نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5104Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,713 به 2,720 از 4802
  1. #2713
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50194
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    سمیه جون اگه از گوشت گوساله بدون چربی استفاده کنی خیلی خوش طعم تر میشه . نون باگت خشک شده رو داخل مقدار کمی شیر خیس کن و بعد ورز بده تا به صورت خمیر دربیاد . دستوری که من دارم اصلا سیب زمینی نداره و شبیه دستور میتلفه فقط باید گوشت رو با نون خوب ورز بدید
    .............
     
    (ziba) و aydaa این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  2. بانک بند ناف
  3. #2714
    مدیر ارشد سایت
    heaven آواتار ها
    مریم م.
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۲۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    3,229
    نوشته های وبلاگ
    44
    میزان امتیاز
    103
    پسند شده
    10391
    پسند کرده
    1250

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط somaye.k نمایش پست ها
    دوستان برای رولت گوشت بهتره توش سیب زمینی رنده کنم یا نون باگت بزنم؟ نون باگت را باید خشک کنم؟
    گوشت گوسفندبدون چربی خوبه براش؟
    سیب زمینی طعم گوشت رو تغییر میده
    از مغز نون باگت بیات! استفاده کنید. چند دقیقه تو آب خیس کنید تا حالت خمیری بگیره بعد آبشو کمی فشار بدین و خود نون رو بریزین.
    نیاز به خشک کردن نون باگت نیست.
    گوشت تون هر چقدر کم چرب تر باشه، رولتتون منسجم تر میشه. زیادم بدون چربی نباشه، چون نتیجه کار خیلییییی سفت میشه.
    (ziba), * الهه *, حسرت الملوک و 6 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    چقدر دوست داشتنی هستند.. آدم هایی که شبیه حرفهایشان هستند....

    "میلان کوندرا"

  4. #2715
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,307
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    469
    پسند شده
    18092
    پسند کرده
    17200
    نقل قول نوشته اصلی توسط industry1387 نمایش پست ها
    سلام دوست جونیا
    من یه سوال فنی دارم که نمیدونم جاش اینجاس یا نه؟
    من آرد سوخاری مرغوب میخوام مارک خوب کسی سراغ داره؟
    (چون مصرف باگت نداریم نمیتونم خودم درست کنم)
    من آرد سوخاري كنور مي گيرم و ازش خيلي راضيم ولي اگه براي مصرف داخل كتلت و همبرگر و اينا ميخواي نون باگت فروشيادارن به صورت كيلويي

    ميتوني يه دونه باگت بگيري خشك كني و پودر كني و ازش استفاده كني
    ماناسهیل, aydaa, hengamehh و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  5. #2716
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۱۷
    نوشته ها
    124
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    38
    پسند کرده
    27
    بچه ها من میخام خمیر اماده پیراشکی بخرم امشب پیراشکی هارو بپیچم بذارم فردا سرخ کنم
    میشه؟ بد نمیشه؟

  6. #2717
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    67
    پسند کرده
    11
    مرسي عزيزم

  7. #2718
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامان مرجان آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۰۶
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    230
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    270
    پسند کرده
    129
    نقل قول نوشته اصلی توسط Nastaran_M نمایش پست ها
    سلام
    راستش من یه آشپز ناشی هستم ولی خیلی دوست دارم همه چیزو خودم درست کنم ، بیشتر از هر چیزی آش رشته است . اما نمیدونم چرا هر وقت میپزم با اینکه آرد میریزم و آبش رو کم میریزم چرا همیشه آبش جداست و حبوباتش جدا !! میشه بگین چیکار باید انجام بدم ؟
    شاید اسفناج سبزیت کمه اگر اسفناج کم باشه اینحوری میشه من حتی گاهی اش رشتم رو فقط سبزیش رو اسفناج میریزم زیاد هم میریزم خیلی لعاب میده و خوب میشه
    همیشه هم اش رو میزارم مثل خورشت کم کم بجوشه و جا بیفته و چند ساعت قبل از سرو درست میکنم این خودش باعث لعاب دادن میشه اگر دقت کنی وقتی یه روز توی یخچال می مونه فرداش سفت میشه اگر زمان پخت کم باشه و به زمان سرو نزدیک باشه جا نمیفته در نتیجه اب و دونش جدا میشه
    حبوباتش رو اگر جدا میپزی ابش رو دور میریزی و فقط خود لوبیا و نخود رو به اش اضافه میکنی ولی عدس رو اینکار رو نکن چون خود اب پخت عدس لعاب میندازه
    درضمن نوع رشته هم مهمه بعضی رشته ها اصلا لعاب خوبی نمیده!
    aydaa, ماناسهیل, DARYA DEL و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    گاهی تمام چیزی که انسان نیاز دارد
    دستی است که بگیرد و قلبی که بفهمد

  8. #2719
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13934
    پسند کرده
    4737
    نقل قول نوشته اصلی توسط industry1387 نمایش پست ها
    سلام دوست جونیا
    من یه سوال فنی دارم که نمیدونم جاش اینجاس یا نه؟
    من آرد سوخاری مرغوب میخوام مارک خوب کسی سراغ داره؟
    (چون مصرف باگت نداریم نمیتونم خودم درست کنم)
    اگر آرد سوخاری بدون ادویه بخواهید " ترخینه خیلی عالیه .
    اگر با ادویه بخواهید پودر سوخاری سیر آمون رو یکبار امتحان کنید " خیلی خوشمزه هست . مخصوصا برای فیله سوخاری مرغ
    ... رضوان ... و Andrew این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  9. #2720
    مدیر انجمن
    Negara آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۱/۰۵
    نوشته ها
    2,347
    نوشته های وبلاگ
    6
    میزان امتیاز
    62
    پسند شده
    8117
    پسند کرده
    7504
    دوستان من با مقدار زیادی جعفری تازه خورده شده چیکار می تونم بکنم؟
    تبوله و سالاد سیب زمینی درست کرده ام ولی هنوز کلللللی مونده.
    ممنون
    چی نپوشیم؟



    chi-napooshim.com


  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما