلمون را مقایسه کرد با نسبت گوشتی که هر کدوم میدن با قیمتهاشون.
    دیدیم خیلی به صرفه هستش.اسکلت مرغ را دور میندازیم اما مال بوقلمون را با بال یا گردنش تو زودپر میندازیم و یه استاک خوب و غلیظ و چرب برای سوپ میده که فوق العاده هستش!
    خلاصه که برای ما خیلی به صرفه اومد خصوصا که از یه اشنا میگیریم که هورمون و ... هم نمیزنن و میتونیم با خیال راحت پوستش را هم بپزیم و از ابش استفاده کنیم.
    MaryamYas, lady baran, mehregan1384 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  7. #2806
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    بوقلمون از مرغ گرونتره و از گوشت قرمز ارزونتر ولی به صرفه بودنش بخاطر اینه که بعداز پخت مثل مرغ و گوشت آب نمیشه یعنی حجمش کم نمیشه و خاصیتش هم از مرغ خیلی بیشتره
    (ziba), mehregan1384 و sama18 این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  8. #2807
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    نقل قول نوشته اصلی توسط tarsim88 نمایش پست ها
    من هنوز که هنوزه قلق کوکو نیومده دستم. یه بار اینقدر تخم مرغش زیاد میشه که دور مایه کوکوم یه عالمه تخم مرغ می بنده موقع پخت!

    یه موقعی اینقدر تخم مرغش کمه که وا میره.

    راهنمائیم میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟
    من نمیدونم چه قلقی داره ولی اینطوریکه خودم درست میکنم همیشه خوب بوده
    من برای خودمون که دونفریم 2 تا تخم مرغ میزنم هم برای کوکو سبزی و هم کوکو سیب زمینی
    برای کوکو سبزی اول سبزی رو روی گاز کمی تفت میدم تا آبش کشیده شه، بعد از خنک شدنه سبزی تخم مرغه هم زده رو اضافه و مخلوط میکنم و سریع میریزم تو روغن داغ و درشو میذارم
    برای کوکو سیب هم سیب زمینی خام یا نیم پز استفاده میکنم فقط سیب خامو زود استفاه میکنم تا آب نندازه و از تخم مرغ جدا نشه
    sama18 و tarsim88 این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  9. #2808
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *نسیم آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۱۷
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    163
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    200
    پسند کرده
    125
    گوشت سینه بوقلمون سفیده که میشه بعنوان مرغ استفاده کرد
    اما
    گوشت قسمت رون بوقلمون قرمزه؟ درسته؟
    خب بعنوان گوشت استفاده می کنید یا مرغ

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما