نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,761 به 2,768 از 4808
  1. #2761
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ... رضوان ... آواتار ها
    industry1387
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    930
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    7040
    پسند کرده
    6866
    نقل قول نوشته اصلی توسط پری رخ نمایش پست ها
    سلام عزیزان
    امروز مرغ با سس پرتغال به این صورت درست کردم:
    اول مرغ رو نمک زدم و دوطرفش رو سرخ کردم، بعد آب 7-6 تا پرتغالو گرفتم و به همراه زعفرون آسیاب شده+ دو عدد برگ بو گذاشتم بپزه اواخر پخت چشیدم احساس کردم که یه کم ترش شده که بهش یه کم شکر اضافه کردم. تصمیم گرفتم که با شیرین پلو بخورم برای همین تا آماده شدنش حدود یه ساعتی زیر مرغ رو خاموش کردم و موقع سرو دوباره زیرشو روشن کردم تا گرم شه، حالا مسئلتن ؟! اونم اینکه مرغ یه کم ته مایه تلخی داشت
    برای چی بوده به نظرتون آب پرتغال یا برگ بو ؟؟؟
    سلام عزیزم
    فکر کنم آب پرتغال رو زود اضافه کردید.اب پرتغال باید در اواخر پخت و زمانی که مرغ پخت اضافه شه.
    شوید پلو تبریزی
     
    پری رخ و shahla-324 این نوشته را پسندیده.
    ما چله نشین شب یلدای حسینیم
    ماتم زدگان غم عظمای حسینیم

  2. بانک بند ناف
  3. #2762
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۰
    محل سکونت
    قم
    نوشته ها
    65
    میزان امتیاز
    3
    پسند شده
    407
    پسند کرده
    85
    نقل قول نوشته اصلی توسط industry1387 نمایش پست ها
    سلام عزیزم
    فکر کنم آب پرتغال رو زود اضافه کردید.اب پرتغال باید در اواخر پخت و زمانی که مرغ پخت اضافه شه.
    من تعریف مرغ پرتقالی رو برای مامانم کردم تصمیم گرفت که درست کنه و در مدل مرغ درستیدنش تغییرات بده

    به همین روش که اینجا گفته شده بود درست کرد یعنی آب پرتقال هم آخر اضافه کرد اما طعم پرتقال توش حس نمیشد و بوی مرغ هم از بین نرفته بودبابام بیچاره که چیزی نمیگه اما خواهرم گفت دیگه این مدلی درست نکنید منم اینطوری شدم حالا اشکال کار کجا بوده به نظر شما

  4. #2763
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    elikhanoomi آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۳۰
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    502
    کالاهای من
    5
    میزان امتیاز
    152
    پسند شده
    4172
    پسند کرده
    3052
    نقل قول نوشته اصلی توسط منصوره اردیبهشتی نمایش پست ها
    من تعریف مرغ پرتقالی رو برای مامانم کردم تصمیم گرفت که درست کنه و در مدل مرغ درستیدنش تغییرات بده

    به همین روش که اینجا گفته شده بود درست کرد یعنی آب پرتقال هم آخر اضافه کرد اما طعم پرتقال توش حس نمیشد و بوی مرغ هم از بین نرفته بودبابام بیچاره که چیزی نمیگه اما خواهرم گفت دیگه این مدلی درست نکنید منم اینطوری شدم حالا اشکال کار کجا بوده به نظر شما
    زعفرون زدین؟ این مرغ زعفرون زیاد میخادا
    من پوست پرتقالی که 4 بار جوشیده و تلخیش گرفته شده و با 2-3 ق شکر و کمی ابلیمو غلیظ بشه هم اضافه میکنم
    http://mamisite.com/forum/t251
    -146.html#post139582
     
    پری رخ این نوشته را پسندیده.
    ?

  5. #2764
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Mahi site آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۱۵
    نوشته ها
    386
    میزان امتیاز
    92
    پسند شده
    1575
    پسند کرده
    1362
    نقل قول نوشته اصلی توسط پری رخ نمایش پست ها
    سلام عزیزان
    امروز مرغ با سس پرتغال به این صورت درست کردم:
    اول مرغ رو نمک زدم و دوطرفش رو سرخ کردم، بعد آب 7-6 تا پرتغالو گرفتم و به همراه زعفرون آسیاب شده+ دو عدد برگ بو گذاشتم بپزه اواخر پخت چشیدم احساس کردم که یه کم ترش شده که بهش یه کم شکر اضافه کردم. تصمیم گرفتم که با شیرین پلو بخورم برای همین تا آماده شدنش حدود یه ساعتی زیر مرغ رو خاموش کردم و موقع سرو دوباره زیرشو روشن کردم تا گرم شه، حالا مسئلتن ؟! اونم اینکه مرغ یه کم ته مایه تلخی داشت
    برای چی بوده به نظرتون آب پرتغال یا برگ بو ؟؟؟
    نقل قول نوشته اصلی توسط منصوره اردیبهشتی نمایش پست ها
    من تعریف مرغ پرتقالی رو برای مامانم کردم تصمیم گرفت که درست کنه و در مدل مرغ درستیدنش تغییرات بده

    به همین روش که اینجا گفته شده بود درست کرد یعنی آب پرتقال هم آخر اضافه کرد اما طعم پرتقال توش حس نمیشد و بوی مرغ هم از بین نرفته بودبابام بیچاره که چیزی نمیگه اما خواهرم گفت دیگه این مدلی درست نکنید منم اینطوری شدم حالا اشکال کار کجا بوده به نظر شما
    من چند دفعه مرغ با سس پرتقال درست کردم و خیلی ازش راضی هستیم.یادم نیست از کجا یاد گرفتم
    من اینجوری درست می کنم:
    اول سینه مرغ رو با پیاز یکم تفت می دم.بعد یکی دو لیوان شربت پرتقال (برای دو نفر) میریزم روی مرغ و ادویه میزنم (نمک-فلفل-زردچوبه و تخم گشنیز) میذارم بپزه تا جایی که آب به خورد مرغا بره و به اصطلاح تنگ آب بشه.
    گاهی از این قوطی های آب پرتقال آماده تک نفره که تو خونه مون خورده نمی شد مثل تکدانه و ... استفاده کردم.
    گاهی هم با شربت پرتقال آماده مثل سن ایچ و ... (من از مارک اروم آدا استفاده می کنم که خوش طعمه).
    این دفعه وسطای پخت مقداری هم پالپ پرتقال تازه توی مرغا ریختم که طعمشو بهترم کرده بود.
    فکر کنم اگر بخوام از آب پرتقال طبیعی استفاده کنم اول ازش شربت درست کنم یا حداقل شیرینش کنم.
    مزه این مرغ خیلی عالیه و تا الان هیچ وقت تلخ نشده .همیشه هم طعم پرتقال بخوبی مشهود بوده.
    من سینه بوقلمون هم به این شیوه درست کرم و مزش خیلی بهتر از پخت معمولی بوده.
    Negara و پری رخ این نوشته را پسندیده.

  6. #2765
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13825
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط منصوره اردیبهشتی نمایش پست ها
    من تعریف مرغ پرتقالی رو برای مامانم کردم تصمیم گرفت که درست کنه و در مدل مرغ درستیدنش تغییرات بده

    به همین روش که اینجا گفته شده بود درست کرد یعنی آب پرتقال هم آخر اضافه کرد اما طعم پرتقال توش حس نمیشد و بوی مرغ هم از بین نرفته بودبابام بیچاره که چیزی نمیگه اما خواهرم گفت دیگه این مدلی درست نکنید منم اینطوری شدم حالا اشکال کار کجا بوده به نظر شما
    منم فقط یه بار مرغ پرتقالی اونم به روش خودم (یعنی از جایی نخوندم) درست کردم. مرغ رو با انواع مختلف نمک و فلفل و ادویه جات گذاشتم آبپز شد، بعد گذاشتمش توی ماهی تابه رژیمی و یه مقدار هم آب پرتقال طبیعی بهش اضافه کردم. طعم خیلی خوبی گرفته بود. دوستش داشتم.
    پری رخ و sama18 این نوشته را پسندیده.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  7. #2766
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پری رخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیزم-تهرا
    نوشته ها
    132
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    298
    پسند کرده
    1889
    دوستان عزیزم واقعا ممنون بابت وقتی که گذاشتین، من زعفرون هم زیاد زدم به مرغم، رنگ و لعابش خیلی خوب بود و طعمشم دوست داشتم ولی سسش یه کم به تلخی میزد دفعه بعد اواخر پخت و به همراه مقدار بیشتری شکر اضافه میکنم ببینم چی میشه، راستی با شیرین پلو هم خوشمزه تر میشه البته این نظر شخصیه منه ها
    fahim68 و elikhanoomi این نوشته را پسندیده.
    خـــــدایا!!! مرا آن دِه که آن به...

  8. #2767
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    نرگس نرگسی آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    محل سکونت
    مشهد
    نوشته ها
    223
    کالاهای من
    11
    میزان امتیاز
    78
    پسند شده
    2575
    پسند کرده
    1362

    ویترین مدال ها

    بچه ها این مدل مرغ با آب پرتغال شیرینه؟
    zohre.a و elikhanoomi این نوشته را پسندیده.
    عاشق کیک پزی

  9. #2768
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zohre.a آواتار ها
    زهره
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۱۸
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,280
    نوشته های وبلاگ
    63
    میزان امتیاز
    292
    پسند شده
    17057
    پسند کرده
    12101
    نقل قول نوشته اصلی توسط نرگس نرگسی نمایش پست ها
    بچه ها این مدل مرغ با آب پرتغال شیرینه؟
    نرگس جون بستگی به طعم آب پرتقالتون داره!من با آب پرتقال سن ایچ درست کردم ،ملس شد.

    فقط دوستان ،این غذا پیاز و زرد چوبه و فلفل نمیخواد!ادویه ش فقط زعفرونه!و رمز خوشمزه گیش هم در اینه که بذارید آبش کشیده بشه و غلیظ غلیظ بشه!و مرغتون رو هم با شعله ملایم و با کره سرخ کنید!
    نرگس نرگسی, سمیرا59, titish khanoom و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    ای خدا! من به تو رو کرده ام بر آستانت سر نهادم......دوست دارم بندگی را , با همه شرمندگی ها!

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما