نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,793 به 2,800 از 4806
  1. #2793
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ناردخت آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    57
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    640
    پسند کرده
    44
    خانوم هاى كدبانو
    اگه لطف كنيد منو كمك كنيد
    من امروز ساق مرغ رو گذاشتم سرخ بشه قشنگ كه سرخ شد ديدم مغز قهوهاي قرمز رنگ از استخوانش اومد بيرون همه رو با حوصله پاك كردم با دستمال قاشق بعد گذاشتم بپزه بازم اواخر پختم ديدم بازم خون آب داره بازم پاكش كردم
    وقتى آماده سرو شد اصلا مرغ من سفيد نبود صورتى بود گوشتش و استخوناش چرا اينجورى شده و چيكار بايد بكنم كه اين مشكل پيش نياد

  2. بانک بند ناف
  3. #2794
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tarsim88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۹
    نوشته ها
    532
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    606
    پسند کرده
    351
    من هنوز که هنوزه قلق کوکو نیومده دستم. یه بار اینقدر تخم مرغش زیاد میشه که دور مایه کوکوم یه عالمه تخم مرغ می بنده موقع پخت!

    یه موقعی اینقدر تخم مرغش کمه که وا میره.

    راهنمائیم میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟
    آیه الله بهجت(صاحب چشم برزخی): الان هم دختران شیعه به حضرت زهرا(س) با بی حجابی شان سیلی می زنند!
    من عاشق محمد(ص) هستم

  4. #2795
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    چه کوکویی ؟
    tarsim88 این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  5. #2796
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    tarsim88 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۹
    نوشته ها
    532
    میزان امتیاز
    11
    پسند شده
    606
    پسند کرده
    351
    همون کوکو سبزی یا کوکو سیب زمینی معروف !
    اونا درست بشه تا بریم تو کار بقیه اش.
    آیه الله بهجت(صاحب چشم برزخی): الان هم دختران شیعه به حضرت زهرا(س) با بی حجابی شان سیلی می زنند!
    من عاشق محمد(ص) هستم

  6. #2797
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *fariba* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۲
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2066
    پسند کرده
    2263
    نقل قول نوشته اصلی توسط tarsim88 نمایش پست ها
    من هنوز که هنوزه قلق کوکو نیومده دستم. یه بار اینقدر تخم مرغش زیاد میشه که دور مایه کوکوم یه عالمه تخم مرغ می بنده موقع پخت!

    یه موقعی اینقدر تخم مرغش کمه که وا میره.

    راهنمائیم میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟
    من هم همین مشکل رو با کوکوهایی مثل سبزی و لوبیا سبز دارم.
    با وجودی که خیلی کوکو دوست دارم اما هیچ وقت از کوکوهایی که درست میکنم به خاطر اندازه تخم مرغ هاش راضی نیستم
    کاش دوستان راهنمایی میکردن
    tarsim88 این نوشته را پسندیده.
    معبد خداوند فقط به روی دلی شاد و آوازخوان و رقصان باز است

  7. #2798
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *fariba* آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۱۲
    نوشته ها
    98
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2066
    پسند کرده
    2263
    نقل قول نوشته اصلی توسط ناردخت نمایش پست ها
    خانوم هاى كدبانو
    اگه لطف كنيد منو كمك كنيد
    من امروز ساق مرغ رو گذاشتم سرخ بشه قشنگ كه سرخ شد ديدم مغز قهوهاي قرمز رنگ از استخوانش اومد بيرون همه رو با حوصله پاك كردم با دستمال قاشق بعد گذاشتم بپزه بازم اواخر پختم ديدم بازم خون آب داره بازم پاكش كردم
    وقتى آماده سرو شد اصلا مرغ من سفيد نبود صورتى بود گوشتش و استخوناش چرا اينجورى شده و چيكار بايد بكنم كه اين مشكل پيش نياد
    نازدخت جان مشکل از نحوه پخت شما نبوده. این موردی که برای شما پیش امده بارها و بارها برای من پیش امده و دقیقا متوچه میشم که چطور بوده. اینکه خون از گوشت به شکل لخته های قهوه ای رنگی خارج میشه. حتا بعد از پخت هم رنگ و بافت گوشت متفاوته

    علت اصلی در نحوه ذبح حیوان بوده. در ذبح اسلامی خون باید از بدن حیوان خارج بشه. گاهی خارج شدن خون به طور کامل اتفاق نمیفته. همین باعث میشه که خون موقع پخت از درون گوشت و لای استخوان بیرون بزنه و در اثر حرارت تبدیل به لخته های قهوه ای رنگی بشه. این مورد مواقعی که گوشت همراه با استخوان هستش خیلی بیشتر پیش میاد تا نسبت به وقتی که گوشت فیله باشه

    نمیدانم ایران زندگی میکنید یا خارج از ایران. اگه خارج از ایران زندگی میکنید که شاید اصلا ذبح اسلامی نبوده. در ذبح غیر اسلامی خون کامل در بدن حیوان باقی میمانه. البته در مواردی هم بعضی فروشگاه ها برای فروش بیشتر مینویسن ذبح اسلامی و حلال. اگه براتون مهمه پس به این نکته هم دقت کنید موقع خرید گوشت. شاید هم ذبح اسلامی بوده اما خون کامل خارج نشده
    (ziba), sama18 و Nastaran_M این نوشته را پسندیده.
    معبد خداوند فقط به روی دلی شاد و آوازخوان و رقصان باز است

  8. #2799
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mehregan1384 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    104
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    274
    پسند کرده
    1862
    سلام دوستان

    مبحثی جز اینجا برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم اگه اشتباهه ببخشید

    برای پختن بوقلمون از روشهای مزه دار کردن مرغ میشه استفاده کرد؟مثل آب نارنج ،رب و زعفران یا اینکه روش خاصی برای طبخ داره؟ضمنا چون تا حالا نپختم از طعمش تصوری ندارم برای مهمونی پیشنهادش میکنید؟لطفا از تجربیاتتون من رو بهره مند بفرمایید.ممنون
    پرپرک این نوشته را پسندیده.

    چندانکه تعلق خاطر آدمیزاد به روزی است اگر به روزی ده بودی ، به مقام از ملائکه در گذشتی!

    (سعدی)

  9. #2800
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    نقل قول نوشته اصلی توسط mehregan1384 نمایش پست ها
    سلام دوستان

    مبحثی جز اینجا برای مطرح کردن سوالم پیدا نکردم اگه اشتباهه ببخشید

    برای پختن بوقلمون از روشهای مزه دار کردن مرغ میشه استفاده کرد؟مثل آب نارنج ،رب و زعفران یا اینکه روش خاصی برای طبخ داره؟ضمنا چون تا حالا نپختم از طعمش تصوری ندارم برای مهمونی پیشنهادش میکنید؟لطفا از تجربیاتتون من رو بهره مند بفرمایید.ممنون
    مهرگان جان بوقلمون هم مثل مرغ سینه اش خشکه و برای میهمانی اینکه بپزیدش " جالب نیست .
    مگر اینکه باهاش جوجه کباب یا چیکن استراگانف درست کنید .
    اما رونش خیلی لذیذه وگردنش هم لذیذ هست اما گوشت زیادی نداره و مناسب ترین قسمتش برای میهمانی همون رونش هست "
    البته اگر بخواهید درسته در فر بذارید که قضیه فرق میکنه .
    من بوقلمون رو با هویج و زعفران و نمک و پیاز و سیر می پزم و عالی میشه و عطر و بو و مزه دلپذیر
    اصلا هم سخت نیست .
    من به جای رب " زعفران فراوان میزنم . اما این کاملا سلیقه ای هست و شما اگر دوست دارید میتونید رب هم اضافه کنید .
    ما سینه و ران و گردنش رو استفاده کردیم و از همه بیشتر رانش رو پسندیدیم و بعد گردن .
    روز خوش

    mehregan1384, MaryamYas, lady baran و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما