نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,705 به 2,712 از 4808
  1. #2705
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رضا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    749
    نوشته های وبلاگ
    12
    میزان امتیاز
    351
    پسند شده
    9453
    پسند کرده
    9732

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط Nastaran_M نمایش پست ها
    سلام
    راستش من یه آشپز ناشی هستم ولی خیلی دوست دارم همه چیزو خودم درست کنم ، بیشتر از هر چیزی آش رشته است . اما نمیدونم چرا هر وقت میپزم با اینکه آرد میریزم و آبش رو کم میریزم چرا همیشه آبش جداست و حبوباتش جدا !! میشه بگین چیکار باید انجام بدم ؟
    گلم یکبار به اندازه یک استکان جو پرک شده پخته رو به آش رشته در حال پختن اضافه کنید ونتیجه رو به من بگید که راضی بودید یا نه.فکر میکنم لعاب خوبی بهش بده. در ضمن من گاهی قلمه مپزم وآبش رو به آش رشته اضافه میکنم هر که خورده خوشش اومده.
    mami mahdis و Nastaran_M این نوشته را پسندیده.
    ازحضرت علي (ع): "نعمتان مجهولتان، الصحة و الأمان" يعني دو نعمت ناشناخته است: سلامتي و امنيت"


  2. بانک بند ناف
  3. #2706
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۹
    نوشته ها
    38
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    67
    پسند کرده
    11
    سلام، ميشه اسم چندتا ماهي بدون استخوان رو برام بگيد، به جز فيله تيلاپيا و شير

  4. #2707
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13937
    پسند کرده
    4737
    نقل قول نوشته اصلی توسط Marallaroudi نمایش پست ها
    سلام، ميشه اسم چندتا ماهي بدون استخوان رو برام بگيد، به جز فيله تيلاپيا و شير
    خانمی خوردن شیر از همه ماهی ها راحت تره " چون واقعا فقط گوشته .
    اما ماهی هایی که تیغ های بزرگ وکم دارند " سنگسر که دو نوع طلایی و ساده داره
    حلوا که سفید و سیاه داره
    قزل آلا که اگرم تیغ های ریزش بمونه رو گوشت " اصلا اذیت نمیکنه
    زبیده هم که خیلی خوش خوراکه

    fahim68, نجمه گلی و MaryamYas این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  5. #2708
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    582
    پسند شده
    36157
    پسند کرده
    55080
    نقل قول نوشته اصلی توسط Nastaran_M نمایش پست ها
    سلام
    راستش من یه آشپز ناشی هستم ولی خیلی دوست دارم همه چیزو خودم درست کنم ، بیشتر از هر چیزی آش رشته است . اما نمیدونم چرا هر وقت میپزم با اینکه آرد میریزم و آبش رو کم میریزم چرا همیشه آبش جداست و حبوباتش جدا !! میشه بگین چیکار باید انجام بدم ؟
    مقداری اسفناج هم به آشتون اضافه کنید لعاب می اندازه و غلیظ می شه برخی هم آرد می ریزند
    DARYA DEL, Nastaran_M, fahim68 و 2 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  6. #2709
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    somaye.k آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۱۸
    نوشته ها
    1,431
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    192
    پسند کرده
    405
    دوستان برای رولت گوشت بهتره توش سیب زمینی رنده کنم یا نون باگت بزنم؟ نون باگت را باید خشک کنم؟
    گوشت گوسفندبا چربی خوبه براش؟
    ویرایش توسط somaye.k : ۱۳۹۲/۱۰/۲۵ در ساعت ۱۲:۳۵ قبل از ظهر

  7. #2710
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ... رضوان ... آواتار ها
    industry1387
    عضویت: ۱۳۹۱/۱۰/۲۲
    نوشته ها
    930
    میزان امتیاز
    58
    پسند شده
    7040
    پسند کرده
    6866
    سلام دوست جونیا
    من یه سوال فنی دارم که نمیدونم جاش اینجاس یا نه؟
    من آرد سوخاری مرغوب میخوام مارک خوب کسی سراغ داره؟
    (چون مصرف باگت نداریم نمیتونم خودم درست کنم)
    شوید پلو تبریزی
     
    ما چله نشین شب یلدای حسینیم
    ماتم زدگان غم عظمای حسینیم

  8. #2711
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    ماناسهیل آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۰/۱۰/۱۷
    محل سکونت
    قزوین
    نوشته ها
    4,971
    نوشته های وبلاگ
    43
    میزان امتیاز
    684
    پسند شده
    50200
    پسند کرده
    12511

    ویترین مدال ها

    رضوان جان من آرد سوخاری هاتی کارا گرفتم و خیلی ازش راضی بودم
    .............
     
    (ziba), ... رضوان ... و MaryamYas این نوشته را پسندیده.

    از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست....

  9. #2712
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra621 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    956
    پسند کرده
    347
    سلام دوستان
    چندتا سوال ناشیانه نوعروسانه دارم!

    میخوام مرغ درسته رو گاز برای مهمونی درست کنم. من کل تاپیکش رو خوندم و طبق یه جمع بندی میخوام اول یه مدل ساده مرغ درسته رو آماده کنم (میخوام مدلهای پیشرفته تر (شکم پر با گردو و اینا) رو بذارم برای سالای بعد تا هرچی تو چنته دارم یه هو رو نشه:دی)
    برنامه م اینه که شب قبل با نمک و آبلیمو و گرام ماسالا و زعفرون مرینیتش کنم. موقع پخت هم اول تمام دور و برش رو سرخ کنم با پوست و حرارت خیلی پائین و شعله پخش کن. توی شکمش رو با سیب زمینی و برگ بو و پیاز داغ و گوجه فرنگی و هویج و یه عصاره مرغ پرکنم و با خلال دندون ثابتش کنم و پاهاش رو با نخ به هم ببندم و بالهاش رو با خلال دندون بهش ثابت کنم.
    سرخ کردن یا شعله کم حدود یک سااعت طول میکشه. خودشم تو این مدت آب میندازه و با آب خودش یه کم میپزه. بعد رب سرخ میکنم و با دولیوان آب میریزم تا بپزه. یک ساعت هم اینجوری میذارمش.
    حالا سوالا
    2 قاشق مرباخوری نمک که موقع مرنیت بهش زدم +عصاره مرغ که تو شکمش گذاشتم بسه؟ یا بیشتر نمک بزنم؟
    2 لیوان آب، در آخر پخش آب مرغ به من میده برای کنار برنج بذارم سر سفره؟
    2 ساعت بسه برای پختش؟
    یه مقدار لواشک خیلی خشک زردآلو دارم که میخواستم بریزم تو غذاها. بذارم تو شکمش؟


    در مورد برنج هم سوال دارم
    میخووام برنج هندی بذارم و همونجوری با قالب قابلمه و ته دیگ خوشگل برش گردونم. برنج هندی قالبی درمیاد؟
    ممنونم که جواب میدید

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما