نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5106Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,689 به 2,696 از 4804
  1. #2689
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    می ما آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۸/۲۹
    نوشته ها
    216
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    170
    پسند کرده
    59

    سوالات کاربران در زمینه آشپزی

    نقل قول نوشته اصلی توسط zohre.a نمایش پست ها
    گیتار جون،من خودم نون تستو قالب میزنم،روش کشک بادمجون میذارم و برای تزئینش کمی نعنا داغ یا یه پر سبزی یا گردو میذارم.ولی اگه شما به شکل مینی تارت میخوای ،یه نگاه به اینجا بنداز: کشک و بادمجون لقمه ای - دکتر آشپز


    دوستان توی دستور خمیر این تارت چیو میشه جایگزین شیر خشک کرد؟
    خدایا
    من در کلبه فقیرانه خود چیزی دارم تو در عرش کبریایی خود نداری
    من چون تویی داری
    وتو چون خودی نداری

  2. بانک بند ناف
  3. #2690
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    155
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    542
    پسند کرده
    3233
    نقل قول نوشته اصلی توسط می ما نمایش پست ها
    دوستان توی دستور خمیر این تارت چیو میشه جایگزین شیر خشک کرد؟
    با سلام وعرض ادب واحترام
    می ما جان به جای شیر خشک ومقدار آبی که در دستور داده شده،شیر پرچرب استفاده کن گلم نتیجه همون میشه
    یعنی شیر خشک رو حذف کن وبه جای به میزان لازم آب(1و1/4پیمانه آب) به میزان لازم(1 و1/4 پیمانه شیر پرچرب )استفاده کن
    می ما این نوشته را پسندیده.
    ؟؟

  4. #2691
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    radman آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    608
    نوشته های وبلاگ
    5
    میزان امتیاز
    495
    پسند شده
    12262
    پسند کرده
    4223

    ویترین مدال ها

    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان من وقتی پاپ کورن درست میکنم همیشه سفت میشه مثل لاستیک و اصلا مثل بیرونیا نمیشه یکم هم قهوه ای رنگ میشه
    میشه بگید اشکال کارم کجاست؟
    روغنو داغ میکنم ذرتا رو میریزم حرارت رو کم میکنم مدام همش میزنم بعد که شکوفه زد درشو میبندم تا همش باز شه

    مريم جون ،
    علاوه بر نكاتي كه دوست عزيزمون شاليزه گفتن ، حرارت زير قابلمه ات هم بايد كم باشه ودر قابلمه رو از ابتدا ببندي و قابلمه رو با در بسته. چن باري تكون بدي تا ذرتها زيرو رو بشه
    MaryamYas, shalizar, aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    باران را دوست دارم
    چون رفتن بلد نیست
    فقط می آید....


  5. #2692
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    سمیرا59 آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۷/۰۷
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    324
    میزان امتیاز
    6
    پسند شده
    2761
    پسند کرده
    1559
    نقل قول نوشته اصلی توسط radman نمایش پست ها
    مريم جون ،
    علاوه بر نكاتي كه دوست عزيزمون شاليزه گفتن ، حرارت زير قابلمه ات هم بايد كم باشه ودر قابلمه رو از ابتدا ببندي و قابلمه رو با در بسته. چن باري تكون بدي تا ذرتها زيرو رو بشه
    تمام مواردی که دوستان گفتن عالیه منتها نکته مهمتر جنس خود ذرته من همیشه ذرت امریکایی کیلویی میگیرم ولی یکی دو بار بسته ای گرفتم افتضاح بود اصلا کامل باز نمیشه ذرتهایی که خیلی درشتند برای درست کردن پاپ کورن مناسبترن
    MaryamYas, shalizar, aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  6. #2693
    ناظر کیفی انجمن
    دخترک آواتار ها
    ساره.ر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۴/۳۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,163
    میزان امتیاز
    12
    پسند شده
    1965
    پسند کرده
    534
    نقل قول نوشته اصلی توسط می ما نمایش پست ها
    دوستان توی دستور خمیر این تارت چیو میشه جایگزین شیر خشک کرد؟
    نشاسته ی ذرت:)
    fahim68, می ما, aydaa و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.

  7. #2694
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    samir آواتار ها
    سمیر
    عضویت: ۱۳۸۸/۰۹/۰۱
    محل سکونت
    عسلویه
    نوشته ها
    1,773
    نوشته های وبلاگ
    24
    میزان امتیاز
    108
    پسند شده
    8172
    پسند کرده
    4972
    توی یک برنامه ی اشپزی خارجی دیدم برای درست کردن تمپورا از آب گازدار استفاده کرد. خب من آب گازدار از کجا گیر بیارم و آیا میشه بجاش از دلستر ساده استفاده کرد؟
    خورش بادمجون
     
    aydaa این نوشته را پسندیده.
    به ســـــــــــــــــــــــو ی جنوب

  8. #2695
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    aydaa آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۷/۲۱
    نوشته ها
    1,096
    میزان امتیاز
    171
    پسند شده
    3202
    پسند کرده
    12083
    سمیر جونم من اب گاز دار رو راحت از سوپری ها میخرم..البته الان که جنوبم همه سوپری ها دارن..اما اون موقع که تهران بودم سوپری های بزرگ و شیک داشتنش...ی شیشه سبز رنگ داره روشم نوشته perrier البته اگه مارکای دیگه اومده باشن نمیدونم اینجا همین ی مدل رو داره...به نام سودا هم میشناسنش البته

    من با دلستر هم تمپورا رو امتحان کردم دلستر تلخ اما احساس میکنم طعم گسی دلستر تو خمیرم میمونه ...ولی توی ماهیت خمیر و تردیش زیاد فرقی نداشتن..کلا تمپورا خوشمزس...من بیشتر از بنیه دوسش دارم...امیدوارم کمکت کرده باشم
    shalizar, mami mahdis, حسرت الملوک و 1 کاربر دیگر این نوشته را پسندیده.
    طپش بر این گرفتگی گذر مگر نمیکند؟!

  9. #2696
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    (ziba) آواتار ها
    زيبا
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۸/۰۳
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    4,308
    نوشته های وبلاگ
    25
    میزان امتیاز
    470
    پسند شده
    18101
    پسند کرده
    17204
    نقل قول نوشته اصلی توسط samir نمایش پست ها
    توی یک برنامه ی اشپزی خارجی دیدم برای درست کردن تمپورا از آب گازدار استفاده کرد. خب من آب گازدار از کجا گیر بیارم و آیا میشه بجاش از دلستر ساده استفاده کرد؟
    عزيزم تو بيشتر فروشگاه هاي بزرگ و سوپري ها اب گازدار هست
    ممكنه با مارك هاي مختلف باشه ولي من به راحتي توي تهران پيدا مي كنم
    حتي تو يخچال شلوغ و در هم برهم سوپري محل كه شتر با بارش اون تو گم ميشه
    mahnooshin و samir این نوشته را پسندیده.
    بر آنچه گذشت، آنچه شكست و آنچه نشد، حسرت نخور
    زندگي اگر آسان بود با گريه آغاز نمي شد . (دكتر شريعتي)

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما