نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,785 به 2,792 از 4802
  1. #2785
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mah70 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۰
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    1
    دوستان ذیگم اگر راهنمایی کنن ممنون میشم

  2. بانک بند ناف
  3. #2786
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آراسته آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    نوشته ها
    60
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    174
    پسند کرده
    139
    خوب اگه تکه تکه کنی رنگش میره توی آبش و پر رنگ تر می شه آبش
    بعنوان رنگ غذا استفاده کن

    ولی دیدم بچه ها می گفتن با پوست می پزیم بعدش پوست می گیریم و قالب می زنیم

    اینطوری لبو ها پر رنگ ترن
    می دانی خدا، قوی ترین دوست را به من داده و من تنها نیستم او خودم را به من داده

  4. #2787
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,058
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    576
    پسند شده
    36105
    پسند کرده
    54975
    نقل قول نوشته اصلی توسط mah70 نمایش پست ها
    هنگامه جون درسته بندازم یا تکه تکه کنم؟
    درسته بیانداز اگر تهش را بکنی رنگش را بیشتر به آب پس می ده

    اگر خود لبو می خواهی خوش رنگ باشه تهش را خوب بشور و نگیر در هرصورت اب خوشرنگی پیدا می کنی
    مامی رضا این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  5. #2788
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمیرا59 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    324
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    2760
    پسند کرده
    1559
    به نظرم پختن لبو هیچ لم خاصی نداره فقط وفقط به کیفیت چغندر بستگی داره موقع خرید دقت کنید هر چقدر چغندر تیره تر رو به سیاهی باشه موقع پخت شیرین تر و خوش رنگ تره البته موقع طبخ شکر لازمه
    زیباترین لباسی که زن را میتواند بپوشاند اغوش مردیست که دوستش دارد

  6. #2789
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    405
    پسند کرده
    85
    نقل قول نوشته اصلی توسط zohre.a نمایش پست ها
    نرگس جون بستگی به طعم آب پرتقالتون داره!من با آب پرتقال سن ایچ درست کردم ،ملس شد.

    فقط دوستان ،این غذا پیاز و زرد چوبه و فلفل نمیخواد!ادویه ش فقط زعفرونه!و رمز خوشمزه گیش هم در اینه که بذارید آبش کشیده بشه و غلیظ غلیظ بشه!و مرغتون رو هم با شعله ملایم و با کره سرخ کنید!
    عزیزم ممنون از پاسخت اما من دقیق متوجه نشدم یعنی اول با کره تفت بدم بعد با آب بذارم بپزه و وقتی آب تموم شد آخر آب پرتقال اضافه کنم؟؟یا نه وقتی که یکم سرخ شد بهش زعفران اضافه کنم و بلافاصله آب پرتقال اضافه کنم و بذارم با آب پرتقال بپزه؟؟

  7. #2790
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17050
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط منصوره اردیبهشتی نمایش پست ها
    عزیزم ممنون از پاسخت اما من دقیق متوجه نشدم یعنی اول با کره تفت بدم بعد با آب بذارم بپزه و وقتی آب تموم شد آخر آب پرتقال اضافه کنم؟؟یا نه وقتی که یکم سرخ شد بهش زعفران اضافه کنم و بلافاصله آب پرتقال اضافه کنم و بذارم با آب پرتقال بپزه؟؟
    خواهش میکنم خانمی!
    من مرغو با کره و با شعله خیلی ملایم سرخ میکنم تا به آرومی همراه با سرخ شدن مغز پخت بشه!کمی نمک و زعفران دم کشیده اضافه میکنم بهش.وقتی دو طرف مرغ کامل سرخ شد،آب پرتقال اضافه میکنم و میذارم آروم آروم بجوشه و آب پرتقال به خورد مرغ بره و سس غلیظ شه!
    با زرشک پلو یا شیرین پلو خیلی خوب میشه!
    منصوره اردیبهشتی این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  8. #2791
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    تاریانا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    30
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    208
    پسند کرده
    56
    نقل قول نوشته اصلی توسط منصوره اردیبهشتی نمایش پست ها
    عزیزم ممنون از پاسخت اما من دقیق متوجه نشدم یعنی اول با کره تفت بدم بعد با آب بذارم بپزه و وقتی آب تموم شد آخر آب پرتقال اضافه کنم؟؟یا نه وقتی که یکم سرخ شد بهش زعفران اضافه کنم و بلافاصله آب پرتقال اضافه کنم و بذارم با آب پرتقال بپزه؟؟
    ببین عزیزم مرغ و اول با کره تفت بده بعد توی قابلمه بچین و اب پرتقال رو اضافه کن من خودم با سن ایچ درست کردم خوشم نیومد اما با اب پرتقال طبیعی خوشم اومد فقط حواست باشه وقتی اب پرتقال و ریختی شعله رو کم کن چون خیلی زود ابش کشیده میشه در اخر پخت زعفرون رو هم اضافه کن

  9. #2792
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    آبجـی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
    محل سکونت
    زیر آسمون خدا
    نوشته ها
    54
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    102
    پسند کرده
    3
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان دیروز لبو خریدم ظاهرش خوب بود ولی وقتی پوست کندم دیدم سفیده یعنی نصفش سفیده نصفه دیگش صورتی، پختم اصلا اصلا شیرین نبود حتی 1 درصدم شیرینی نداشت فقط یکم نمک داشت انگار!!!
    حالا میشه بقیشو با شکر بپزم؟ خوب میشه؟! یا بریزم دور؟
    سلام این اتفاق برای منم افتاده گاهی پیش میاد که خود لبو اصلا خوب نیست سعی کن موقع خریدنش لبوهای متوسط و سیاه رو انتخاب کنی ضمن اینکه اگه میخوای خوش رنگ تر بشه دقت کن سر و تهش رو نزده باشن موقع پخت هم حدود 2-3 قاشق غ خوری بهش شکر اضافه کنی عالی میشه هیچ وقتم قبل پخت پوستشو نکن با سیم خوب بشوری کافیه تمیز میشه فقط قبل سرو یادت باشه پوستاشو بکنی

    نقل قول نوشته اصلی توسط mah70 نمایش پست ها
    سلام دوستان گلم.من میخواستم آب لبو رو بگیرم واسه تزیین بعدا استفاده کنم.اول اینکه چطوری این کارو بکنم؟بجوشونم؟لبو رو درسته بندازم یا تکه تکه کنم؟ثانیا تو یخچال بمونه آبش خراب نمیشه؟
    ممنون
    سلام خانم گل
    من خودم برای گرفتن رنگش معمولی طبخش میکنم اما یکی از دوستام لبو رو خرد میکنه میگه عالی میشه تو یخچال چرا من خودم فریز میکنم چون تو یخچال هم احتمال کپک زدنش هست هم طعمش عوض میشه تو یه ظرف در دار بریز که بوی فریزر رو هم نگیره
    malihejoon773, fahim68, سوگند92 و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    به بهشت نمی روم اگر مــــــادرم آنجا نباشد

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما