نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,777 به 2,784 از 4806
  1. #2777
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    همونطور که دوستان گفتن برنج دونتر و مایع کم آبتر

    ولی من مایع لوبیا پلو رو لابلای برنج میذارم و بعد دم میکنم، بنظرم اینطوری خوشمزه تره، لوبیا و گوشت هم کامل میپزه
    fahim68 و sama18 این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  2. بانک بند ناف
  3. #2778
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    دوستان دیروز لبو خریدم ظاهرش خوب بود ولی وقتی پوست کندم دیدم سفیده یعنی نصفش سفیده نصفه دیگش صورتی، پختم اصلا اصلا شیرین نبود حتی 1 درصدم شیرینی نداشت فقط یکم نمک داشت انگار!!!
    حالا میشه بقیشو با شکر بپزم؟ خوب میشه؟! یا بریزم دور؟
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  4. #2779
    مدیر انجمن
    پرپرک آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۳/۰۳
    محل سکونت
    mamisite.com
    نوشته ها
    4,797
    نوشته های وبلاگ
    10
    میزان امتیاز
    246
    پسند شده
    21270
    پسند کرده
    15605

    ویترین مدال ها

    مريم جون بپزش و باهاش ترشي درست كن
    hengamehh, MaryamYas و سمیرا59 این نوشته را پسندیده.


  5. #2780
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4169
    پسند کرده
    3052
    نقل قول نوشته اصلی توسط نرگس نرگسی نمایش پست ها
    بچه ها این مدل مرغ با آب پرتغال شیرینه؟
    بستگی داره شکر اضافه کنید یا نه
    ملس میشه با یه کم شکر
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    ?

  6. #2781
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4169
    پسند کرده
    3052
    من اول پوست مرغامو میگیرم
    با یه کم روغن و کره با حرارت اروم تفت میدم تا دو طرفش خوب سرخ بشه
    بعد زعفرون زیادی اضافه میکنم منتظر میشم تا خوب سرخ بشه
    بعد هم پرتقالایی رو که خودم اب گرفتم(به هیچ وجه از اب پرتقال اماده استفاده نکنید) اونقدری اضافه میکنم که روی مرغا روبگیره
    اگه پوست پرتقالا رو با پوست کن بکنید خیلی راحت میتونید خلال پوست پرتقال هم داشته باشید
    این مرحلش اختیاریه
    پوست پرتقالا رو 4-5 بار میجوشونم و ابشو عوض میکنم
    مرحله اخر یه کم اب اضافه میکنم با 2 ق شکر
    منتظر میشم تا غلیظ بشه بعد ابلیمو اضافه میکنم
    مرغ که پخت و اب پرتقالا کم شد خلال پوست پرتقال رو هم اضافه میکنم باز زعفرون میزنیم میچشیم اگه ترش بود باز شکر میریزیم
    دقت کنید این مرغ به هیچ وجه نیاز به پیاز -زردچوبه یا ادویه یا پودر سیر نداره
    فقط و فقط زعفرون
    گرفتن پوست مرغ هم باعث میشه زعفرون به خورد گوشت مرغا بره و دیگه بو نده
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    ویرایش توسط elikhanoomi : ۱۳۹۲/۱۱/۰۲ در ساعت ۱۲:۵۲ قبل از ظهر
    MaryamYas و پری رخ این نوشته را پسندیده.
    ?

  7. #2782
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mah70 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۰
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    1
    سلام دوستان گلم.من میخواستم آب لبو رو بگیرم واسه تزیین بعدا استفاده کنم.اول اینکه چطوری این کارو بکنم؟بجوشونم؟لبو رو درسته بندازم یا تکه تکه کنم؟ثانیا تو یخچال بمونه آبش خراب نمیشه؟
    ممنون

  8. #2783
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    578
    پسند شده
    36146
    پسند کرده
    55044
    نقل قول نوشته اصلی توسط mah70 نمایش پست ها
    سلام دوستان گلم.من میخواستم آب لبو رو بگیرم واسه تزیین بعدا استفاده کنم.اول اینکه چطوری این کارو بکنم؟بجوشونم؟لبو رو درسته بندازم یا تکه تکه کنم؟ثانیا تو یخچال بمونه آبش خراب نمیشه؟
    ممنون
    لبو را با آب بپزید وقتی پخت کلی رنگ به آبش می دهد همان آب را می توانید نگاه دارید تو قالب یخ بریزید بگذارید فریزر
    mah70 و پری رخ این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  9. #2784
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    mah70 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۰
    نوشته ها
    10
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    0
    پسند کرده
    1
    هنگامه جون درسته بندازم یا تکه تکه کنم؟

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما