نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,753 به 2,760 از 4804
  1. #2753
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    فهیم جون تاجایی من میدونم مخمر همون مایه خمیره، اگه غیر از اینه دوستان بگن
    اگه مایه خمیرت فوریه که میشه همینجوری تو آرد مخلوط و استفاده کنی اگه معمولیه اول حدود نصف لیوان آب ولرم یا شیر ولرم رو با 2 ق شکر شیرین کن بعد مقداری که تو دستور گفته مثلا 4-5 ق چایخوری مایه خمیرو بریز توش هم بزن بذار یه جای گرم تا حجمش زیاد شه و روش خوب پف کنه بعد استفاده کن
    *ARMITA* و fahim68 این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  2. بانک بند ناف
  3. #2754
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13821
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    مریم یاس جون ، مخمر هایی که از داروخونه گرفتم مثل قرصه.
    دیروز دیدم کسی جوابمو نداد گذاشتم با یه کم شکر و آب عمل بیاد ولی اصلا عمل نیومد و خمیرم پف نکرد.
    مخمر های مایع یا پودری رو از کجا میشه تهیه کرد؟
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  4. #2755
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,062
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    577
    پسند شده
    36135
    پسند کرده
    55030
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    مریم یاس جون ، مخمر هایی که از داروخونه گرفتم مثل قرصه.
    دیروز دیدم کسی جوابمو نداد گذاشتم با یه کم شکر و آب عمل بیاد ولی اصلا عمل نیومد و خمیرم پف نکرد.
    مخمر های مایع یا پودری رو از کجا میشه تهیه کرد؟
    لوازم قنادی فهیمه جان
    مغازه های نون باگت هم دارند
    fahim68, aydaa و مامان غزل این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  5. #2756
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان غزل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۴
    نوشته ها
    8,795
    نوشته های وبلاگ
    4
    میزان امتیاز
    1154
    پسند شده
    56375
    پسند کرده
    62718

    ویترین مدال ها

    فهمیم جون هنگامه جان درست میگن وسایل قنادیا دارن-عطاریا هم دارن
    hengamehh و fahim68 این نوشته را پسندیده.

  6. #2757
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    منم از فروشگاه رفاه گرفتم
    fahim68 این نوشته را پسندیده.
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  7. #2758
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط fahim68 نمایش پست ها
    مریم یاس جون ، مخمر هایی که از داروخونه گرفتم مثل قرصه.
    دیروز دیدم کسی جوابمو نداد گذاشتم با یه کم شکر و آب عمل بیاد ولی اصلا عمل نیومد و خمیرم پف نکرد.
    مخمر های مایع یا پودری رو از کجا میشه تهیه کرد؟
    عزیزم مخمر قرصی که داروخانه می فروشه یه جور قرص مکمل دارویی و تقویتی برای افزایش اشتها و... است که باید مثل هر قرص دیگه ای خورد. اصلا هیچ وجه مشترکی با اونی که توی نون پزی استفاده می شه نداره.
    fahim68, مامان غزل, anjelina و 4 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  8. #2759
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8134
    پسند کرده
    7504
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرگل 2 نمایش پست ها
    سلام نمی دونم جایی که سوالمو مطرح می کنم درسته یا نه؟؟؟
    باخورشت و غذاهایی که چاشنیشون زیاد می شه و طعم ترشی زیادی می گیرن باید چیکار کرد ؟ تا ترشی غذا معمولی بشه
    فرگل جان توی برنامه های آشپزی خارجی بسته به نوع غذا توش کمی ماست یا خامه می زنن که تندی یا ترشی غذا رو بگیرن. اما کمی رنگ غذا رو عوض می کنه.
    مامان غزل, anjelina, Behnush و 3 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  9. #2760
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    پری رخ آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۵/۱۷
    محل سکونت
    ایران عزیزم-تهرا
    نوشته ها
    132
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    298
    پسند کرده
    1889
    سلام عزیزان
    امروز مرغ با سس پرتغال به این صورت درست کردم:
    اول مرغ رو نمک زدم و دوطرفش رو سرخ کردم، بعد آب 7-6 تا پرتغالو گرفتم و به همراه زعفرون آسیاب شده+ دو عدد برگ بو گذاشتم بپزه اواخر پخت چشیدم احساس کردم که یه کم ترش شده که بهش یه کم شکر اضافه کردم. تصمیم گرفتم که با شیرین پلو بخورم برای همین تا آماده شدنش حدود یه ساعتی زیر مرغ رو خاموش کردم و موقع سرو دوباره زیرشو روشن کردم تا گرم شه، حالا مسئلتن ؟! اونم اینکه مرغ یه کم ته مایه تلخی داشت
    برای چی بوده به نظرتون آب پرتغال یا برگ بو ؟؟؟
    shahla-324 این نوشته را پسندیده.
    خـــــدایا!!! مرا آن دِه که آن به...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما