نظر سنجی 76 امین مسابقه عکاسی مکمل
شارژ کلوب هاي مامي سايت
بازارچه کالاي دست دوم رسانه مامي سايت
Like Tree5114Likes

موضوع: سوالات کاربران در زمینه آشپزی

نمایش نتایج: از 2,681 به 2,688 از 4808
  1. #2681
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    eli khanoom آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۱/۰۲/۰۹
    محل سکونت
    کرج
    نوشته ها
    431
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    2532
    پسند کرده
    1133
    نقل قول نوشته اصلی توسط محمدی نمایش پست ها
    سلام کدبانوهای عزیز

    دوستم حامله است.و استراحت مطلق

    برای شام شب و صبحون بچه ی 5 ساله ا ش پیشنهادی کردن تا از شما بپرسم

    میشه کلوچه سیب درست کرد و پخت ، داخل فریزر گذاشت و ب مدت یکی دو هفته ایی ازش استفاده کرد؟
    (بچه اشون خیلی بد غذاین ولی در همه حال این کلوچه رو بدی بهش میخوره)

    یا پیراشکی پخت و در فریزر گذاشت و بعد برای استفاده فقط گرم کنه؟

    البته قراره ی خانومی بیاد اینا رو هر چند هفته درست کنه و فریز کنه .

    برای نهار مشکلی ندارن چون مادر شوهرشون میاره براشون و نمی تونن برای شام روی ایشون حساب کرد.
    فکر کنم بشه. من کلوچه معمولی رو یه ماه هم نگه داشتم مشکلی نداشته.پیراشکی هم فک نکنم یه هفته مشکلی براش پیش بیاد
    zahra_sh و محمدی این نوشته را پسندیده.
    صدا کن مرا
    صدای تو خوب است.......

  2. بانک بند ناف
  3. #2682
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    21
    سلام بچه ها لطفا کمکم کنید مهمون دارم امشب
    میخوام تو ظرف استیل برنج دم کنم میترسم بسوزه.
    کسی هست تو استیل برنج پخته باشه. ته نمیگیره؟
    شعله اش باید چطور باشه؟

  4. #2683
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۸/۱۱
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    155
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    542
    پسند کرده
    3233
    سلام سرمه جان .اگر قابلمه استیلت کفش چدن باشه(پایینشون ضخیمه)هیچ مشکلی پیش نمیاد من همیشه تو قابلمه استیل برنجم رو دم می کنم مارمک قابلمه من .کرکماز ترکیه هست؟ اگر میتونی یه عکسی ازش بزاری بهتره
    *سرمه* این نوشته را پسندیده.
    ؟؟

  5. #2684
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۷/۲۴
    نوشته ها
    76
    میزان امتیاز
    1
    پسند شده
    14
    پسند کرده
    21
    مرسی عزیزم .عکس نمیتونم بذارم چون حسلبی شلوغه دورم. مهمون رو درواسی دار دارم.از استیلم تا حالا استفاده نکردم.
    ولی کفش خیلی ضخیمه.مال من نیو لایف امریکاییه

  6. #2685
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13937
    پسند کرده
    4737
    نقل قول نوشته اصلی توسط *سرمه* نمایش پست ها
    سلام بچه ها لطفا کمکم کنید مهمون دارم امشب
    میخوام تو ظرف استیل برنج دم کنم میترسم بسوزه.
    کسی هست تو استیل برنج پخته باشه. ته نمیگیره؟
    شعله اش باید چطور باشه؟
    سلام سرمه جان
    انشالله خوش بگذره و اصلا نگران نباش .
    منم تازگیها یه قابلمه استیل خریدم و ته دیگهای خوبی هم در آوردم .
    البته بهتر بود " قبل میهمانی باهاش غذا درست میکردید تا قلقش میومد دستت .
    قلق استیل یکی حرارت کم هست و یکی هم روغن ....
    که البته روغن رو زمانی که خودتون هستید میشه کم ریخت و ته دیگ درست نکرد .
    خوش باشید
    *سرمه* و hengamehh این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  7. #2686
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    DARYA DEL آواتار ها
    عضویت: ۱۳۹۲/۰۴/۲۹
    محل سکونت
    تهران
    نوشته ها
    1,171
    نوشته های وبلاگ
    47
    میزان امتیاز
    59
    پسند شده
    13937
    پسند کرده
    4737
    نقل قول نوشته اصلی توسط *سرمه* نمایش پست ها
    مرسی عزیزم .عکس نمیتونم بذارم چون حسلبی شلوغه دورم. مهمون رو درواسی دار دارم.از استیلم تا حالا استفاده نکردم.
    ولی کفش خیلی ضخیمه.مال من نیو لایف امریکاییه
    اگر کفش ضخیمه و کیفیتش عالیه "
    پس شک نکن که ته دیگتم عالی میشه
    تو این لینک چند نمونه عکس ته دیگهایی که با قابلمه استیل در آوردم هست .

    ظروف تفلون، چدن، استیل، مسی، سرویس قاشق و چنگال، ظروف وکیوم
    *سرمه* و pooneh 007 این نوشته را پسندیده.
    هدف زندگی "
    زندگی بخشیدن به هدف هاست.....

  8. #2687
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت
    MaryamYas آواتار ها
    عضویت: ۱۳۸۹/۰۲/۰۹
    نوشته ها
    236
    میزان امتیاز
    2
    پسند شده
    441
    پسند کرده
    588
    دوستان من وقتی پاپ کورن درست میکنم همیشه سفت میشه مثل لاستیک و اصلا مثل بیرونیا نمیشه یکم هم قهوه ای رنگ میشه
    میشه بگید اشکال کارم کجاست؟
    روغنو داغ میکنم ذرتا رو میریزم حرارت رو کم میکنم مدام همش میزنم بعد که شکوفه زد درشو میبندم تا همش باز شه
    منو گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه،به هوای دیدن تو پر میگیریم از تو لونه
    باز میایم که مثل هر روز برامون دونه بپاشی،منو گنجشکا میمیریم تو اگه خونه نباشی

  9. #2688
    عضو خانواده بزرگ مامی سایت

    عضویت: ۱۳۹۰/۰۹/۱۰
    نوشته ها
    378
    میزان امتیاز
    31
    پسند شده
    945
    پسند کرده
    2391
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaryamYas نمایش پست ها
    دوستان من وقتی پاپ کورن درست میکنم همیشه سفت میشه مثل لاستیک و اصلا مثل بیرونیا نمیشه یکم هم قهوه ای رنگ میشه
    میشه بگید اشکال کارم کجاست؟
    روغنو داغ میکنم ذرتا رو میریزم حرارت رو کم میکنم مدام همش میزنم بعد که شکوفه زد درشو میبندم تا همش باز شه

    خانومی لازم نیست که اول روغن رو داغ کنی روغن و ذرت رو با هم بریز و بذر که شکوفه بزنه
    MaryamYas این نوشته را پسندیده.

  • مجوز های ارسال و ویرایش

    • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
    • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
    • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
    • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
    •  

    محاسبه ي شاخص توده ي بدني

    وزن به کيلـو گـرم
    قد به سانتي متر

    شاخص توده ي بدني
    بازه ي وزني مناسب شما