نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,769 به 2,776 از 4802
  1. #2769
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۸۹/۰۶/۲۵
    نوشته ها
    70
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    76
    پسند کرده
    22
    من با شربت پرتقال سن ایچ درست کردم طعم ملس داشت من دوست داشتم ولس سسی که بعد از غلیظ شدن ته ظررف موند شیرین بود که چون مرغ رو با مرصع پلو سرو کردم خیییلی این طعم شیرینی دلپسند بود
    titish khanoom و fahim68 این نوشته را پسندیده.

  2. بانک بند ناف
  3. #2770
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    بچه ها
    من همیشه لوبیا پلو را ابکش میکنم
    ولی به محض ریختن مواد متوجه میشم میخاد شفته شه..و بعد از پخت بعلههههههههههه..اصلا دون نیست....مثل کته شده..گاهی هم شفته
    فقط با لوبیا پلو این مشکلو دارم
    چیکار کنم
    پری رخ این نوشته را پسندیده.

  4. #2771
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پری رخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیزم-تهرا
    نوشته ها
    132
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    298
    پسند کرده
    1889
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    بچه ها
    من همیشه لوبیا پلو را ابکش میکنم
    ولی به محض ریختن مواد متوجه میشم میخاد شفته شه..و بعد از پخت بعلههههههههههه..اصلا دون نیست....مثل کته شده..گاهی هم شفته
    فقط با لوبیا پلو این مشکلو دارم
    چیکار کنم
    عزیزم تا اساتید بیان من تجربه شخصیمو بهتون میگم و اونم اینکه یا آب سسی که درست کردین که لابه لای برنج بدین زیاده و یا اینکه برنجتون رو زنده بر نداشتین باید یه مقدار زنده تر برداشت برنج رو.موفق باشی عزیزم
    miss69 و sama18 این نوشته را پسندیده.
    خـــــدایا!!! مرا آن دِه که آن به...

  5. #2772
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17045
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    بچه ها
    من همیشه لوبیا پلو را ابکش میکنم
    ولی به محض ریختن مواد متوجه میشم میخاد شفته شه..و بعد از پخت بعلههههههههههه..اصلا دون نیست....مثل کته شده..گاهی هم شفته
    فقط با لوبیا پلو این مشکلو دارم
    چیکار کنم
    عزیزم،پلوهای مخلوطو بهتره دون بردارید و نذارید زیاد بجوشه.و مایه لوبیا پلوتونم بذارید کاملاً آبش کشیده بشه.
    (ziba), پری رخ و sama18 این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  6. #2773
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    یعنی مواد لوبیا پلوم باید خشک باشه...؟
    من همیشه یه مقدار اب میریزم میذارم بظزه موادش...نباید اب داشته باشه؟
    راستی موادو موقع دم دادن با برنج مخلوط کنم یا بذارم وقتی دم کشید باهاش مخلوط کنم؟
    پری رخ این نوشته را پسندیده.

  7. #2774
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    یعنی مواد لوبیا پلوم باید خشک باشه...؟
    من همیشه یه مقدار اب میریزم میذارم بظزه موادش...نباید اب داشته باشه؟
    راستی موادو موقع دم دادن با برنج مخلوط کنم یا بذارم وقتی دم کشید باهاش مخلوط کنم؟
    ترجيحا بايد كم اب داشته باشه يا برنج رو خيلي دون برداري اگه آب زياد باشه برنجت رو شفته مي كنه
    مقدار آبش بايد معقول باشه ديگه

    بهتره بعد از اين كه دم كشيد مخلوط كني
    zohre.a, پری رخ و sama18 این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  8. #2775
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17045
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    یعنی مواد لوبیا پلوم باید خشک باشه...؟
    من همیشه یه مقدار اب میریزم میذارم بظزه موادش...نباید اب داشته باشه؟
    راستی موادو موقع دم دادن با برنج مخلوط کنم یا بذارم وقتی دم کشید باهاش مخلوط کنم؟
    من هم آب میریزم موادلوبیا پلو که پخت،میذارم آبش کشیده بشه.مواد لوبیا پلو رو هم موقع آبکش کردن برنج لابلا میریزم.

    ولی دیگه قاطیش نمیکنم،تا زمانیکه دم بکشه .اونوقت به اندازه لازم روغن میدم روش بعد آروم مخلوطش میکنم و برنجو

    میکشم.
    پری رخ و sama18 این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  9. #2776
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    *سایه روشن* آواتار ها
    نیوشا
    عضویت: ۱۳۸۹/۱۱/۱۲
    محل سکونت
    پایتخت معنوی ایر
    نوشته ها
    7,210
    میزان امتیاز
    32
    پسند شده
    24444
    پسند کرده
    30047
    نقل قول نوشته اصلی توسط miss69 نمایش پست ها
    بچه ها
    من همیشه لوبیا پلو را ابکش میکنم
    ولی به محض ریختن مواد متوجه میشم میخاد شفته شه..و بعد از پخت بعلههههههههههه..اصلا دون نیست....مثل کته شده..گاهی هم شفته
    فقط با لوبیا پلو این مشکلو دارم
    چیکار کنم
    رب زیاد و آبدار بودن مواد لوبیا متهم ردیف اولن
    این دوتا رو کم کنید و برنج رو هم دون (خام تر) بردارید

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما