نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,697 به 2,704 از 4808
  1. #2697
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra621 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    956
    پسند کرده
    347
    سلام دوستان
    آیا نمک مرغ هم مثل گوشت باید آخر پخت اضافه بشه؟ اگر اول بزنیم سفت نمیشه؟

  2. #2698
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    hengamehh آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۵/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    6,063
    نوشته های وبلاگ
    2
    میزان امتیاز
    582
    پسند شده
    36157
    پسند کرده
    55080
    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra621 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    آیا نمک مرغ هم مثل گوشت باید آخر پخت اضافه بشه؟ اگر اول بزنیم سفت نمیشه؟
    نه عزیزم سفت نمی شه نمک مرغ را همان اول اضافه کن
    mahnooshin, mami mahdis و zahra621 این نوشته را پسندیده.

    خدایا
    شکرت
    نی نی های من پر کشیدن پیش خودت


  3. #2699
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    gol mangoli آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۹/۰۷
    محل سکونت
    رشت عزيزم
    نوشته ها
    31
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    4
    پسند کرده
    38
    سلام خانم گلا...من براي باراول ته چين درست کردم.موقع پختن روي گازگذاشتم بوي تخم مرغ خيلي زيادوبدبود.ولي بعدکه سردشدبوي بدش رفت ايااين مسيله عاديه؟درضمن از زرده تخم مرغ استفاده کردم.ممنون ازراهنماييتون.
    صداي خنده هاي خدا راميشنوي؟دعاهايت راشنيده وبه آنچه محال ميپنداري مي خندد...

  4. #2700
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رضا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    749
    نوشته های وبلاگ
    12
    میزان امتیاز
    351
    پسند شده
    9453
    پسند کرده
    9732

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra621 نمایش پست ها
    سلام دوستان
    آیا نمک مرغ هم مثل گوشت باید آخر پخت اضافه بشه؟ اگر اول بزنیم سفت نمیشه؟
    نه عزیزم نمک مرغ رو اول می زنند .ولی برا گوشت بهتره آخر بزنند.
    zahra621 این نوشته را پسندیده.
    ازحضرت علي (ع): "نعمتان مجهولتان، الصحة و الأمان" يعني دو نعمت ناشناخته است: سلامتي و امنيت"


  5. #2701
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra621 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    956
    پسند کرده
    347
    سلام دوباره
    یه سوال فــــــــــــــــــــــــ ـــــــــوری
    من تا حالا با برنج هندی کار نکردم. صبح امتحانی یه پیمونه برنج هندی خیس کردم. الان رفتم بپزمش دیدم دونه هاش کاملا نرم شده! آخه گذاشته بودم رو گاز و کنارش شعله روشن بوده و قابلمه ش گرم بود! الان پخته آیا؟؟؟ ینی بذارم همینجوری دم بکشه؟ چی کارش کنم؟

  6. #2702
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    zahra621 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۶/۲۴
    نوشته ها
    303
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    956
    پسند کرده
    347
    سلام دوباره
    یه سوال فــــــــــــــــــــــــ ـــــــــوری
    من تا حالا با برنج هندی کار نکردم. صبح امتحانی یه پیمونه برنج هندی خیس کردم. الان رفتم بپزمش دیدم دونه هاش کاملا نرم شده! آخه گذاشته بودم رو گاز و کنارش شعله روشن بوده و قابلمه ش گرم بود! الان پخته آیا؟؟؟ ینی بذارم همینجوری دم بکشه؟ چی کارش کنم؟

  7. #2703
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    Nastaran_M آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۱/۲۴
    نوشته ها
    48
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    218
    پسند کرده
    270
    سلام
    راستش من یه آشپز ناشی هستم ولی خیلی دوست دارم همه چیزو خودم درست کنم ، بیشتر از هر چیزی آش رشته است . اما نمیدونم چرا هر وقت میپزم با اینکه آرد میریزم و آبش رو کم میریزم چرا همیشه آبش جداست و حبوباتش جدا !! میشه بگین چیکار باید انجام بدم ؟
    بعضی وقتا ؛وقتی بغضم میگیره ، دلم میخواد
    خدا بیاد اشکامو پاک کنه و دستمو بگیره وبگه
    ادما اذیتت کردن؟؟؟؟
    بیا بریم....

  8. #2704
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    مامی رضا آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۷/۲۰
    نوشته ها
    749
    نوشته های وبلاگ
    12
    میزان امتیاز
    351
    پسند شده
    9453
    پسند کرده
    9732

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط zahra621 نمایش پست ها
    سلام دوباره
    یه سوال فــــــــــــــــــــــــ ـــــــــوری
    من تا حالا با برنج هندی کار نکردم. صبح امتحانی یه پیمونه برنج هندی خیس کردم. الان رفتم بپزمش دیدم دونه هاش کاملا نرم شده! آخه گذاشته بودم رو گاز و کنارش شعله روشن بوده و قابلمه ش گرم بود! الان پخته آیا؟؟؟ ینی بذارم همینجوری دم بکشه؟ چی کارش کنم؟
    نه عزیزم این برنج های هندی نیم پخت هستند به همین خاطر اینقدر قد می کشند.بنابراین نرم شدنشون طبیعیه .اصلا نگران نشو این برنجها رو گاز هرچه هم بجوشند موقع دم شدن اصلا نرم نمیشن.حالا چه برسه به خیسوندن
    mahnooshin و zahra621 این نوشته را پسندیده.
    ازحضرت علي (ع): "نعمتان مجهولتان، الصحة و الأمان" يعني دو نعمت ناشناخته است: سلامتي و امنيت"


  • بانک بند ناف
  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما