نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5109Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,745 به 2,752 از 4806
  1. #2745
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    otaagheaabi آواتار ها
    شیما
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۸
    محل سکونت
    Tabriz
    نوشته ها
    408
    میزان امتیاز
    49
    پسند شده
    2500
    پسند کرده
    1015
    ممنون از دوستاي خوبم كه بهم كمك كردن
    ديشب يه مدله اين كوكو رو درست كردم
    نام: 1.jpg نمایش: 223 اندازه: 96.2 کیلو بایت
    همونطور كه تو عكس هست داخل مواد كوكوي كرغ سفيده سفيده و تيكه هاي سبزيجات نداره، كه به جاش هويج و زيتون درسته گذاشته.
    لايه ي كوكوي مرغشو اينطوري پختم: مرغ چرخ شده-پياز رنده شده 1 دونه-نمك فلفل -آرد 2 ق غ - يه دونه تخم مرغ-يه ق م بيكپنگ پودر.
    خوب بود ...هم خوشمزه و هم خوش قيافه
    ولي به نظم مرغ زياد ميبره ... به نظرتون اگه داخل مواد مرغي سيب زميني پخته ي پوره شده بزنم خوب ميشه؟؟
    هر دو با هم ميپزن؟
    سيب زميني پخته اس ولي مرغ خامه؟ وا نميره يه وقت؟
    titish khanoom, gandom, کوئین و 5 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    آدم های ساده را دوست دارم ، همان ها که بوی ناب انسانیت می دهند!

  2. بانک بند ناف
  3. #2746
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۹/۱۸
    نوشته ها
    42
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    147
    پسند کرده
    24
    سلام دوستان گلمما دیشب مهمونی بودیم یک مدل غذا بود .سیب زمینی پوره خیارشور وهویج نگینی نخود فرنگی باهم مخلوط بود بعد فکر کنم ریخته بود مقداریش و ته قالب رولت خوری بعد وسطش رو تخم مرغ درسته گذاشته بود بعد بقیه مواد رو ریخته بوددرضمن مرغم نداشت حالا من موندم چی ریخته بود توش که اینقدر سفتش کرده که وقتی از قالب در آورده بود تونسته بود برش نیم حلقه ای بزن که تخم مرغهاش حلقه ای توش بیوفتهچی تو سیب زمینیش زده؟

  4. #2747
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fafa2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۳/۲۰
    نوشته ها
    1,846
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    2854
    پسند کرده
    1065
    نقل قول نوشته اصلی توسط mamanekiarash نمایش پست ها
    سلام دوستان گلمما دیشب مهمونی بودیم یک مدل غذا بود .سیب زمینی پوره خیارشور وهویج نگینی نخود فرنگی باهم مخلوط بود بعد فکر کنم ریخته بود مقداریش و ته قالب رولت خوری بعد وسطش رو تخم مرغ درسته گذاشته بود بعد بقیه مواد رو ریخته بوددرضمن مرغم نداشت حالا من موندم چی ریخته بود توش که اینقدر سفتش کرده که وقتی از قالب در آورده بود تونسته بود برش نیم حلقه ای بزن که تخم مرغهاش حلقه ای توش بیوفتهچی تو سیب زمینیش زده؟
    دو حالت داره چون من ندیدم برشش را!
    یکی که با کره ابکرده پوره را درست کرده که بعد از سفت شدنش بشه قالبی برگردوند
    دوم اینکه با اب مرغ و زلاتین یه جور سفتی خاص داده باشه بهش.
    حالا به کدوم نزدیکتر بود؟خیلی سفت و قالبی بود و خوشگل مث دسر برش میخورد یا نه فقط خوشمزه بود و تو برش معلوم بود پوره خالیه؟!
    fahim68 و aydaa این نوشته را پسندیده.
    افوض امری الی الله . . . ... . . . ان الله بصیر بالعباد

  5. #2748
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13822
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط mamanekiarash نمایش پست ها
    سلام دوستان گلمما دیشب مهمونی بودیم یک مدل غذا بود .سیب زمینی پوره خیارشور وهویج نگینی نخود فرنگی باهم مخلوط بود بعد فکر کنم ریخته بود مقداریش و ته قالب رولت خوری بعد وسطش رو تخم مرغ درسته گذاشته بود بعد بقیه مواد رو ریخته بوددرضمن مرغم نداشت حالا من موندم چی ریخته بود توش که اینقدر سفتش کرده که وقتی از قالب در آورده بود تونسته بود برش نیم حلقه ای بزن که تخم مرغهاش حلقه ای توش بیوفتهچی تو سیب زمینیش زده؟
    منم مثل فافا جون، چون ندیدم چه شکلیه نمی تونم دقیق بگم ولی احتمالا نیم ساعت توی فریزر یا چند ساعت توی یخچال باشه، بشه برش زد.
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  6. #2749
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۵
    نوشته ها
    44
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2
    پسند کرده
    2
    دوستان من يه سري ايده براي تزئين ماكاروني ميخوام جايي توسايت هست كه بتونم سربزنم؟

  7. #2750
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    فرگل 2 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۰۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    458
    میزان امتیاز
    10
    پسند شده
    1737
    پسند کرده
    9106
    سلام نمی دونم جایی که سوالمو مطرح می کنم درسته یا نه؟؟؟
    باخورشت و غذاهایی که چاشنیشون زیاد می شه و طعم ترشی زیادی می گیرن باید چیکار کرد ؟ تا ترشی غذا معمولی بشه
    سمیرا59 این نوشته را پسندیده.
    یک جهان قاصدک ناز به راهت باشد
    بوی گل، نذر قشنگی نگاهت باشد
    و خداوند شب و روز و تمام لحظات
    با همه قدرت خود پشت و پناهت باشد

  8. #2751
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمیرا59 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    324
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    2761
    پسند کرده
    1559
    نقل قول نوشته اصلی توسط فرگل 2 نمایش پست ها
    سلام نمی دونم جایی که سوالمو مطرح می کنم درسته یا نه؟؟؟
    باخورشت و غذاهایی که چاشنیشون زیاد می شه و طعم ترشی زیادی می گیرن باید چیکار کرد ؟ تا ترشی غذا معمولی بشه
    یکی از دوستان نمیدونم توی کدوم تاپیک بود گفته بودن مقداری شکر که به غذا اضافه کنی هم ترشی رو میگیره وهم شوری رو گفتن تجربه کردن عااااااااالی جواب داده
    aydaa, مامان غزل, محمدی و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    زیباترین لباسی که زن را میتواند بپوشاند اغوش مردیست که دوستش دارد

  9. #2752
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    fahim68 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۲/۰۲
    نوشته ها
    2,971
    نوشته های وبلاگ
    3
    کالاهای من
    1
    میزان امتیاز
    150
    پسند شده
    13822
    پسند کرده
    14510

    ویترین مدال ها

    دوستان من می خواستم خمیر درست کنم. تا حالا با خمیر مایع کار نکردم. امروز هر چقدر مغازه ها رو گشتم پیدا نمیشد. همه می گفتن نداریم. آخرش یکی از مغازه دارا گفت برو دارو خونه بگو مخمر می خوام.
    حالا با این مخمر چطوری باید کار کنم تا خمیر رو درست کنم؟؟
    من چه سبزم امروز
    و چه اندازه تنم هوشیار است
    نکند اندوهی، سر رسد از پس کوه...

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما